al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.125
- Πόντοι
- 13.755
βεβαιως και εχει και ενα ματζαφλαρι τεραστιοAl η Νίνα είναι και ενεργητική;
βεβαιως και εχει και ενα ματζαφλαρι τεραστιοAl η Νίνα είναι και ενεργητική;
αλλα πανω απ'ολα ειναι καλο παιδι...Πως λεμε ο Δημητρακης το καλο παιδι που πουλαει τα χαλια...ε κατι αντιστοιχο ειναι η Νινα στον τομεα των τρανςοκ. Ευχαριστώ!
αλλα πανω απ'ολα ειναι καλο παιδι...Πως λεμε ο Δημητρακης το καλο παιδι που πουλαει τα χαλια...ε κατι αντιστοιχο ειναι η Νινα στον τομεα των τρανς
Και λιγα λεω
paidia ti paizei auto ton kairo stin thess? psaxno kamia kali me megala prosonta na gamaei kala
βεβαιως και εχει και ενα ματζαφλαρι τεραστιο![]()
paidia ti paizei auto ton kairo stin thess? psaxno kamia kali me megala prosonta na gamaei kala
μπορει και να την παντρευτει...ειναι γνωστο οτι η Νινα ψαχνει για να αποκατασταθει τον τελευταιο καιρο.Γι'αυτο τονιζω οτι ειναι πολυ καλο παιδιΘα την παντρευετει al?
για το δικο σου ματζαφλαρι λες ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπορει και να την παντρευτει...ειναι γνωστο οτι η Νινα ψαχνει για να αποκατασταθει τον τελευταιο καιρο.Γι'αυτο τονιζω οτι ειναι πολυ καλο παιδι![]()
![]()
εσυ κοριτσι μου εισα για Μις Κοσμος κατευθειαν...τι να σου κανει η Γιουροβιζιονπρωτα θα παω eurovizion και μετα θα παντρευτω ! :-* :-* :-*
:o :o :o :o :o ....... θα με κατω το βραδυ ! αν βγεις ελα μια βολτα να σε δω ! ;) ;)εσυ κοριτσι μου εισα για Μις Κοσμος κατευθειαν...τι να σου κανει η Γιουροβιζιον
Νινακι εχεις καψει καρδιες οποτε παιζει αμα ανευω θες να κατσω εκει για παντα?:o :o :o :o :o ....... θα με κατω το βραδυ ! αν βγεις ελα μια βολτα να σε δω ! ;) ;)
απιστευτος...αλλα πανω απ'ολα ειναι καλο παιδι...Πως λεμε ο Δημητρακης το καλο παιδι που πουλαει τα χαλια...ε κατι αντιστοιχο ειναι η Νινα στον τομεα των τρανς
Και λιγα λεω
οχι αλλα μεχρι 15 ιουνιου θα ερθω σιγουρα !! καλημερα!Νίνα θα έρθεις να ψηφίσεις εδώ να σε δούμε κιόλας ?
πανε Οδυσσεως 5 στο μπαρ των τρανς TS-14 για να μας πεις κι εμας τι παιζει γιατι εμεις εδω ειμαστε γνωστοι ολοι μεταξυ μαςΚαλησπέρα συμφορουμίτες.Αν και από Αθήνα βρίσκομαι σε κοντινή περιοχή της Θεσ/νικης με δυνατότητα διανυκτεύρευσης στη Θεσ/νικη (σε ξενοδοχείο,δεν έχω κλείσει πουθενά ακόμα),και αναρωτιέμαι τι θα ήταν καλύτερο να κάνω.Αν κάποιος από τους ντόπιους συναγωνιστές έχει να μου προτείνει κάτι (μπαρ με trans,συγκεκριμένη trans αλλά όχι για πήδουλο και τέρμα κτλ) θα του ήμουνα ευγνώμων.
Να σημειώσω ότι μιλάω για σήμερα το βράδυ 24/05/2014