TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.091
θα το κοψεις;
θα το κοψεις;
μολις το κοψεις πες εχω ακρη στην επιτροπη για αναπηρικες συνταξειςμολις κανω το μουνακι !! με τα βγαινω με την κιλοτα και ζαρτιερες καθε μερα !
εχω επισης και μια καλη απο αμερικη για πολυ καλα αντικαταθλιπτικα
λες ?? χαχαΆμα το κόψεις θα υπάρχουν καποιοι που θα θέλουν να το αγοράσουν πάντως...
Δημοπρασια φιλεΆμα το κόψεις θα υπάρχουν καποιοι που θα θέλουν να το αγοράσουν πάντως...
Δημοπρασια φιλε
για σου ρε πατσινε εισσσσσσσσσ ωραιοςΧθες τη νυχτα ειδα για πρωτη φορα στα τοσα χρονια τη Λουιζα στην 26ης οκτωβριου...αυτη ηταν εξω απο το αμαξι και το αμαξι ηταν ενα ασπρο suzuki αν ειδα καλα...και επειδη η μνημη μου συνηθως δε με απαταει πρεπει να ηταν αυτη πριν καμια 5-6 χρονια που ειχα δει και ηταν γκομεναρα και φορουσε στρατιωτικη φουστα και το θυμαμαι απο τοτε
Τελοσπαντων χθες την ειδα στις 4.30,τη στιγμη που περνουσα ηταν αλλος σταματημενος μπροστα αλλα απ'οσο διεκρινα παραμενει ωραια γκομενα και ετσι χαμογελαστη με ωραιο μαγουλακι
επισης στην 26ης επι πολλες ωρες η γνωστη Αλεξια...
Φιονα και Κελλυ για ακομα μια νυχτα αφαντες
Στον Οπαπ κλασσικα η Αλεκα με το μαυρο slk,η Λαουρα και παλι με σουπερ μινι που φαινονται ολα οταν θελει,η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι,η Σουζη με το Ford,η Ελεανα και η Βικτωρια απο τη μερια της Κωλετη.
Και τελος αφηνω το θεϊκο πλασμα Νινα στο γνωστο ποστο της στη δυτικη εισοδο στο υψος της μπουγατσας
Χθες τη νυχτα ειδα για πρωτη φορα στα τοσα χρονια τη Λουιζα στην 26ης οκτωβριου...αυτη ηταν εξω απο το αμαξι και το αμαξι ηταν ενα ασπρο suzuki αν ειδα καλα...και επειδη η μνημη μου συνηθως δε με απαταει πρεπει να ηταν αυτη πριν καμια 5-6 χρονια που ειχα δει και ηταν γκομεναρα και φορουσε στρατιωτικη φουστα και το θυμαμαι απο τοτε
Τελοσπαντων χθες την ειδα στις 4.30,τη στιγμη που περνουσα ηταν αλλος σταματημενος μπροστα αλλα απ'οσο διεκρινα παραμενει ωραια γκομενα και ετσι χαμογελαστη με ωραιο μαγουλακι
Στον Οπαπ κλασσικα η Αλεκα με το μαυρο slk,η Λαουρα και παλι με σουπερ μινι που φαινονται ολα οταν θελει,η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι,η Σουζη με το Ford,η Ελεανα και η Βικτωρια απο τη μερια της Κωλετη.
Και τελος αφηνω το θεϊκο πλασμα Νινα στο γνωστο ποστο της στη δυτικη εισοδο στο υψος της μπουγατσας
Ξεχασα να πω και το θεωρω μεγαλη παραλειψη,οτι η Νινα εκτος απο εντυπωσιακη εμφανιση διαθετει και εναν εξαιρετικο χαρακτηρα και μια εντονη προσωπικοτητα.Ειναι πολυ καλλιεργημενο ατομο με σπουδαια μορφωση και περγαμηνες...Πραγματικα σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι με τοση παιδειαΚαι τελος αφηνω το θεϊκο πλασμα Νινα στο γνωστο ποστο της στη δυτικη εισοδο στο υψος της μπουγατσας
Χθες τη νυχτα ειδα για πρωτη φορα στα τοσα χρονια τη Λουιζα στην 26ης οκτωβριου...αυτη ηταν εξω απο το αμαξι και το αμαξι ηταν ενα ασπρο suzuki αν ειδα καλα...και επειδη η μνημη μου συνηθως δε με απαταει πρεπει να ηταν αυτη
πτυχιουχος !! και μεταπτυχιακο !! και τωρα κανω διδακτορικο στις πιπες !!Ξεχασα να πω και το θεωρω μεγαλη παραλειψη,οτι η Νινα εκτος απο εντυπωσιακη εμφανιση διαθετει και εναν εξαιρετικο χαρακτηρα και μια εντονη προσωπικοτητα.Ειναι πολυ καλλιεργημενο ατομο με σπουδαια μορφωση και περγαμηνες...Πραγματικα σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι με τοση παιδεια
η φιονα ηταν εκει κατα της 12:30 που περασα.Χθες τη νυχτα ειδα για πρωτη φορα στα τοσα χρονια τη Λουιζα στην 26ης οκτωβριου...αυτη ηταν εξω απο το αμαξι και το αμαξι ηταν ενα ασπρο suzuki αν ειδα καλα...και επειδη η μνημη μου συνηθως δε με απαταει πρεπει να ηταν αυτη πριν καμια 5-6 χρονια που ειχα δει και ηταν γκομεναρα και φορουσε στρατιωτικη φουστα και το θυμαμαι απο τοτε
Δασκαλα λεμε !Ξεχασα να πω και το θεωρω μεγαλη παραλειψη,οτι η Νινα εκτος απο εντυπωσιακη εμφανιση διαθετει και εναν εξαιρετικο χαρακτηρα και μια εντονη προσωπικοτητα.Ειναι πολυ καλλιεργημενο ατομο με σπουδαια μορφωση και περγαμηνες...Πραγματικα σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι με τοση παιδεια
Της Νινας ?καμια φωτο ρε παιδια .....
τα βυζια μου δεν χωρανε στην φωτοΤης Νινας ?