Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

gioni99

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0

Πήγα σήμερα, αγοράκι σε φάση transition, τώρα ξεκινάει το στήθος, κώλος ωραίος, φάτσα καλή, γυμνασμένη, χαμογελαστή, θέλει δουλειά στο laser για τελική αποτρίχωση, μαυρισμένη με γραμμές του μπικίνι....ηλικία περίπου 20 κάτι, που σημαίνει το καυλί ντούρο από το πρώτο φιλί, ακολούθησα και εγώ, είχαμε μια καλή ξιφομαχία θα έλεγα, με καλύτερο την πίπα της που τη δουλεύει άριστα. Χύσιμο στο σώμα το ευχαριστήθηκε. Τα γνωστά λεφτά 100-30',150-60'.

taramosalata

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2017
Like
6
Πόντοι
0
Συναγωνιστές σκέφτομαι για πρώτη φορά να δοκιμασω παθητικά απλά θα ήθελα η τρανς που θα παω να ειναι θυμηπρεπής και καλή στο ενεργητικό κομμάτι. Μπάτζετ μέχρι 60 ευρουλάκια.. Όποιαδήποτε συμβουλή-πρόταση και αν θέλετε αναλυτικά θα ήταν ευπρόσδεκτη.. Από ότι έχω δει μέχρι τώρα στην συζήτηση να σκήπτρα σε αυτήν την κατηγορία έχει η Ιωάννα. Αλλά κάθε άποψη θα εισακουσθεί..

pilotos59.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω πως η Λία είναι μακράν η καλύτερη περίπτωση στην Θεσσαλονίκη, δεν παίζεται!!

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Συναδελφοι μπηχτες και μη επιτελους τη πεμπτη τ πρωι ερχομαι ξανα στην αγαπημενη θεσσαλονικη!Ανεβαινω για δουλεια και μετα το περας της εργασιας θελω να περασω καλα με ατακτο κορασιο απο την ενδοξη θεσσαλονικη!Ειμαι ενεργητικος 100% και ψαχνω μωρακι καθαρα παθητικο που να μην ειναι κομοδινο για να το απολαυσω και εγω!Θεμα μετρητων δεν υπαρχει αρκει το κορασιο να αξιζει!!Ακουω συναδελφοι αποψεις!!!Σας ευχαριστω.

esteban77

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0

Πήγα σήμερα, αγοράκι σε φάση transition, τώρα ξεκινάει το στήθος, κώλος ωραίος, φάτσα καλή, γυμνασμένη, χαμογελαστή, θέλει δουλειά στο laser για τελική αποτρίχωση, μαυρισμένη με γραμμές του μπικίνι....ηλικία περίπου 20 κάτι, που σημαίνει το καυλί ντούρο από το πρώτο φιλί, ακολούθησα και εγώ, είχαμε μια καλή ξιφομαχία θα έλεγα, με καλύτερο την πίπα της που τη δουλεύει άριστα. Χύσιμο στο σώμα το ευχαριστήθηκε. Τα γνωστά λεφτά 100-30',150-60'.
πολύ καλό αλλά τσιμπημένη τιμή ή μου φαίνεται;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

jimOjimmi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω lagne :) πραγματι το τηλεφωνο που εχει είναι για την κυπρο.....καλα δεν εχει κινητο?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ευχαριστω lagne :) πραγματι το τηλεφωνο που εχει είναι για την κυπρο.....καλα δεν εχει κινητο?
υπαρχει ενα θεμα με την επικοινωνια και με τα τηλεφωνα...γιατι δε εχει βαλει στην αγγελια ελληνικο τηλεφωνο η απαντηση ειναι δεν γνωριζω :S

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Παίζει να μην έβαλε γιατί δεν θέλει. Μπορεί να δουλέψει και αλλιώς περίπου όπως η Νίνα. Στην Κύπρο ίσως δεν υπήρχε και άλλη επιλογή από την αγγελία.
Δύο φορές την έχω δει από κοντά και είναι επίπεδο Νίνα-Ιωάννα σε ομορφιά. Δηλαδή άντε γειά... Καλύτερες από τις περισσότερες πατσαβούρες στα μπουρδέλα μακράν.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ρε παιδιά της νάνσυ το τηλέφωνο υπήρχε σε αγγελίες οπότε δεν είναι κάτι κρυφό...
Όσοι το έχετε είναι το ίδιο και το προσωπικό της και το επαγγελματικό της.
Για αυτούς που δεν το έχουν θα σας παρακαλέσω να μην μου στέλνετε μηνύματα γιατί πολύ απλά από τη στιγμή που η ίδια στην παρούσα φάση δεν θέλει να το δημοσιοποιήσει δεν θα το δώσω και εγώ

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.995
Πόντοι
1.056
Για αυτούς που δεν το έχουν θα σας παρακαλέσω να μην μου στέλνετε μηνύματα γιατί πολύ απλά από τη στιγμή που η ίδια στην παρούσα φάση δεν θέλει να το δημοσιοποιήσει δεν θα το δώσω και εγώ

Αν και δε με συμφέρει επειδή δεν το έχω σε βρίσκω σωστό!!

jimOjimmi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ένα καλο μωρο ηρθε στην πολη και εχει αγγελια χωρις τηλεφωνο  :headbang: :headbang: :headbang: μπας και κανει καπου πιατσα και δεν το ξερουμε?

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγγελία χωρίς τηλέφωνο δεν έχει κανένα νόημα.
Πιστεύω ότι μάλλον θα είναι ακόμα Κύπρο που γράφει και όταν έρθει Θεσσαλονίκη θα βάλει και ελληνικό αριθμό

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.995
Πόντοι
1.056
Δυο ερωτήσεις για τις παρακάτω κοπέλες αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος

όντως είναι αξέχαστη;;

όντως το έχει;;

***** = kanesex

(Ενδιαφέρομαι για να έχω τον ενεργητικό ρόλο για καθαρά παθητική κοπέλα)

Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom