Toni_M_A_P
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 361
- Πόντοι
- 281
παθητικος??
Όχι.
παθητικος??
για πες για ιωαννα;εγω της εχω παρει κ τ δυο και θα πρωτινά την Ιωάννα
εχω αναφερθει μουτρο πολλες φόρες ..Για μενα απ τ καλητερα μωρο εβερ .για πες για ιωαννα;
Αυτην τη περιοδο για θεσσαλονικη εχει κανεις να πει καμια προταση. Ειμαι ενεργητικος.
Για elena sunrise καποια αποψη ????
Ψευτικο προφιλ.
Κανε τον κοπο να διαβασεις τις 2 προηγουμενες σελιδες του θεματος.
Παιδια εχει αρχισει να γινεται κουραστικο και ενιοτε εκνευριστικο.Ειστε ολοι τοσο πολυ πολυασχολοι και δεν μπορειτε να αφιερωσετε 5 λεπτα να διαβασετε τις προηγουμενες σελιδες;;;
Τελος παντων με περιμενει ο ειδικος τρανσολογος Αλεφαντος για
Τα λεμε
Μαλλον ειμαι δυσκολος και γκρινιαρης τυπος .Μαλλον και νευρικος θα ελεγα.Ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα.Απο τις 6-10 2011 ειμαι μελος και γραφω και ενημερωνω στο σαιτ.Ειδικα στο θεμα της θεσσαλονικης το εχω αποδειξει πολες φορες.
Το να ειμαι σχεδον μονιμα εδω και να ενημερωνω και να μου λεει ο κοσμος στα μυνηματα του οτι κρατω μονος μου το θεμα της θεσσαλονικης μου ανεβαζει κατακορυφα την αυτοπεποιθηση αλλα μηπως δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα;
Εδω ο στοχος ειναι απλος αλλα και δυσκολος.Στοχος μου ειναι να μην χρειαζεστε κανενα λαγνο και κανενα απο τους υπολοιπους που γραφουν εδω σε οτι εχει να κανει την ενημερωση.
Για να γινει αυτο ομως χρειαζεται να διαθεσετε και χρονο.Το χρημα ειναι ενας αλλος σοβαρος παραγοντας γιατι ειναι ακριβο το αθλημα.
Ο σωστα ενημερομενος πελατης παντοτε ξοδευει λιγοτερα χρηματα.
Το σαιτ εχει καποια θρεντ...θεσσαλονικη τρανς τραβελια γενικη συζητηση τραβελια με προσοντα ενημερωση για κρος και αφιξεις αλλοδαπων τρανς.
Ποσα θεματα ειναι;5στον αριθμο.Αν παρεις ενα καφε στο σπιτι και μεχρι να τον τελειωσεις μπορεις να διαβασεις τουλαχιστον 20 σελιδες απο καθε θεμα.Σε λιγοτερο απο 1 ωρα εισαι ενημερωμενος για την τρεχουσα επικαιροτητα.Αν πιεις 5 καφεδες στο σπιτι μπορεις να διαβασεις 100 σελιδες απο το καθε θεμα.
Μπορει να ειναι καποιος απειρος αλλα με τοσο διαβασμα εχει απποκτησει καποιες βασικες γνωσεις.
Σε προσωπικο επιδεδο δεν εχω να χωρισω τιποτα και με κανεναν οποτε δεν εχω προβλημα .
Eνταξει εγω προσωπικα αποφευγω το κινητο.Εδω εχεις δικιο...Δεν σε παρεξήγησα. Απλά δοκίμασε να διαβάσεις 100 σελίδες από κινητό με το layout του μπου και θα με καταλάβεις. Και οι 10 πολύ ήταν.
Eνταξει εγω προσωπικα αποφευγω το κινητο.Εδω εχεις δικιο...
Eιναι υπερσυχρονο το κινητο μου και ναι εχει και βαιμπερ και ναι κατεβηκα απο τα βουνα και εμαθα να χρησιμοποιω και το βαιμπερ :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Το παλιό κινητό σου έμπαινε στο μπου και γενικά άνοιγε σελίδες στο δευτερόλεπτο,το καινούργιο έχει μόνο viber
o ...lagnos (μεγαλο nickname φιλε) εχει απόλυτο δικαιο. Εκανε πιάτσα με ενα cabrio peugeot στα δικαστήρια ηταν απλά μοντέλο και ναί απο την την δική μου οπτικη Χlarge εργαλείο δυστυχώε όμως τα χρονια περνάνε για όλους μας.Οποτε την βλεπω παντοτε μου ερχονται στο μυαλο σκηνες στην πιατσα...Ο κοσμος στην κυριολεξια σταματουσε για να την χαζεψει.Πολυ εντυπωσιακη.
Δεν ειναι πιτσιρικα αλλα σιγουρα δεν περνα απαρατηρητη.Αν και δεν ειμαι παθητικος ..οι παλιοι που γνωριζουν προσωπα και καταστασεις..θα συμφωνησουν οτι η συγκεκριμενη εχει ως δυνατο της σημειο το ενεργητικο.
Τωρα για το εξτρα λαρτζ εργαλειο...θα σου ελεγα κομψι κομψα....
η 50αρα θα σε κερασει κι ενα χαμομηλι