Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πάντως μια μέρα ακόμα και εσύ θα πεθάνεις ρε πούστη και το ξέρειςΠεστα αρχηγε μου ....
Ο χάρος δεν τα παίρνει όπως τα πήρες εσύ
Πάντως μια μέρα ακόμα και εσύ θα πεθάνεις ρε πούστη και το ξέρειςΠεστα αρχηγε μου ....
Το θέμα είναι πως πεθαίνει ο πλούσιος
Τελοσπάντων μαλακίες παραιτούμαι απλώς θα προσεύχομαι κάθε μέρα να πέσει κεραυνός και να τον κάψει ή καμιά γλάστρα από κανένα μπαλκόνι στο ξερό του
μια συμβουλη : οι προσευχες δεν πιανουν :SΤο θέμα είναι πως πεθαίνει ο πλούσιος
Τελοσπάντων μαλακίες παραιτούμαι απλώς θα προσεύχομαι κάθε μέρα να πέσει κεραυνός και να τον κάψει ή καμιά γλάστρα από κανένα μπαλκόνι στο ξερό του
Πάντως μια μέρα ακόμα και εσύ θα πεθάνεις ρε πούστη και το ξέρεις
1ον στο ξαναλεω δεν χρειαζεται να βριζεις :SΠάντως μια μέρα ακόμα και εσύ θα πεθάνεις ρε πούστη και το ξέρεις
Γενικά δεν βρίζω αλλά ετούτος μου το βγάζει έντονα1ον στο ξαναλεω δεν χρειαζεται να βριζεις :S
2ον ξερω οτι θα πεθανω εγω και εσυ και ολοι, ειναι το μονο σιγουρο αλλα δεν εισαι παρατηρητικος :S
γιατι αυτο ειναι που γραφω κατω απο την φωτο στο αβαταρ μου
" ΓΝΩΘΙ ΩΣ ΘΑΝΕΕΙΝ ΠΕΠΡΩΤΑΙ ΑΠΑΣΙΝ "
εγω σε οτι ποστ εκανα δεν σε εβρισα σε αντιθεση με εσενα :SΓενικά δεν βρίζω αλλά ετούτος μου το βγάζει έντονα
Γενικά δεν βρίζω αλλά ετούτος μου το βγάζει έντονα
αφιερωμενο στον Geo DolΗ φτωχεια στο βγαζει φιλε μου , μισεις την ζωη γιατι καθε μερα προσπαθεις ...σου βαζει δυσκολιες και τρικλοποδιες ( πχ το τραγουδι ) ..
αφιερωμενο στον Geo Dol
σας αφηνω γιατι εχω και κατι δουλειες να κανω το πρωι :SΕισαι ωραιος τυπε
σας αφηνω γιατι εχω και κατι δουλειες να κανω το πρωι :S
μετα ξεκουραση και το βραδυ θα ειμαι Παολα στο Ακρωτηρι
και εγω χτες το ειδα και λογικα θα περασω μια βολτα , θα δω βεβαια και τι παρεα θα εχω για το βραδυΣημερα ειναι αυτο ? γιατι ειδα κατι αφησες στην Γλυφαδα ..
καλα να περασεις μαγκα
Ανορθόγραφος βλάκας να κάτι που δεν μπόρεσες να αγοράσεις με -ι γράφεταιΣημερα ειναι αυτο ? γιατι ειδα κατι αφ[size=20pt]η[/size]σες στην Γλυφαδα ..
καλα να περασεις μαγκα
Ανορθόγραφος βλάκας να κάτι που δεν μπόρεσες να αγοράσεις με -ι γράφεται
*PΚαλη καρδια ρε τυπε , δεν πειραζει ... ολα καλα , εκανα και ενα λαθος 7 η ωρα το πρωι ... και κατι εγινε ...
Το κακο του να εχεις γραμματεα για πολλα χρονια .... , αλλα αν εβλεπες τι μουνι ηταν θα ξεχναγες ολη την αλφαβητο εσυ
Λυπαμαι που στο λεω αλλα εντελως τσαμπα...δηλαδη τσαμπα το πηρα παιδες ? για το μαγαζι το θελω να βελτιωσω ηθελα το ψησιμο μου.
αυτο πηρα www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002003008&nodeId=134&productId=658]http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002003008&nodeId=134&productId=658[/url]
εγω τον κιμα τον τρωω ωμο παντως
http://[URL unfurl="true"]www.batzios.gr/image/cache/data/products/mosxari/kimas-500x500.jpg[/img[/URL]]
[/quote]από περιστέρι είναι; ;D