Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ το ονομαζεις ετσι..

εγω λεω οτι την ελλεηνιδα τη δημιουργησε ο κοκκινιστος.

η διαφορά αυτων των δύο ειναι κάνα-δυό τέρμηνα..
λάθος.....
και τους δύο τους δημιουργηκε το ελληνκό μοντέλο διαπαιδαγώγησης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:o :o
ειμαι ευαισθητη!!
υπονοεις κατι?? :tooth: :tooth:

αααα και η δρομα που λες παρακατω, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που περιγραφεις.

σας χαλάω γω χατήρι.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
δηλαδη μας προτεινεις την μαλακια ως λυση;γιατι αυτο ειναι εν προκειμενω το μαγειρευω μονος μου.....
χαχαχαχα
το ήξερα ότι με την πρώτη ανάγνωση εκεί οδηγεί.
εννοώ όμως την διαμόρφωση του χαρακτήρα μέσα από σταθερές επιλογές που οδηγεί σε έναν τρόπο ζωής χωρίς συμβιβασμούς.
δλδ δε μ'αρέσει το φαί σου;δεν συμβιβάζομαι με την έτοιμη/εύκολη λύση του φαστ φουντ,αλλά μαγειρεύω μόνος μου=γίνομαι τέτοιος που να μην "εξαρτώμαι" από άλλα φαγητά οποιουδήποτε είδους.
και έτσι σιγά-σιγά θα βρεθεί αυτή που θα μαγειρεύουμε μαζί.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
λάθος.....
ποιά μοντέλα μωρε περσονα ? ποιά διαπαιδαγωγηση ? διαπαιδαγωγηση ειναι η φαπα που τρωει ο κοκκινιστος ????????????????????

αυτα ειναι τσιτάτα για φεστιβαλ της ΚΝΕ..

οι αγάμητοι-κοκκινιστοι τα έκαναν και τωρα τα λουζονται. αν εννοεις αυτο τωρα μοντέλο, εμενα μ αρεσει το καινουριο bmw 130i με σνιτζερ λουκ. οδηγάει ενα ο σπανός.... άλλο πραμα.... !!!!!!!!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
λάθος.....

Ξερετε πολλους αντρες που να μενουν μονοι τους, και να ειναι εντελως ανεξαρτητοι? Δηλαδη να μην εξαρτωνται απο καποια γυναικα για πλυσιμο-σιδερωμα-μαγειρεμα? Ε αν εισαι τετοιος αντρας, ψαχνεις για την αναλογη γυναικα... Να δεχτω πως εκει εξω υπαρχουν πολλοι αντρες που μονο για σχεση και οικογενεια δεν κανουν. Ομως υπαρχουν επισης παρα πολλες ανηθικες και κακομαθημενες γυναικες...

Επισκέπτης
Ξερετε πολλους αντρες που να μενουν μονοι τους, και να ειναι εντελως ανεξαρτητοι? Δηλαδη να μην εξαρτωνται απο καποια γυναικα για πλυσιμο-σιδερωμα-μαγειρεμα? Ε αν εισαι τετοιος αντρας, ψαχνεις για την αναλογη γυναικα... Να δεχτω πως εκει εξω υπαρχουν πολλοι αντρες που μονο για σχεση και οικογενεια δεν κανουν. Ομως υπαρχουν επισης παρα πολλες ανηθικες και κακομαθημενες γυναικες...

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ θεωρεις τον εαυτο σου τετοιο κελεπουρι.
απο που προκυπτει αυτοοο? :huh:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συγνωμη.... αυτος εισαι εσυ ????

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
συγνωμη.... αυτος εισαι εσυ ????
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ θεωρεις τον εαυτο σου τετοιο κελεπουρι.
απο που προκυπτει αυτοοο? :huh:

Δεν ειπα οτι ειμαι κελεπουρι. Αλλα ναι εγω ετσι ειμαι. Ανεξαρτητος. Και μπορω να κανω οτι κανει και μια γυναικα στο σπιτι. Δεν ψαχνω για δουλα-υπηρετρια δηλαδη. Συντροφο θελω.

Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι ειμαι κελεπουρι. Αλλα ναι εγω ετσι ειμαι. Ανεξαρτητος. Και μπορω να κανω οτι κανει και μια γυναικα στο σπιτι. Δεν ψαχνω για δουλα-υπηρετρια δηλαδη. Συντροφο θελω.

ε οσοι μενουν μενουν τους τα ιδια κανουν. γτ ειναι αξιοθαυμαστο και ουαου?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ειπα εγω οτι ειναι ουαου και αξιοθαυμαστο? Φυσιολογικο ειναι. Οχι σαν κατι αλλους 40 χρονων που μενουν με την μανα τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω δε μπορω να κανω φασινα ουτε να σιδερωσω. Αυτα τα δυο τα μισω. Αλλα εχω καθαριστρια οποτε στα πελε μου να τα κανει γκομενα, αν και οντως μαρεσει η γκομενα να ειναι νοικοκυρα.  :rockon:

εντιτ. στο μαγειρεμα σκιζω, αλλα βαριεμαι να μαγειρεψω. Μαγειρευω παντα τη πρωτη φορα που θα φερω νεο προσωπο στο σπιτι, στανταρ θα γαμησω μετα χαχαχαχαχα :rockon:

πωπω ξεγυμνωθηκα τα ειπα ολα ποια θα με παρει?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Στο σπίτι του κρεμασμενου δε μιλάμε για σχοινί
βγάλε τη σκουφια σου και βάρα μας..  :P

για το θεμα εχεις κατι να πεις ? συμφωνεις με την άποψή μου ? διαφωνεις ?
τι ?????

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παλι μαλωνετε?