φιλε μου γεια σου... οσο για την alexia rossi ενα εχω να πω ειναι η μονη που νομιζω οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου πολυ καλη!!!Παιδια, η Alexia Rossi ειναι καλη για πρωταρη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
Reality
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μην διαννοηθει να παει κανεις στη babi η μεγαλύτερη φολα ψωφιμι τσαμπα τα 100
Αθλια πιπα πανω απο την καποτα και αυτη βαριοταν που ζουσε και εχω παει με πολλες βραζιλιανες
Τα είπα εγώ αλλά... χαχαχα
Cortez, Babi, Blond το τρίο της αποτυχίας.
Πηγαίνετε μόνο με ότι έρχεται από vipdeluxe, άντε και 2-3 άλλες και πάλι ρουλέτα είναι.
Reality
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Και το vip μια φορα με μια μαυρη περσι μας την ειχε κανει αλλα γενικα φερνει καλες αλλα και απο τις αλλες εχει επιλογες
Για πες μερικές.
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
η vivi carvalho ειναι τοπ και γαμω τα τυπακια οπως και η janny costa μια αλλη που δεν ειναι ελλαδα αλλα ερχεται συχνα ειναι η robherta alves πολυ καλη πιπα και τρυπαΓια πες μερικές.
haris-btm
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2018
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Ησουν ομως ενεργητικος, αν καταλαβα καλα απο το nickname σου...φιλε μου γεια σου... οσο για την alexia rossi ενα εχω να πω ειναι η μονη που νομιζω οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου πολυ καλη!!!
panospan10
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Reality
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
η vivi carvalho ειναι τοπ και γαμω τα τυπακια οπως και η janny costa μια αλλη που δεν ειναι ελλαδα αλλα ερχεται συχνα ειναι η robherta alves πολυ καλη πιπα και τρυπα
Ναι η Janny είναι ανάρπαστη πλέον στην Αθήνα. Έτσι κάπως ήταν και η Glenda Muniz. Μαύρη Λατίνα + οιστρογόνα, η συνταγή της επιτυχίας.
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
την ειχα επισκεφτεί προπερσι καλη περιπτωση για ενεργητικους για παθητικο δεν ξερω
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
την ειχα επισκεφτεί προπερσι καλη περιπτωση για ενεργητικους για παθητικο δεν ξερω
Παιδια, η Alexia Rossi ειναι καλη για πρωταρη;
Αφού σου αρέσει αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίας, απλά πήγαινε… δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει η Αλέξια στις υπηρεσίες τις! Απλά θυμήσου να της πεις ότι είσαι πρωτάρα
Καλησπέρα σε όλους,
Ξέρει κανείς κάτι για την παρακάτω;
Ξέρει κανείς κάτι για την παρακάτω;
ΑμάνταΚαλησπέρα σε όλους
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποια από τα "κορίτσια" που παίζουν αυτο τον καιρό στο χώρο και στο γνωστό σάιτ είναι τα νεότερα σε ηλικία ;
giannis4253
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Αυτή εδώ ποια είναι; τη βλέπω ανεβάζει συνέχεια αγγελίες με αυτή τη φωτογραφία μόνο! την ξέρει κανείς;
Αυτή εδώ ποια είναι; τη βλέπω ανεβάζει συνέχεια αγγελίες με αυτή τη φωτογραφία μόνο! την ξέρει κανείς;
Πρέπει να είναι η Ιζαμπέλα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K