Νέα

Θερμοκρασία κόλπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Eίχα δει ένα show με κεριά σε ένα στριπτιτζάδικο και με είχε επηρεάσει :2funny:

τυπε δηλαδη αμα ειχες παει σε σουβλατζιδικο θα της εχωνες κανενα ρολο με γυρο στο μουνετο της;    :S :S :S

Επισκέπτης
Η θερμοκρασία του κόλπου γενικά έχει πολύ μικρές μεταβολές κυρίως με την φάση του κύκλου αλλά και μετα από γυμναστική κλπ. Αυτό που καμιά φορά μπορεί να αντιληφθεί κάποιος είναι όταν υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εσάς (πχ μπαινεις στο σπίτι από κρύο περιβάλλον) και της γυναίκας (πχ περιμένει στις κουβέρτες). Βεβαίως παίζει μεγάλο ρόλο η υγρασία που προαναφέρθηκε αλλά και η χρήση η μη προφυλακτικού, το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας. Οπότε είναι λογικό να μην νιώθει κανείς την ίδια θερμότητα σε επαγγελματικούς κόλπους.

Έχετε δοκιμάσει γυναίκα με πυρετό? Αλλη αίσθηση ομολογουμένως...

Ναι, μερικές φορές. ΚΑΙΕΙ η μουνάρα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Καλα τι μαλακια σκεφτηκατε τωρα! Θερμος κολπος λεει! Γελαει ο κοσμος!!!

τυπε εκτος απο το κωλοβυθομετρο οι εμπειροι χυστες θα πρεπει να εχουν και το μουνοθερμομετρο για να βρισκουν την ιδανικη θερμοκρασια του κολπου    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Regelle_3.jpg

Πολυ καλο καυλεα μου! χαχαχχαα!

Επισκέπτης
Δεν θυμάμαι κανένα παγωμένο μουνοβάραθρο ποτέ αν και έχω πηδήξει και στα χιόνια.
Ολες πάνω κάτω τα ίδια, ζεστά μουνάκια. Ακόμα και μία που της έβαζα κάτι κεριά στο μουνί δεν είχε διαφορά.
Τύπε το κερί της το 'βαζες αναμμένο;

Nikos256

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
και ομως ναι υπάρχει αυτή η διαφορα και δεν οφειλεται ουτε σε πυρετο ουτε σε εξωτερικες θερμοκρασιες.
Μπορει να ειναι και δικη μας υποκειμενική αίσθηση.
Εγω παντως τοχω ζήσει παλια και με πουτανα μεχρι που και αυτη "κρυωσε" και εγινε οπως οι αλλες. Εχω την εντυπωση οταν κρυωσει η καρδιά η η ψυχη μιας γυναικας και ερχεται μαζι σου μονο για καποιο συμφερον παύεις να νιώθεις και αυτήν την "ζέστη" που τουλάχιστον εγω την βρίσκω τρομερα ερεθιστικη.
Οσοι εχουν επιστημονικό ενδιαφέρον να παρατήσουν το γαμισι με ενα τετοιο αιδειο και να πιασουν τα θερμόμετρα αλλωστε η επιστημη προχωράει με θυσιες.

turbodick

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Θεωρητικα, δεν θα επρεπε και η πιπα να ειναι εξισου ζεστη? Δεν ειναι ομως

Stories

Νέο!

Stories