Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

menergi32

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια, η Alexia Rossi ειναι καλη για πρωταρη;
      φιλε μου γεια σου... οσο για την alexia rossi ενα εχω να πω ειναι η μονη που νομιζω οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου πολυ καλη!!!

menergi32

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
παιδια για πειτε.. amanda h nikol?  στη νικολ δεν μου αρεσε λιγο το τουπε της στο τηλ....

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Μην διαννοηθει να παει κανεις στη babi η μεγαλύτερη φολα ψωφιμι τσαμπα τα 100
Αθλια πιπα πανω απο την καποτα και αυτη βαριοταν που ζουσε και εχω παει με πολλες βραζιλιανες

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Μην διαννοηθει να παει κανεις στη babi η μεγαλύτερη φολα ψωφιμι τσαμπα τα 100
Αθλια πιπα πανω απο την καποτα και αυτη βαριοταν που ζουσε και εχω παει με πολλες βραζιλιανες

Τα είπα εγώ αλλά... χαχαχα

Cortez, Babi, Blond το τρίο της αποτυχίας.

Πηγαίνετε μόνο με ότι έρχεται από vipdeluxe, άντε και 2-3 άλλες και πάλι ρουλέτα είναι.

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Και το vip μια φορα με μια μαυρη περσι μας την ειχε κανει αλλα γενικα φερνει καλες αλλα και απο τις αλλες εχει επιλογες

haris-btm

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2018
Like
5
Πόντοι
0
      φιλε μου γεια σου... οσο για την alexia rossi ενα εχω να πω ειναι η μονη που νομιζω οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου πολυ καλη!!!
Ησουν ομως ενεργητικος, αν καταλαβα καλα απο το nickname σου...

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
η vivi carvalho ειναι τοπ και γαμω τα τυπακια οπως και η janny costa μια αλλη που δεν ειναι ελλαδα αλλα ερχεται συχνα ειναι η robherta alves πολυ καλη πιπα και τρυπα

Ναι η Janny είναι ανάρπαστη πλέον στην Αθήνα. Έτσι κάπως ήταν και η Glenda Muniz. Μαύρη Λατίνα + οιστρογόνα, η συνταγή της επιτυχίας.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056

Συναγωνιστές,
για να δοκιμάσει κάποιος πρώτη φορά σε παθητικό ρόλο ποια θεωρείτε ότι θα ήταν καλή περίπτωση;

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια, η Alexia Rossi ειναι καλη για πρωταρη;

Αφού σου αρέσει αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίας, απλά πήγαινε… δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει η Αλέξια στις υπηρεσίες τις! Απλά θυμήσου να της πεις ότι είσαι πρωτάρα

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Καλησπέρα σε όλους
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποια από τα "κορίτσια" που παίζουν αυτο τον καιρό στο χώρο και στο γνωστό σάιτ είναι τα νεότερα σε ηλικία ;

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποια από τα "κορίτσια" που παίζουν αυτο τον καιρό στο χώρο και στο γνωστό σάιτ είναι τα νεότερα σε ηλικία ;
Αμάντα

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
:eπαιδαρος και καλημερα παιδες..το κανονι η συλβι απο αυριο εδω!!την ειχα επισκεφτει στην αθηνα προ εγχειρησης..για την paola εχει καποιος γνωμη?ηταν παλαιοτερα εδω δεν την προλαβα εφυγε αθηνα!η συλβι παντως παιδαρος

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom