πηρα θερμομετρο και θελω να μαθω
ποσοι βαθμοι για κοτοπουλο φιλετο
για μπριζολα χοιρηνη
μοσχαρισια μπριζολα
και παιδακια αρνισια
Αν περιμενεις να τα ψηνεις με θερμομετρο,τοτε εισαι ασχετος...
Θερμομετρο βαζεις σε μεγαλα κομματια κρεατος που δε μπορεις εσωτερικα ποσο εχει ψηθει το κρεας...
Για μπριζολες και τετοια μην περιμενεις να μετρησεις με θερμομετρο...
Το κοτοπουλο θελει καλο ψησιμο,οχι τοσο πολυ ομως ωστε να γινει ξυλο,η μοσχαρισια μπριζολα ειναι κατ επιλογη του πελατη ο βαθμος ψησιματος,ωμη,μετρια κτλ...
Το χοιρινο θελει λιγο πριν το καληψημενο,να μη γινει σκληρο και αυτο.
Ολα ειναι θεμα εμπειριας αγαπητε,μην περιμενεις το θερμομετρο.
Τυπικα απλα να σου πω οτι μετα τους 60 βαθμους ειναι ασφαλες το κρεας και ψοφανε τα μικροβια...