piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
βρε αλ η νανα η κυπρια ποιο νουμερακι εινε,γιατην αλλη δεν το σηζυταω σιγουρα εινε το τρενω τοουυυυυυτττττ τουυυττττττττ.
πιο ειναι το τρενο ρε δασκαλε πες σκασω?.ναι τωρα αφτες εκει στον οπαπ ειδικα ειναι να πανε κανενα 3ημερο στο μετσοβο με το 2ο καπη θεσσαλονικηςΝαι κατα 90% λεω πως ειναι η Νανα...
Μα καλα...το 'τρενο' δεν ξερεις?...Και ασχολεισαι και με τρανς
Παντως εχει πλακα.Απ'τα καλλιστεια του 91'-93' οι ιδιες τρανς ειναι ακομα στην πιατσα
έχω βάλει κριτική....
πιο ειναι το τρενο ρε δασκαλε πες σκασω?.ναι τωρα αφτες εκει στον οπαπ ειδικα ειναι να πανε κανενα 3ημερο στο μετσοβο με το 2ο καπη θεσσαλονικης
Αυτη ειναι η Λαουρα που πολλες φορες αναφερω στις τσαρκες μου που βγαινει πεζη Γιαννιτσων με Μαζαρακη γωνια και συνηθως εχει και το κωλαρακι πεταμενο απ'εξω
www.adoos.gr/post/24254877/trans_sexual]http://www.adoos.gr/post/24254877/trans_sexual[/url]
Και αυτη ειναι η Λια που βγαινει λιγο παρακατω απο την κατω πλευρα του Οπαπ σε σημι σμαρτ
www.adoos.gr/post/23859578/iiii_iii_inbspiisectiiyeniiiyenipound]http://www.adoos.gr/post/23859578/iiii_iii_inbspiisectiiyeniiiyenipound[/url]
μακρια και απο της 2 η πρωτη δεν στεκι και πολυ καλα στα μυαλα τις ειναι για αλαγη κινιτηρα και η δευτερη συναγωνιζετε την νινα στο ποια ειναι πιο μεγαλη ξεπετα στην πολη
ναι συμφωνω σαν την νινα ξεπετα δεν εχει 2η πρωτη και με διαφοραμακρια και απο της 2 η πρωτη δεν στεκι και πολυ καλα στα μυαλα τις ειναι για αλαγη κινιτηρα και η δευτερη συναγωνιζετε την νινα στο ποια ειναι πιο μεγαλη ξεπετα στην πολη
....οτι και να κανει παντα δευτερη θα ειναι ,σαν την Νινα δεν εχει αλλη
μακρια και απο της 2 η πρωτη δεν στεκι και πολυ καλα στα μυαλα τις ειναι για αλαγη κινιτηρα και η δευτερη συναγωνιζετε την νινα στο ποια ειναι πιο μεγαλη ξεπετα στην πολη
....οτι και να κανει παντα δευτερη θα ειναι ,σαν την Νινα δεν εχει αλλη
Ανάλχαθείτε βρε παλιόπαιδα!ναι συμφωνω σαν την νινα ξεπετα δεν εχει 2η πρωτη και με διαφορα
πουτσόδουλε!!!Ανάλχαθείτε βρε παλιόπαιδα!
Εγώ το μαρτύρησα στη νίνα στο θρεντ της και της τα είπα όλα αυτα που λέτε!
καλος λακαμας εισαι και εσυΑνάλχαθείτε βρε παλιόπαιδα!
Μη τα λες αυτα ρε μαστορα...Θα βγαλει το μπουρι και θα μας παρει στο κυνηγι καμια νυχτα...Ανάλχαθείτε βρε παλιόπαιδα!
Παιδια συμφωνω κι εγω μαζι σας.Σαν τη Νινα ξεπετα δεν υπαρχει.Αυτη νομιζει οτι απευθυνεται σε χαζους.ναι συμφωνω σαν την νινα ξεπετα δεν εχει 2η πρωτη και με διαφορα