Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
περιμενετε ρε να παω για πασατεμπο και αρχιζετε μετα.....

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
τι εγινε που εξαφανιστηκατε ολοι????????? :think: :think:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

τρελα μεγαλη το ασμα!!!!!!
αφιερωμενο σε εκεινει :'( :'( :'( :'( :'( :'(

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202

που τα βρισκεις αυτα τα ξεχασμενα συγκροτηματα :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ρε ολες απο θεμα εμφανισης ειστε βαρα τη μια και ξυλοφορτωνε την αλλη.η μια εχει αξυριστο πρωσοπο,η αλλη τα ποδια,η αλλη τις μασχαλες,η αλλη τον κωλο,η αλλη τα αρχιδια,η αλλη στα χερια και η αλλη στα συλικονατα βυζια.

ενω ολες οι εκ γενετης γυναικες ειναι θεες,ε???ακομα και κρος κλασεις ανωτερες απο καποιες υπαρχουν...οτι να ναι γραφουν ωρες ωρες....
(κανω παραθεση τωρα γιατι ειχα καιρο να μπω και διαβαζω αυτη τη στιγμη τα θεματα του φορουμ που ειχα μεινει πισω)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εσεις οι τρανς δεν εχετε το δικαιωμα να λετε που παμε ρεεε στους αλλους.εσεις που πατε ρεεεεε και τη παριστανετε.εχετε καταλαβει τη εισται και λετε τους αλλους τους φυσιολογικους που σας δουλευουν.ετσι και αλλιως δεν πηγα και ουτε προκειτε ουδεποποτε να παω με τρανς και στο ξαναλεω για αλλη μια φορα οτι για χαβαλε και πιο πολυ για δουλεμα γραφω εδω.ακου εκει να λετε οι τρανς στους αλλους που παμε.....εσεις ρε που πατε εχετε σκεφτει.διχασμενες πρωσοπικοτητες ειστε.

πωπω και τωρα χαλασες ονειρα που δεν πας με τρανς..(και οτιδηποτε μη φυσιολογικο κατα τα λεγομενα σου παντα...γιατι για μενα δεν μπορεις να κρινεις εσυ το φυσιολογικο)..εγω προσωπικα θα ξαναγυρισω τα γουστα μου...τωρα για οσες εχουν κανει και αλλαγες περεταιρω...θα πιουν φαρμακι αφου αρνεισαι να συνευρεθεις μαζι τους....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ενω ολες οι εκ γενετης γυναικες ειναι θεες,ε???ακομα και κρος κλασεις ανωτερες απο καποιες υπαρχουν...οτι να ναι γραφουν ωρες ωρες....
(κανω παραθεση τωρα γιατι ειχα καιρο να μπω και διαβαζω αυτη τη στιγμη τα θεματα του φορουμ που ειχα μεινει πισω)
μακηηηηηηηηη

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

αγορινα τι κανεις???ε,μα δικιο δεν εχω ρε συ...μας ηρθε ο αλλος να μας πει τι ειναι φυσιολογικο και ποιες εχουν τριχες...και οτι γελαει με τις τρανς...αμα θελει να γελασει υπαρχουν και καθρεπτες...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
αγορινα τι κανεις???ε,μα δικιο δεν εχω ρε συ...μας ηρθε ο αλλος να μας πει τι ειναι φυσιολογικο και ποιες εχουν τριχες...και οτι γελαει με τις τρανς...αμα θελει να γελασει υπαρχουν και καθρεπτες...
οπου ναναι θα σκασει και ο μποζανης.... :grin:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
:kissass2:
πλεον με τοσες cross μπερδευετε τις shemale  μαζι τους αλολο το ενα αλλο το αλλο,καλησπερα

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
:kissass2:πλεον με τοσες cross μπερδευετε τις shemale  μαζι τους αλολο το ενα αλλο το αλλο,καλησπερα

καλησπερα και σε σενα ρια μου..εγω δεν τις μπερδευω καθολου...και γω ντυνομαι ενιοτε και ξυριζομαι και τα παντα αλλα εφοσον για διαφορους λογους δεν μπορει να γινει τροπος ζωης και το κανω γιατι το γουσταρω εγω απλα και δεν κυκλοφορω ετσι οχι λεφτα δεν θα ζηταγα για να παω με καποιον αλλα οπως βλεπεις γραφω και με αντρικο ονομα...τα εχω πολυ ξεκαθαρα στο μυαλο μου...

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
καλησπερα και σε σενα ρια μου..εγω δεν τις μπερδευω καθολου...και γω ντυνομαι ενιοτε και ξυριζομαι και τα παντα αλλα εφοσον για διαφορους λογους δεν μπορει να γινει τροπος ζωης και το κανω γιατι το γουσταρω εγω απλα και δεν κυκλοφορω ετσι οχι λεφτα δεν θα ζηταγα για να παω με καποιον αλλα οπως βλεπεις γραφω και με αντρικο ονομα...τα εχω πολυ ξεκαθαρα στο μυαλο μου...
το τι κανει ο καθενας ειναι προσωπικη ικανοπιοιση μας ταμπελες βαζει η κοινωνια και απο συνηθεια καταταζουμε τους αθρωπους σε κατηγοριες πιστευω πως ο καθενας μας οτι κ να νε νιωθει στρ8

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
ειναι λυπηρο η γεννια μας κ ειδικα στην εποχη μας με τοσα προβληματα,να ασχολουμαστε ακομα με τη καμπουρα του αλλου και οχι τη δικια μας

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ειναι λυπηρο η γεννια μας κ ειδικα στην εποχη μας με τοσα προβληματα,να ασχολουμαστε ακομα με τη καμπουρα του αλλου και οχι τη δικια μας

και οχι μονο αυτο κουκλα μου...να προσπαθει ο καθε μαλακας να σου χαλαει(οχι οτι το καταφερνει κανεις βεβαια)το μονο πραγμα που εχει απομεινει να ευχαριστιομαστε...το σεξ και τα γουστα μας γενικως...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:think:  Μάκη μου είσαι του χρόνου τις Απόκριες να ντυθούμε καουμπόϊσες;  :cheesy:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
για να φτασει και σε καποιο επιπεδο μια shemale τραβαει πολλα εν γνωση τις και απο πολυ μικρη ηλικια ,,,, σιγουρα,αποθυμενα εχουν αλλοι οχι μια τρανς μια που ζει πραγματικα οπως νιωθει χωρις να συμβιβαζετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom