KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αυτό τώρα τι είναι?Και ποτε θα εισαι παλι?
Ερώτηση ή πνεύμα?
Αυτό τώρα τι είναι?Και ποτε θα εισαι παλι?
Εχει παει με γυναικα ,ο Εκτωρ Λοπεζ ?δεν το γνωριζουμε αυτο αλλα απο τα λεγομενα του και χωρις παρεξηγηση δεν νομιζω οτι εχει και ιδιαετερη σχεση με τον χωρο
Τι φυλου ?παλιοτερα ναι
τωρα φημες τον θελουν με την μια και μοναδικη του αγαπη...
Και αφού δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον χώρο..γιατί ανακατεύεται με τα πίτουρα?δεν το γνωριζουμε αυτο αλλα απο τα λεγομενα του και χωρις παρεξηγηση δεν νομιζω οτι εχει και ιδιαιετερη σχεση με τον χωρο
Φοβαμαι οτι θα παει ακλαφτος >
Εκτος απο κοτες εχει και ...παπακια ! στρακια !Και αφού δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον χώρο..γιατί ανακατεύεται με τα πίτουρα?
Για να τον φάνε οι κότες?
Ρωτάω για να μαθαίνω...είμαι χαζή εγώ..είμαι πουτάνα..κάποιος να με διαφωτίσει..είμαι χαζή πουτάνα...δεν ξέρω τίποτα...μόνο να γαμιέμαι..ε και εσυ τωρα
ρητορικες ερωτησεις
Να ρωτήσω κάτι?Διασημες ιεροδουλες:Ασπασια γυναικα του Περικλή ,Φρυνη ,Εντιθ Πιαφ ,Εβιτα Περον ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ 69 ...
Η Ραντα δεν ειναι μαλακια .Ουτε η λεπτουλα που ειναι Σκορπιος .Ειναι καλυτερες στο σεξ απο σενα .Να ρωτήσω κάτι?
Κατέβηκα στο μαγαζί..και είδα μια χαρά κόσμο να κάνει την τσάρκα του..
Κολωνού..Λεωνίδου ..Ιάσωνος..Κεραμεικού..γύρω - γύρω τέλος πάντων..
Εσύ δεν ξεκολλάς από το πισί ποτέ?
Μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις λιώσει στη μαλακία..!!!!
Ρε συ...τώρα θυμήθηκα ποιός είσαι...Η Ραντα ειναι Υδροχοος .
Μια αλλη λεπτουλα ειναι Σκορπιος.
Εσυ ?
Ε βεβαια.
Θα εχει αυριο ενδιαφερον να ακουσουμε και τον συνηγορο υπερασπισης!
Οπως και να εχει μπορει να επανορθωσει πιστευω στις επομενες μερες!
Τα ζωδια τους μου τα ειπαν στο κρεββατι .Απο αλλου θα τα ηξερα ? .Ζηλευεις επειδη ειναι καλυτερες απο σενα στην τεχνικη του σεξ.Αυτη που ειναι λεπτουλα σκορπιος δουλευε και σε στουντιο ,πατησιων 175 .Εκει εκανε σεξ σε παγκο μασαζ ,ενω στην κολωνου παιρνεται πιο ανετα στο κρεββατι .Ρε συ...τώρα θυμήθηκα ποιός είσαι...
Είσαι αυτός που γυρνάει όλα τα μπουρδέλα και πιάνει κουβέντα με την τσατσά..
Ρωτάς ποια κοπέλα δουλεύει τώρα...σου λέει το όνομά της..ενώ εσύ ζητάς και επιμένεις να θες κάποια άλλη άσχετη ή κάποια που έχει δουλέψει πριν από 9 μήνες..
Και ποτέ δεν περνάς..
Μπλοκάκι και στυλό μόνο...για πληροφορίες..
Δεν έχεις τι άλλο να πεις...!!!!
Το χειρογλύκανο πάει σύννεφο...
Έεεεεεεετσι....χαχαχαχ...
Εξ ου και το νικ σου...χαχαχαχαχ
Οκέικ..Να σου χαλάσω εγώ χατήρι?Τα ζωδια τους μου τα ειπαν στο κρεββατι .Απο αλλου θα τα ηξερα ? .Ζηλευεις επειδη ειναι καλυτερες απο σενα στην τεχνικη του σεξ.Αυτη που ειναι λεπτουλα σκορπιος δουλευε και σε στουντιο ,πατησιων 175 .Εκει εκανε σεξ σε παγκο μασαζ ,ενω στην κολωνου παιρνεται πιο ανετα στο κρεββατι .
Μη Ζηλευεις ,ποτε δεν θα γινεις στο σεξ τοσο καλη οσο αυτες .
Τα ζωδια τους μου τα ειπαν στο κρεββατι .Απο αλλου θα τα ηξερα ? .Ζηλευεις επειδη ειναι καλυτερες απο σενα στην τεχνικη του σεξ.Αυτη που ειναι λεπτουλα σκορπιος δουλευε και σε στουντιο ,πατησιων 175 .Εκει εκανε σεξ σε παγκο μασαζ ,ενω στην κολωνου παιρνεται πιο ανετα στο κρεββατι .
Μη Ζηλευεις ,ποτε δεν θα γινεις στο σεξ τοσο καλη οσο αυτες .
Κανενα χατηρι δεν μου χαλας .Οκέικ..Να σου χαλάσω εγώ χατήρι?
Ειναι με τις μερες-ωρες της .Δεν ειναι για μπουρδελακι ,στο μασαζ με λιγωτερους πελατες ηταν πολυ καλυτερη ,αλλα ,φιλε ,...80 ευρω το μαλλι !καλα αυτη ρε απο το 175 ειναι κομοδινο τι λες τωρα ?
εκανε χαρτια ή ακομη με τα ψευτικα ειναι ?
Ρωτάω για να μαθαίνω...είμαι χαζή εγώ..είμαι πουτάνα..κάποιος να με διαφωτίσει..είμαι χαζή πουτάνα...δεν ξέρω τίποτα...μόνο να γαμιέμαι..
Βολέυει αυτό?
Ή να με σκυλοβρίσω κι άλλο να πάρετε τα πάνω σας?