Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
μαρη νινα που το κουμανταρεις αυτο το σωμα ρε συ???και επισης τι εμμονη εχεις με τα ενστολα??
με πολυ γυμναστικη βρε φιλη !!!! .... γενικος εχω εμμονη με μεγαλα εργαλεια αυτα ξερω να κουμανταρο καλα !!

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
με πολυ γυμναστικη βρε φιλη !!!! .... γενικος εχω εμμονη με μεγαλα εργαλεια αυτα ξερω να κουμανταρο καλα !!

χαχαχα...μαρεσεις...ψοφαω να σε γνωρισω ρε,τι παιδι εισαι συ???θεα..

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
τι κανουν τα κοριτσια και τ αγορια???????

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
οχι οχι ρε συ και μαυροι δεν μ αρεσουν καθολου ουτε ξενοι παπουτσι απο τον τοπο σου και ασ ειναι και μπαλωμενο  . σαν τους ελληνες και τις ελληνιδες δεν εχει

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα οταν λεω μαυρους δεν εννοω τυπου των παιδιων που υπαρχουν στην ελλαδα που δεν ειναι και τα προτυπα..εννοω κατι μωρα που βλεπω στις τσοντες...οι ελληνες εννοειτε πανω απολα λια ενταξει..γιατι νιναρα εχεις κακη εμπειρια απο μαυρη λαρα??

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
και επι τις ευκαιριας θελω να ευχαριστησω την βαλερια για ενα δαχτυλιδι που μου εκανε δωρο και που το παρελαβα σημερα το απογευμα γιατι η κοινη μας φιλη ειναι λιγο ξεχασιαρα και το θυμηθηκε τυχαια  .χιλια ευχαριστω Βαλερια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
και επι τις ευκαιριας θελω να ευχαριστησω την βαλερια για ενα δαχτυλιδι που μου εκανε δωρο και που το παρελαβα σημερα το απογευμα γιατι η κοινη μας φιλη ειναι λιγο ξεχασιαρα και το θυμηθηκε τυχαια  .χιλια ευχαριστω Βαλερια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
επισης ~~~!!!!
εγω το παρελαβα πριν 2 μηνες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom