Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
για να φτασει και σε καποιο επιπεδο μια shemale τραβαει πολλα εν γνωση τις και απο πολυ μικρη ηλικια ,,,, σιγουρα,αποθυμενα εχουν αλλοι οχι μια τρανς μια που ζει πραγματικα οπως νιωθει χωρις να συμβιβαζετε

συμφωνω απολυτως!!

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
ξερω πολλους (str8) γυναικες αδρες και το συμπερασμα μου ειναι πως ο πραγματικος (str8)de to noiazei oyτε καν ασχολητε,απτη τη στιγμη που το κανει κατι συμαινει χιχιιχ

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ξερω πολλους (str8) γυναικες αδρες και το συμπερασμα μου ειναι πως ο πραγματικος (str8)de to noiazei oyτε καν ασχολητε,απτη τη στιγμη που το κανει κατι συμαινει χιχιιχ

και για πολλους που τα εχουν μπερδεψει στρ8 σημαινει ευθης...αυτο που νιωθει πραγματικα ο καθενας μεσα του ειναι το φυσιολογικο...γιαυτο λεγεται στρ8 και οχι normal...γιατι το normal ειναι συμβιβασμος και αν συμβιβαστουμε και στο σεξ...τελειωσαμε...φτανει που εχουμε συμβιβαστει σε ολα τα αλλα

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
:kissass2:
και για πολλους που τα εχουν μπερδεψει στρ8 σημαινει ευθης...αυτο που νιωθει πραγματικα ο καθενας μεσα του ειναι το φυσιολογικο...γιαυτο λεγεται στρ8 και οχι normal...γιατι το normal ειναι συμβιβασμος και αν συμβιβαστουμε και στο σεξ...τελειωσαμε...φτανει που εχουμε συμβιβαστει σε ολα τα αλλα
εχω μαθει στη ζωη μου οτι δε μου κανει να απεχει απτη ζωη μου χωρις να ενοχλω η προσβαλλω οσο ασχολησε χαλιεσε αρα κακο στο εαυτο σου κανεις πρωτα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
πολυ ασχοληθηκατε κι ολας με το θεμα εχω να πω ο καθενας διαβαζει τα παντα και βγαζει τα συμπερασματα του ολα τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
πολυ ασχοληθηκατε κι ολας με το θεμα εχω να πω ο καθενας διαβαζει τα παντα και βγαζει τα συμπερασματα του ολα τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε

γεια σου λια...οντως απλα ειχα καιρο να μπω και δεν μπορω να αφηνω ασχολιαστες τετοιες τοποθετησεις...να σαι καλα και να τα λες παντα ετσι οπως τα προηγουμενα σχολια σου που διαβαζα

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
γεια σου λια...οντως απλα ειχα καιρο να μπω και δεν μπορω να αφηνω ασχολιαστες τετοιες τοποθετησεις...να σαι καλα και να τα λες παντα ετσι οπως τα προηγουμενα σχολια σου που διαβαζα
να σαι και εσυ καλα .απλα ο τυπος εχει εμμονη με τις τρανς πρωτα τα ειχε βαλει με την Νινα και μετα εγραψε αυτα που εγραψε σου θυμιζω εκφρασεις τυπου  (σιλικονατα βυζια) θα μπορουσε απλα να γραψει οτι ειδα καποια και ειχε τριχες στο στηθος και οχι (σιλικονατα βυζια)αυτο και μονο λεει πολλα καταλαβαινεις τι ενωωωωωωωωωωωωωω  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
να σαι και εσυ καλα .απλα ο τυπος εχει εμμονη με τις τρανς πρωτα τα ειχε βαλει με την Νινα και μετα εγραψε αυτα που εγραψε σου θυμιζω εκφρασεις τυπου  (σιλικονατα βυζια) θα μπορουσε απλα να γραψει οτι ειδα καποια και ειχε τριχες στο στηθος και οχι (σιλικονατα βυζια)αυτο και μονο λεει πολλα καταλαβαινεις τι ενωωωωωωωωωωωωωω  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

ασε οτι να ναι...ειδα καπου σε ενα μαγαζι μια και ειχε τριχες και...και...και..οπως ειπες μαλλον εχει εμπειρια μονο με τις μοντελες της victoria secret...η εγω εχω τυχει να ξερω περιποιημενες τρανς και εχω συναντησει τις μονες απερηποιητες γυναικες...τεσπα...σε οποιον αρεσει ο καθενας τι να κανουμε!!!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.383
καλησπερα σε ολους και "ολες" !!!!!!!!!!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :police: :police: :police: :police: :police: :police:

Συνημμένα

• zfgffsf.jpg
    zfgffsf.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 20

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
ασε ασε εβαλα 2 3 κιλα παει το κορμι περιπατο το καλοκαιρι παλι θα λιωσω στη γυμναστικη
Πολύ καλή είσαι  :cum: εχεις και γαμώ  :pipa1: :kissass2: τα πιασίματα!!!

Και η Νίνα σα να εχει παχύνει αλλα της πάει. :cum:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
ευχαριστω χοτυ για σου νινακι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• L 87.2.JPG
    L 87.2.JPG
    397,3 KB · Εμφανίσεις: 58

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom