danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Εδω τι εχουμε? Καλο εργαλειο?
εγώ την ήθελα σαν παθητική αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος ,δεν βρήκαμε χημεία ,πολύ ντίβα και όλο μη και μη ..εργαλείο νορμάλ
χαλι μαυρο μακρια. τζαμπα 60εεγώ την ήθελα σαν παθητική αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος ,δεν βρήκαμε χημεία ,πολύ ντίβα και όλο μη και μη ..εργαλείο νορμάλ
εισαι τρελος ετσι???πουν τ βρω τ 60???χαλι μαυρο μακρια. τζαμπα 60ε
Η πρώτη είναι χάλια τα έχω ξαναπεί γι αυτή σε παλιότερα μηνύματα. Αξύριστη, άβαφη και δεν είχε ούτε χαρτί να σκουπιστούμε μετά. Η δεύτερη πολύ δυνατή. Από Ιράκ είναι. Μεγάλο εργαλείο, ψηλή και αρκετά εντυπωσιακή. Στον αγώνα είναι δυνατή, συμμετέχει ενεργά και χύνει σχετικά γρήγορα. Στα αρνητικά μόνο το ότι κάπνιζε αρκετά και μύριζε. Εμένα, ως μη καπνιστής, δεν μου άρεσε. 100 μου είπε άλλα της είπα 70 και δέχτηκε.ξερουμαι τ παιζει μ δαυτες ??
αυτη η δεύτερη που λες, λεει οτι ειναι Κωνσταντινουπολη τωραΗ πρώτη είναι χάλια τα έχω ξαναπεί γι αυτή σε παλιότερα μηνύματα. Αξύριστη, άβαφη και δεν είχε ούτε χαρτί να σκουπιστούμε μετά. Η δεύτερη πολύ δυνατή. Από Ιράκ είναι. Μεγάλο εργαλείο, ψηλή και αρκετά εντυπωσιακή. Στον αγώνα είναι δυνατή, συμμετέχει ενεργά και χύνει σχετικά γρήγορα. Στα αρνητικά μόνο το ότι κάπνιζε αρκετά και μύριζε. Εμένα, ως μη καπνιστής, δεν μου άρεσε. 100 μου είπε άλλα της είπα 70 και δέχτηκε.
ειχε ερθει για μια ημερα θεσσαλονικη και εμεινε ενα βραδυ εδω σε ξενοδοχειο. Εμενα μου ειπε οτι την επομενη μερα θα πηγαινε βιενηαυτη η δεύτερη που λες, λεει οτι ειναι Κωνσταντινουπολη τωρα
εισαι τρελος ετσι???πουν τ βρω τ 60???
πολύ τίμια επιλογή, της αρέσει αυτό που κάνει, και για τους 2 ρολους!πολυ καλη
αν σου πω οτι την ειχα βαλει και εγω στο ματι αυτη,ειμαι αθηνα ομως οποτε δυσκολο το κοβω να κατεβει αθηνα,αν πας παντος πες μας πως περασες
Καλησπέρα παίδες δεν βρήκα κατι στο forum για την συγκεκριμενη. Ισως βεβαια να μην εψαξα καλα. Κανεις τα φωτα του;
Εδώ έχει κριτικές2η φορα που ερχεται Θεσσαλονικη 2η φορα την επισκεπτομαι.
Οπως και την πρωτη φορα εμεινα ικανοποιημενος απ'ολα.
Φωτογραφιες ακριβεις,απο κοντα ισως και πιο ομορφη θα ελεγα.
Αγγλικα πολυ καλα για να συνεννοηθεις και να πεις και μια κουβεντα παραπανω.
Υπεροχο βραζιλιανικο σφιχτο κορμι με τελεια επιδερμιδα,και πεντακαθαρη!
Εργαλειο μεγαλο και στυση κανονικη καθολη τη διαρκεια της συναντησεις για τους μερακληδες.
Τιμες ιδιες οπως και οι αλλες βραζιλιανες που μας επισκεπτονται.
Νομιζω σημερα και αυριο θα ειναι ακομη εδω και μετα Αθηνα
Αν καποια σιγμη ερθει παλι θα την επισκεπτομουν.
Η θέα οταν σου παιρνει πιπα και σε κοιτα στα ματια και τουρλωνει τον απιστευτο βραζιλιανικο κωλο της ειναι απιστευτη!
Δεν εβαλα κριτικη στο προφιλ της διοτι για καποιο λογο δεν εμφανιζονται οι κριτικες μου,
Καλα γαμησια!
τι ανωμαλος ε;γυναικες?????