giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν ξερω αλλο, παραδινομαι.. >μπεεερμπ
δε μιλαω αλλο, θα εκτεθω..ξενερωτε
δε μιλαω αλλο, θα εκτεθω..
νά τα !!!!αχαχαχαχα! το φοβο μου να εχεις
η βελβυ !!!!!ποιοι σπαμάρουν χωρίς να με φωναξουν?
τί σημαινει αυτο ?
τί ειναι τα τσατσιές ??δεν το λετε εσεις?
μονο εγω ελεγα ετσι την αδερφη μου όταν μου έκανε τσατσιες?
δεν το λετε εσεις?
μονο εγω ελεγα ετσι την αδερφη μου όταν μου έκανε τσατσιες?
τοσο λαιτ βριζεστε με την αδερφη σου?
ετσι ξεκινουσαμε.
Μετα υπηρχε μια κλιμακωση
πουτανοκαψουράκο ?????????
Αναφερουν στους συναγωνιστες ποιες γκομενες ειναι "απατη " στα στουντιο.Και ποιες ειναι καλες ,για να πανε να τις επισκεφθουνε .Απο αυτο ξεκινησε το ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΑ.ΤΒ .Καλα την μια κλαιγεστε για τα πεταμενα 50αρικα στα στουντιο, γιατι δεν μενετε ικανοποιημενοι, αλλα δεν λετε και τιποτα για τους λογους που συμβαινει αυτο. Πουτανοκαψουρακος δεν γινεται να ειμαι απο την στιγμη που εχω κοψει τις τσαρκες λογω σχεσης και διαμονης στο εξωτερικο.
Εσεις συνεχιστε να φερεστε σαν ζωα, και μετα καθιστε να γκρινιαζετε γιατι δεν περνατε καλα. Οσες φορες στην ζωη μου εχω παει σε στουντιο, εχω προσπαθησει να περασω οσο καλυτερα γινεται, με το να φερθω οσο καλυτερα γινεται στην οποιαδηποτε κοπελα που δουλευε.
Ρασοφορε εγλυψες σημερα τον κωλο της φιλης σου?
Αναφερουν στους συναγωνιστες ποιες γκομενες ειναι "απατη " στα στουντιο.Και ποιες ειναι καλες ,για να πανε να τις επισκεφθουνε .Απο αυτο ξεκινησε το ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΑ.ΤΒ .
Μετα προστεθηκαν και αλλα θεματα γενικα .
Και μπαινουν εδω καποιεςσυντηρητικες γκομενιτσεςνα
πουν ...πως βριζονται με τις αδελφες τους !
Ετσι με την συμπεριφορα τους δειχνουν οτι το επαγγελμα της ιεροδουλου δεν ειναι υποτιμητικο ,αφου αυτες δεν ειναι καλυτερες στο χαρακτηρα.Και φυσικα στο σεξ ειναι μηδενικα .