Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
αυτη φιλε μου με στεναχωρησε που εφυγε απο αθηνα(ειμαι αθηνα γι αυτο) :)...ειναι πολυ καλος ανθρωπος φιλε και κα8ολου συμφεροντολογα.εχω εμπειρια μονο ως ενεργητικος.αλλα η ρια ειναι πολυ σωστη και στο κρεεβατι ειναι απιστευτη,δεν εχω να προσθεσω κατι αλλα πιστευω δεν υπαρχουν πολλες σαν τον χαρακτηρα και την σταση της ριας στην κοινωνια των τρανς!!

καλα ρε φιλε δεν την εκανε για παντα

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ΜΟΥΝΑΡΑ.ακ και γι αυτη εχω διαβασει για ξεπετες αλλα δεν εχω εμπειρια με την συγκεκριμενη.οι κριτικες με εχουν κρατισει μακρια της :)
    Ειναι απο εμφανιση στην πενταδα της Ελλαδος !!! :rockon:
            Απο την αλλη ομως ιχνος γραφης η σχολιων απο τους θεσσαλλονικεις...τυχαιο δεν νομιζω  :think:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
            Απο την αλλη ομως ιχνος γραφης η σχολιων απο τους θεσσαλλονικεις...τυχαιο δεν νομιζω  :think:

καλα μωρε δεν πηραζει η κοπελα κανει μπαμ οτι αμα θελει αναστενει κ νεκρο ασε τωρα ξερω τη λεω  .....

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
573
Πόντοι
6.060

Απο εμφάνιση ειναι πολυ καλή. Απο επαγγελματισμό ανθραξ ο θησαυρός. Πολυ ξυνή μωρε αδελφακι μου.
Αλλα όπως λέω παντα ειναι προσωπικές προσλαμβανουσες η επιλογή δική σου.

nikolaos31

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Απο εμφάνιση ειναι πολυ καλή. Απο επαγγελματισμό ανθραξ ο θησαυρός. Πολυ ξυνή μωρε αδελφακι μου.
Την συγκεκριμένη την έχω φορτώσει απο συγγρού το 2009, στην αρχή ζήταγε 150 τελικά με 80 πήγαμε σπίτι της, ωραίο κωλαράκι  τίποτα το ιδιαίτερο όμως άσε που είναι και πολύ κοντή

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Γ-Ι-Γ-Α-Ν-Τ-Α-Σ
και εδω μεσα εισαι ρε φιλε,τι να πω δεν εχω λογια εισαι τεραστιος τελος.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
ρε κ γκομενα να την ειχατε δεν θα την κραζατε ετσι χαλαρωστε λιγο ..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
σιγα ρε θα σκισεις κανενα καλτσον που σε θιξαμε την γκομενα να πουμε φελε :grin: :grin:

me την κοπελα εχω ν τ δω πανω απο χρονο οποτε δ πεζει αυτο π λες και στην τεληκη στη θες ειναι οχι αθηνα εγω ειμαι αθηνα και αυτο για κανα 5αμηνο μετα τσαζ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
me την κοπελα εχω ν τ δω πανω απο χρονο οποτε δ πεζει αυτο π λες και στην τεληκη στη θες ειναι οχι αθηνα εγω ειμαι αθηνα και αυτο για κανα 5αμηνο μετα τσαζ
ρε παλικαρι μου καλο ποσες φορες θα στο πω κοψε ρε τα γαμημενα τα τσιγαρα σε πειραζουν δεν το καταλαβαινεις να πουμε :headbang: :headbang: :headbang:
διαβασε ρε αυτο που εγραψες βγαζεις ακρη απ αυτα που λες?

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
παιδια για τη βικτορια του οπαπ τη αποψη εχετε. ειναι απο τις λιγες π δεν εχω παρει. κ δεν εχω δει κ πολλες κριτικεσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom