batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
πολυνιωθεις μονος ....
πολυνιωθεις μονος ....
πολύ καλό αλλά τσιμπημένη τιμή ή μου φαίνεται;
Πήγα σήμερα, αγοράκι σε φάση transition, τώρα ξεκινάει το στήθος, κώλος ωραίος, φάτσα καλή, γυμνασμένη, χαμογελαστή, θέλει δουλειά στο laser για τελική αποτρίχωση, μαυρισμένη με γραμμές του μπικίνι....ηλικία περίπου 20 κάτι, που σημαίνει το καυλί ντούρο από το πρώτο φιλί, ακολούθησα και εγώ, είχαμε μια καλή ξιφομαχία θα έλεγα, με καλύτερο την πίπα της που τη δουλεύει άριστα. Χύσιμο στο σώμα το ευχαριστήθηκε. Τα γνωστά λεφτά 100-30',150-60'.
Αν εισαι παθητικος απλα προσπερασε και ψαξε αλλου.Αν εισαι ενεργητικος μια πολυ καλη περιπτωση...απο κοντα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακη και ομορφη...Καλησπερα για αυτό το μωρο εχουμε καμια εμπειρια?
Αν καταφερεις και την βρεις στο τηλεφωνο,γραψε μου..Καλησπερα για αυτό το μωρο εχουμε καμια εμπειρια?
υπαρχει ενα θεμα με την επικοινωνια και με τα τηλεφωνα...γιατι δε εχει βαλει στην αγγελια ελληνικο τηλεφωνο η απαντηση ειναι δεν γνωριζω :Sευχαριστω lagne πραγματι το τηλεφωνο που εχει είναι για την κυπρο.....καλα δεν εχει κινητο?
ευχαριστω lagne πραγματι το τηλεφωνο που εχει είναι για την κυπρο.....καλα δεν εχει κινητο?
Για αυτούς που δεν το έχουν θα σας παρακαλέσω να μην μου στέλνετε μηνύματα γιατί πολύ απλά από τη στιγμή που η ίδια στην παρούσα φάση δεν θέλει να το δημοσιοποιήσει δεν θα το δώσω και εγώ