Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
H Aλεξια με το χοντρο το μπουρι ηταν και χθες ολη τη νυχτα στην 26ης Οκτωβριου στη θεση της Φιονας αρα ειναι μονιμη εκει πλεον και επισης αλλη μια τρανς μεγαλης ηλικιας παραδιπλα της

ρε μωρο μου ! !!! ολες χοντρα μπουρια εχουνε ??? :o :o :o

Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ?ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
exoume kapoia pliroforia gia tin nikolthess?????

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ο καημοσ φου φιλε εινε η αννουλα,,,πολυ καλο παιδι φιλε κ σουπερ σε ολα τησ την ειχα τιμησει οταν κατεβηκε στην λαρισα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστες απο την ωραια θες για βοηθηστε για φιονα ! Αξιζει τα 100 ειναι κ ενεργητικη καθε πληροφορια δεκτη , ευχαριστουμε

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μάγκες κριτική για Άννα tgirl έχουμε?
Συνάντηση την προηγούμενη φορά που είχε έρθει από Δράμα.Σε σχέση με τις φωτό αρκετά σπασμένη στο πρόσωπο.Ωραίο σώμα όμως και πολύ καλό πρόγραμμα.Χωρίς βιασύνες,παίζουν γλωσσόφιλα και γενικά παθιασμένη κατάσταση που σε κάνει να έχεις την ψευδαίσθηση ότι ξεφεύγεις από το καθαρά επαγγελματικό.Μου άρεσε και την συνιστώ

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κανενας για φιονα ρε συναγωνιστες;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κουκλαρα η φιονα και απο οτι ειχα ακουσει ειχε παρει και τιτλο ομορφιας μις αναπληρωματικη κατι τραβεστι καποτε αρχες 90, φυσικα η ηλικια που συνηθως δηλωνει ειναι πολυ μικροτερη. οταν την πρωτοπετυχα σε τσαρκα φανταρος πριν 12 χρονια και εγω και ο φιλος που καναμε βολτα φαγαμε παπα οτι ειναι γυναικα, τετοια θηλυκοτητα και στην φωνη ακομη. καλα λογια εχει πει και ο αλ που ειναι πιο ειδικος και παει με τρανς οποτε ορμα. τωρα αν τα αξιζει αυτα τα λεφτα δεν μπορω να εχω εγω μετρο συγκρισης αλλα για μια δοκιμη αφου λενε τοσο καλα και ειναι τοσο ομορφη θα αξιζει. αντε πηρες την ενθαρυνση γραψε μας υστερα και την εμπειρια σου να μας καυλωσεις κουφαλα.

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ε ναι ρε μαν αν παω θα ενημερωσω ! Thanks παντως

youandme

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες απο την ωραια θες για βοηθηστε για φιονα ! Αξιζει τα 100 ειναι κ ενεργητικη καθε πληροφορια δεκτη , ευχαριστουμε

Αν εννοεις την Φιονα που βγενει στην 28ης τοτε 60 περνει κανονικα στο σπιτι αν την πετυχεις το βραδυ εξω και 30 στο αμαξι... Τα 100 ειναι πολλα και για την εποχη μας κιολας  ;)
Εχει μεγαλο και καλο εργαλιο αλλα τωρα τον αν το χειριζεται καλα δεν μπορω να σου πω  :rockon:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Αν εννοεις την Φιονα που βγενει στην 28ης τοτε 60 περνει κανονικα στο σπιτι αν την πετυχεις το βραδυ εξω και 30 στο αμαξι... Τα 100 ειναι πολλα και για την εποχη μας κιολας  ;)
Εχει μεγαλο και καλο εργαλιο αλλα τωρα τον αν το χειριζεται καλα δεν μπορω να σου πω  :rockon:
και με 50 την εχω παρει σπιτι...μετα απο παζαρια!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ε πες τοτε και πως περασες στο σπιτι της

youandme

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες, αυτη που δηλωνει οτι ειναι Λαρισσα στο ts-dating.com  με το ονομα Baleria τελικα η νανσυ ειναι απο Θεσ/νικη?? δικο της ειναι το τηλ. η' καποια αλλη της εχει κλειψει τις φωτο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom