Νέα

θερμοκρασιες ψησιματος κρεατων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.376
Πόντοι
12.756
Στην φυλακή να δεις μια νηστεία που θα κάνεις :birdman: κάθε μέρα πλιγούρι θα τρως :birdman: και από κρέας πούτσες στα μπάνια :birdman:

Αμα ειναι για νηστεια , θα παραγγελνω σουσι , αντε κανα φαγκρι στην χειροτερη ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.376
Πόντοι
12.756
Ρε πούστη γιατί θες να με κάνεις να σπάσω την οθόνη; :birdman: Γιατί; :birdman:

Δεν έχω και λεφτά να πάρω άλλη :birdman:

Ειδες το ασχημο ειναι να εισαι φτωχος , δεν μπορεις να ξεδωσεις .. τς τς τς τς ολα τα κακα ρε φιλε στους φτωχους συμβαινουν , κοιτα να δεις ....οπου φτωχος και η μοιρα του , μεγαλη κουβεντα αυτο , βγαλμενη απο την ζωη , και σιγουρα απο κανενα φτωχαδακι , τα κανουν αυτα για να κοροιδευουν την πεινα τους , το παιζουν φιλοσοφοι ...ενδιαφερουσα περιπτωση

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ειδες το ασχημο ειναι να εισαι φτωχος , δεν μπορεις να ξεδωσεις .. τς τς τς τς ολα τα κακα ρε φιλε στους φτωχους συμβαινουν , κοιτα να δεις ....οπου φτωχος και η μοιρα του , μεγαλη κουβεντα αυτο , βγαλμενη απο την ζωη , και σιγουρα απο κανενα φτωχαδακι , τα κανουν αυτα για να κοροιδευουν την πεινα τους , το παιζουν φιλοσοφοι ...ενδιαφερουσα περιπτωση
Πάνε κρεμάσου ρε :birdman: άντε πια :birdman: σκουλίκι :birdman: τιποτένιε :birdman: σάπιε :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.376
Πόντοι
12.756
Πάνε κρεμάσου ρε :birdman: άντε πια :birdman: σκουλίκι :birdman: τιποτένιε :birdman: σάπιε :birdman:

σιγα μην τυλιξω στο λαιμο μου κατι εκτος απο γραβατα sur mesure ... οχι τυπε , και τα κασκωλ μου ειναι κασμιρενια ... πρεπει να σέβεσαι το σωμα σου λεγανε οι αρχαιοι ...

Τωρα που ειπα για νηστεια πρεπει να παω να φαω το φαγκρι παλι , το ειχε ψησει ο πουστης τελεια ο σεφ , 2 ποντους παχος το φιλετο , και κοβοταν σαν βουτηρο λιωμενο ... με κλειστα ματια το ετρωγα , εννοειτε δεν ειχε ουτε κοκκαλο , ο μαγειρας το βγαζει ακτινογραφια και τα καθαριζει ολα , οχι να πεθανω απο κανα κοκκαλο σαν τους φτωχους στα ταβερνακια του Πειραια , να πεθανεις απο κανα γαυρο και να γινεις ρεζιλι στην σοουμπιζ  :S μακρια απο μας Παναγια μου

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
σιγα μην τυλιξω στο λαιμο μου κατι εκτος απο γραβατα sur mesure ... οχι τυπε , και τα κασκωλ μου ειναι κασμιρενια ... πρεπει να σέβεσαι το σωμα σου λεγανε οι αρχαιοι ...

Τωρα που ειπα για νηστεια πρεπει να παω να φαω το φαγκρι παλι , το ειχε ψησει ο πουστης τελεια ο σεφ , 2 ποντους παχος το φιλετο , και κοβοταν σαν βουτηρο λιωμενο ... με κλειστα ματια το ετρωγα , εννοειτε δεν ειχε ουτε κοκκαλο , ο μαγειρας το βγαζει ακτινογραφια και τα καθαριζει ολα , οχι να πεθανω απο κανα κοκκαλο σαν τους φτωχους στα ταβερνακια του Πειραια , να πεθανεις απο κανα γαυρο και να γινεις ρεζιλι στην σοουμπιζ  :S μακρια απο μας Παναγια μου
Όχι ρε πούστη :birdman: ζει :birdman:
κάτσε έχει ώρα να απαντήσει(5 λεπτά),μπορεί να πήγε :birdman:
Άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε,αιώνια η μνήμη του :priest:
Γιατί ζεις ρε;;;;; :birdman:

Επισκέπτης

τον πεθανες με αυτο το σχολιο  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.376
Πόντοι
12.756
Όχι ρε πούστη :birdman: ζει :birdman:Γιατί ζεις ρε;;;;; :birdman:

Η τυχη παει στους πλουσιους ,,, και κατι να παθω με τοσα λεφτα που θα δωσω στο νοσκομειο δεν τους συμφερει να πεθανω ,, θα με κρατανε ζωντανο για να τους πληρωνω ...

Αμα εισαι φτωχος παρακαλανε να πεθανεις για να δωσουν το κρεβατι σου σε καναν αλλον που περιμενει σε ραντζο ... ολα εν σοφια εποιησε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.376
Πόντοι
12.756
Πες του και συ ρε τίποτα μπας και αποφασίσει πως δεν αξίζει άλλο πια να ζει :birdman:

Η ζωη ειναι ωραια τυπε , ειδικα αν εχει και φραγκα , ειναι σαν παραμύθι... αν εισαι φτωχαδακι περιμενεις να σε παρει ο Χαρος για να γλυτωσεις τις κακουχιες ...και την ταλαιπωρια ..

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Η τυχη παει στους πλουσιους ,,, και κατι να παθω με τοσα λεφτα που θα δωσω στο νοσκομειο δεν τους συμφερει να πεθανω ,, θα με κρατανε ζωντανο για να τους πληρωνω ...

Αμα εισαι φτωχος παρακαλανε να πεθανεις για να δωσουν το κρεβατι σου σε καναν αλλον που περιμενει σε ραντζο ... ολα εν σοφια εποιησε
Γιατί πάω να παίξω ένα παιχνίδι που δεν μπορώ να ανταποκριθώ; :helpplea:

(στον εαυτό μου το ερώτημα-εσωτερικό,μην απαντήσεις σε :fuck1:) :birdman:

Επισκέπτης
Η ζωη ειναι ωραια τυπε , ειδικα αν εχει και φραγκα , ειναι σαν παραμύθι... αν εισαι φτωχαδακι περιμενεις να σε παρει ο Χαρος για να γλυτωσεις τις κακουχιες ...και την ταλαιπωρια ..
ο πλουσιος πεθαινει μια φορα και ο φτωχος καθε μερα  :)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ο πλουσιος πεθαινει μια φορα και ο φτωχος καθε μερα  :)
Το θέμα είναι πως πεθαίνει ο πλούσιος :birdman:

Τελοσπάντων μαλακίες :birdman: παραιτούμαι :birdman: απλώς θα προσεύχομαι κάθε μέρα να πέσει κεραυνός και να τον κάψει :birdman: ή καμιά γλάστρα από κανένα μπαλκόνι στο ξερό του :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom