Babis_
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Η ίδια. Έχεις εμπειρία μαζί της; Διάβασα κάποιες κριτικες εδώ κ εκεί, λέω να παω.
Μετά από κοπέλες όπως Sayuri, Glenda και Mellody θα σου κακοφανεί
Η ίδια. Έχεις εμπειρία μαζί της; Διάβασα κάποιες κριτικες εδώ κ εκεί, λέω να παω.
Μετά από κοπέλες όπως Sayuri, Glenda και Mellody θα σου κακοφανεί
Τελικά τη Sayuri την δοκίμασε κανεις ;
ξερουμαι τ παιζει μ δαυτες ??
εγω γιατι εχω την εντύπωση οτι ειναι τ υδιο ατωμο???Η πρώτη είναι τρίμπαζο είχε και πιο παλιά αγγελία με πολύ χειρότερες φωτό.
Η δεύτερη κάτι λέει. Δεν έχω πάει όμως για να σου πω με σιγουριά.
εγω γιατι εχω την εντύπωση οτι ειναι τ υδιο ατωμο???
οπως κ να χει την εχω παρει 30 τηλ και ποτε δεν τ συκονει μια φωρα μου ειπαι οτι ειναι πολυ αργα κατα τις 12 και μια οτι παιρνει 100 ε ...βρηκε άνθρωπο να τ πει .οπως κ ν χει δεν ξαν ασχωλουμαι ..Βασικά ναι, παίζει. Τις είδα βιαστικα :/
Αλεπού είσαι, όχι βάτραχος .
εγω γιατι εχω την εντύπωση οτι ειναι τ υδιο ατωμο???
οπως κ να χει την εχω παρει 30 τηλ και ποτε δεν τ συκονει μια φωρα μου ειπαι οτι ειναι πολυ αργα κατα τις 12 και μια οτι παιρνει 100 ε ...βρηκε άνθρωπο να τ πει .οπως κ ν χει δεν ξαν ασχωλουμαι ..
Διαφωνω με τον συναγωνιστη ως προς την πρωτη. Λεγεται τετα, εχει χωρο στους Αμπελοκηπους. Είναι οντως πανάκριβη (100, με παζαρι 80), αλλά ακομα και αβαφη ειναι πολύ όμορφη και καυλιάρα. Εξαιρετικη στο ενεργητικό.Η πρώτη είναι τρίμπαζο είχε και πιο παλιά αγγελία με πολύ χειρότερες φωτό.
Η δεύτερη κάτι λέει. Δεν έχω πάει όμως για να σου πω με σιγουριά.
Διαφωνω με τον συναγωνιστη ως προς την πρωτη. Λεγεται τετα, εχει χωρο στους Αμπελοκηπους. Είναι οντως πανάκριβη (100, με παζαρι 80), αλλά ακομα και αβαφη ειναι πολύ όμορφη και καυλιάρα. Εξαιρετικη στο ενεργητικό.
πολυ καληΚαμία κριτική για την άμαντα??
εχει παντως μικρο εργαλειοΔιαφωνω με τον συναγωνιστη ως προς την πρωτη. Λεγεται τετα, εχει χωρο στους Αμπελοκηπους. Είναι οντως πανάκριβη (100, με παζαρι 80), αλλά ακομα και αβαφη ειναι πολύ όμορφη και καυλιάρα. Εξαιρετικη στο ενεργητικό.