Νέα

θερμοκρασιες ψησιματος κρεατων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
πηρα θερμομετρο και θελω να μαθω

ποσοι βαθμοι για κοτοπουλο φιλετο

για μπριζολα χοιρηνη 

μοσχαρισια μπριζολα

και παιδακια αρνισια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.375
Πόντοι
12.756
Αν μας κανεις συνεταιρους στην ταβερνα θα σου πουμε τυπε , με την καφετιερα αντε παει και ερχετε , τωρα παμε στα ψησιματα ..ολο και πιο πολυ μας βαζεις στα κολπα ... :grin:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Καφετέρια κλείσαμε για nespreso παει αυτο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω τον κιμα τον τρωω ωμο παντως

URL]]

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16

για μπριζολα χοιρηνη 

μοσχαρισια μπριζολα

και παιδακια αρνισια
Αν περιμενεις να τα ψηνεις με θερμομετρο,τοτε εισαι ασχετος...
Θερμομετρο βαζεις σε μεγαλα κομματια κρεατος που δε μπορεις εσωτερικα ποσο εχει ψηθει το κρεας...
Για μπριζολες και τετοια μην περιμενεις να μετρησεις με θερμομετρο...
Το κοτοπουλο θελει καλο ψησιμο,οχι τοσο πολυ ομως ωστε να γινει ξυλο,η μοσχαρισια μπριζολα ειναι κατ επιλογη του πελατη ο βαθμος ψησιματος,ωμη,μετρια κτλ...
Το χοιρινο θελει λιγο πριν το καληψημενο,να μη γινει σκληρο και αυτο.
Ολα ειναι θεμα εμπειριας αγαπητε,μην περιμενεις το θερμομετρο.
Τυπικα απλα να σου πω οτι μετα τους 60 βαθμους ειναι ασφαλες το κρεας και ψοφανε τα μικροβια...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε φίλε μάνα δεν έχεις φίλους,φίλες,στο διαδίκτυο δεν μπορείς να ψάξεις στην τηλεόραση κάθε μέρα 500 φαγητά ψήνουν,εδώ μέσα βρήκες να το συζητήσεις; :idiot:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εδω συζηταμε για αλληλομαλακια μεταξυ ανδρων.
Σε αυτο κολλησες? :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

για μπριζολα χοιρηνη  

μοσχαρισια μπριζολα

και παιδακια αρνισια

Φαε και κανενα λαχανικο ρε τυπε!
Θα παθεις τιποτα!

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Όντως το θερμόμετρο δεν χρησιμοποιείται στο ψήσιμο των κρεάτων. Αν θες να το δοκιμάσεις κάνε καραμέλα ή καμμιά κρέμα, αλλά μέικ σουρ ότι αντέχει μέχρι 180-200 κελσίου για την καραμέλα.
Για το κοτόπουλο όσο λιγότερο γίνεται,ίσα να ψοφήσει η σαλμονέλα ( 60-63 ) αρκεί να είναι άσπρο και ζουμερό μέσα.
Οι μπριζόλες ανάλογα πώς θες να τις κάνεις, το πάχος της μπριζόλας, η θερμοκρασία. Για rare, οπως στην φωτό παραπάνω 3-5 λεπτά, για medium 5-7 και ανεβαίνει. Το παϊδάκι φίλε αν δεν μυρίζει κάρβουνο και δεν έχει μισό κιλό πατάτες και λεμόνι δε λέει  :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε ποια μικρόβια και ποια σαλμονέλα πεθαίνει στους 60 βαθμούς ??? Οι τοξίνες στους πόσους  ???????? Μη τρώτε κρέας ! Μόνο ψάρι , ρύζι και λαχανικά !

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κωψτε παιδια τα κρεατα και τις μαλακιες τις ζωικες.. ειμαι χορτοφαγος και απο την γκαυλα που εχω ολη μερα.. γαμαω και ελεφαντα με την πουτσα τον σηκωνω στον αερα.. :) Δεν κανω πλακα..  γαμαω και δεινοσαυρο αμα κατσει :grin: Εχω να φαω κρεας 2 χρονια και γαμαω σαν κουνελι :) 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.375
Πόντοι
12.756
κωψτε παιδια τα κρεατα και τις μαλακιες τις ζωικες.. ειμαι χορτοφαγος και απο την γκαυλα που εχω ολη μερα.. γαμαω και ελεφαντα με την πουτσα τον σηκωνω στον αερα.. :) Δεν κανω πλακα..  γαμαω και δεινοσαυρο αμα κατσει :grin: Εχω να φαω κρεας 2 χρονια και γαμαω σαν κουνελι :) 

Χρησταρα , πηγαινε μας κανα καλο ταμειο και θα κανουμε νηστεια για παρτη σου  :grin:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα , πηγαινε μας κανα καλο ταμειο και θα κανουμε νηστεια για παρτη σου  :grin:
Στην φυλακή να δεις μια νηστεία που θα κάνεις :birdman: κάθε μέρα πλιγούρι θα τρως :birdman: και από κρέας πούτσες στα μπάνια :birdman:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα , πηγαινε μας κανα καλο ταμειο και θα κανουμε νηστεια για παρτη σου  :grin:
:grin: :grin: παιδια οτι γουσταρει ο καθενας :grin: :grin: :grin: ειμαι ο μονος χορτοφαγος στα 100 ατομα κολλητους, φιλους, και συγγενεις που εχω..:grin: Οσο για τον τζογο να παει να γαμηθει :grin: Εμας μας εχει καψουρα...
Οχι εμεις αυτον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom