danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
σμρ ειδα μια με ενα κιτρινο ceicento. ποια ηταν ρε μαγκες? πρωτη φορα ειδα τετοιο αμαξι
τιμη?????στυθος???Καλημέρα κύριοι,
Χθές επισκέφθηκα την Αμάντα, .
Λοιπόν εν ολίγοις η κοπέλα είναι φοβερή.
Φιλικότατη απο την πρώτη στιγμή και πολύ γλυκιά, σωματάρα, πρωσοπάρα, δεχόταν και φάνηκε να γουστάρει τα φιλιά.... και εργαλείο άκρως λειτουργικό ..για τους μερακλήδες ,εμού συμπερλιαμβανομένου.
Πραγματικά πολύ καλή και θα την ξαναεπισκευθώ σίγουρα.
Alexia Rossiσμρ ειδα μια με ενα κιτρινο ceicento. ποια ηταν ρε μαγκες? πρωτη φορα ειδα τετοιο αμαξι
Χαλαρά το βατράχι βράζει στο βάλτο του με τα κορμιά που έχουμε εδώ πάνωτιμη?????στυθος???
΄καλησπερα. γνωριζει κανεις τιποτα ?
ευχαριστω
κυπρο- νικοσια...΄
Αντε μιας και σήμερα έχω κέφια...η Άννυ είναι απο τα πουλέν της πόλης μας. Είναι η νέα φουρνιά και έχουν γραφτεί πολλά για την συγκεκριμένη σε προηγούμενες σελίδες (αν μπείς στο κόπο). Αξίζει και είναι χαλαρά μέσα στις κορυφαίες προτάσεις αλλά νομίζω ότι κατηφόρισε Αθήνα μετά τις 25 του μήνα.
Ωραία όταν τα crossakia ζητάνε 50 και 70...θα δούνε τον βάτραχο (και πολλούς άλλους) με το κιάλι !!!Χεχε ήμουν σίγουρος οτι θα τραβήξω το ενδιαφέρον σου βάτραχε. Λοιπόν στήθος δεν.. και λεφτά...50 παθητικό 70 ενεργητικό αλλα προσωπικά αξίζει κάθε ευρώ.
link θελω ποια ειναι αυτη??Ένα μήνα πρίν επισκέφτηκα και την Ιωάννα και όλα οσα είπατε ήταν 100% μέσα... ρουκέτο
ασ ερθει πρωτα κ κατυ θα σκεφτωΩραία όταν τα crossakia ζητάνε 50 και 70...θα δούνε τον βάτραχο (και πολλούς άλλους) με το κιάλι !!!
Σαν χαρουμενοςς παοκσης μετα το τελος του αγωνα περασα απο τον φακιρη και μετα πηγαμε φαγητο με τον γιορκι.Τι σας ενδιαφερουν εσας αυτα που γραφω;εχει συνεχεια.ΔΩδεκα και κατι κανουμε τσαρκα 26ης οκτωβριου -οπαπ -γιανιτσων..ησυχα πραγματα υποτονικη κινηση.Παμε στο ζουμι...πλησιαζω τρανς...με γνωριζει οχι σαν λαγνο αλλα με το ονομα μου...τι κανεις μωρο μου ολα καλα;;πιανουμε κουβεντα.
Γυρναω και λεω μωρακι αν βρεθουμε σπιτι σου ποσο θελεις;;70 μου λεει.70;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ηλικια το μωρο 40+ ..Καθομαι και σκεφτομαι για μαλακα με περναει;απο βουνο κατεβηκα;;οταν υπαρχει η αννυ η ιωαννα η ρια και ζητανε λιγοτερα για παθητικο;;;;;
Στο δια ταυτα οποιος δινει 70 ευρω σε ηληκια 40+τρανς κανει μαλακια...για μενα...
link θελω ποια ειναι αυτη?? ασ ερθει πρωτα κ κατυ θα σκεφτω
τωρα μαλιστα ......γαμαει τ μωρο παιδια τ νου σας
Μαγκες η πιο top trans γκομενα στην Θεσ/νικη δεν ειναι αλλη απο την Αννα23. Κορμι ασυλληπτο,προσωπαρα,δυναμιτης στο σεξ και το βασικοτετο ευγενικη και χαλαρη! Ανετα κανει καριερα και στο εξωτερικο..