1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είπαμε ο καθείς με τα σημεία αναφοράς του........τωρα εγραψες ΜΕΓΑΛΗ μαλακία !!!!!!!!!!!!!
είπαμε ο καθείς με τα σημεία αναφοράς του........τωρα εγραψες ΜΕΓΑΛΗ μαλακία !!!!!!!!!!!!!
δε θα γίνω κατίνα. ντροπή έχουμε και ευαισθητες κοπέλες στο σάιτ.....
λάθος.....εσυ το ονομαζεις ετσι..
εγω λεω οτι την ελλεηνιδα τη δημιουργησε ο κοκκινιστος.
η διαφορά αυτων των δύο ειναι κάνα-δυό τέρμηνα..
:o :o
ειμαι ευαισθητη!!
υπονοεις κατι??
αααα και η δρομα που λες παρακατω, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που περιγραφεις.
χαχαχαχαδηλαδη μας προτεινεις την μαλακια ως λυση;γιατι αυτο ειναι εν προκειμενω το μαγειρευω μονος μου.....
σωστο αυτο, αλλα το να μιλαμε επι προσωπικου ΔΕΝ μας τιμαει.........................είπαμε ο καθείς με τα σημεία αναφοράς του........
α σόρυ δεν το έπιασατο αντιθετο ειπα..
ποιά μοντέλα μωρε περσονα ? ποιά διαπαιδαγωγηση ? διαπαιδαγωγηση ειναι η φαπα που τρωει ο κοκκινιστος ????????????????????λάθος.....
και τους δύο τους δημιουργηκε το ελληνκό μοντέλο διαπαιδαγώγησης.
σας χαλάω γω χατήρι.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα
λάθος.....
και τους δύο τους δημιουργηκε το ελληνκό μοντέλο διαπαιδαγώγησης.
Ξερετε πολλους αντρες που να μενουν μονοι τους, και να ειναι εντελως ανεξαρτητοι? Δηλαδη να μην εξαρτωνται απο καποια γυναικα για πλυσιμο-σιδερωμα-μαγειρεμα? Ε αν εισαι τετοιος αντρας, ψαχνεις για την αναλογη γυναικα... Να δεχτω πως εκει εξω υπαρχουν πολλοι αντρες που μονο για σχεση και οικογενεια δεν κανουν. Ομως υπαρχουν επισης παρα πολλες ανηθικες και κακομαθημενες γυναικες...
συγνωμη.... αυτος εισαι εσυ ????Ξερετε πολλους αντρες που να μενουν μονοι τους, και να ειναι εντελως ανεξαρτητοι? Δηλαδη να μην εξαρτωνται απο καποια γυναικα για πλυσιμο-σιδερωμα-μαγειρεμα? Ε αν εισαι τετοιος αντρας, ψαχνεις για την αναλογη γυναικα... Να δεχτω πως εκει εξω υπαρχουν πολλοι αντρες που μονο για σχεση και οικογενεια δεν κανουν. Ομως υπαρχουν επισης παρα πολλες ανηθικες και κακομαθημενες γυναικες...
συγνωμη.... αυτος εισαι εσυ ????
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ θεωρεις τον εαυτο σου τετοιο κελεπουρι.
απο που προκυπτει αυτοοο?
Δεν ειπα οτι ειμαι κελεπουρι. Αλλα ναι εγω ετσι ειμαι. Ανεξαρτητος. Και μπορω να κανω οτι κανει και μια γυναικα στο σπιτι. Δεν ψαχνω για δουλα-υπηρετρια δηλαδη. Συντροφο θελω.
ε οσοι μενουν μενουν τους τα ιδια κανουν. γτ ειναι αξιοθαυμαστο και ουαου?
παει.. σ εριξε και σενα.. δεν μπορεις ουτε να πατησεις τα πληκτρα !!ε οσοι [size=20pt]μενουν μενουν[/size] τους τα ιδια κανουν. γτ ειναι αξιοθαυμαστο και ουαου?
ε οσοι μενουν μενουν τους τα ιδια κανουν. γτ ειναι αξιοθαυμαστο και ουαου?
Στο σπίτι του κρεμασμενου δε μιλάμε για σχοινίσωστο αυτο, αλλα το να μιλαμε επι προσωπικου ΔΕΝ μας τιμαει.........................
βγάλε τη σκουφια σου και βάρα μας..Στο σπίτι του κρεμασμενου δε μιλάμε για σχοινί