You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεωρείται κέρατο αν πας σε μπουρδέλο και είσαι παντρεμένος ή σε σχέση;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Χμμμμ... no
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Αν η γυναίκα σου, ή η σχεση σου, πληρώσει κάποιον για να κάνουν σεξ, θεωρείς ότι σε κερατωσε; ναι ή όχι;Απορία το έχω
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.102
- Πόντοι
- 6.946
Με κάθε απάντηση, ας αναφέρει κάποιος αν και ο ίδιος είναι παντρεμένος η σε σχέση. Έχει την σημασία του, νομίζω.
Υ.γ.: είμαι μόνος.
Υ.γ.2: ναι, το θεωρώ κέρατο, αλλά ως την βέλτιστη λύση αν κάποιος το αποφασίσει και δεν θέλει να πληγώσει την γυναίκα του η να διαλύσει την οικογένεια του.
Υ.γ.: είμαι μόνος.
Υ.γ.2: ναι, το θεωρώ κέρατο, αλλά ως την βέλτιστη λύση αν κάποιος το αποφασίσει και δεν θέλει να πληγώσει την γυναίκα του η να διαλύσει την οικογένεια του.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 552
- Πόντοι
- 96
Ειμαι παντρεμενος και οχι , δεν το θεωρω κερατο.
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.446
- Πόντοι
- 31.628
καραμπινάτο
satanakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα φίλοι μου.
Η λέξη κέρατο κουβαλά ταυτόχρονα συνειρμούς ενοχής. Είναι μέσα στην κουλτούρα μας αυτό. Ο κερατάς είναι ο,η αδικημένος, η.
Με την έννοια ότι ο άλλος έρχεται σε σωματική επαφή με άλλο άτομο με σκοπό την σεξουαλική του ικανοποίηση, μπορεί να θεωρηθεί κέρατο, απιστία. Μεγαλύτερη θα ήταν όμως αν κάποιος ή κάποια έκανε εξωσυζυγική σχέση. Στα μπορδέλα όμως δεν υπάρχει σχέση, και είναι διέξοδος για αυτόν που το κάνει.
Είμαι παντρεμένος με μεγάλα παιδιά. Όταν πριν 2,5 περίπου άρχισα τις επισκέψεις στα σπιτάκια, δεν το έκανα γιατί ήμουν ευτυχισμένος, με το γάμο μου. Αντίθετα ήμουν πολύ ζορισμένος, με καθόλου σεξουαλική ζωή, βουτηγμένος μέσα στην καθημερινότητα. Κι όταν σκέφτεσαι κάποια στιγμή πόσο ανούσια φεύγει η πουτάνα η ζωή, μου την έδωσε.
Ένιωθα ενοχές στην αρχή, το ομολογώ. Έτσι είναι μετά από 25 χρόνια γάμου. Και σκέφτεσαι τι να κάνεις... να χωρίσεις, δεν σε παίρνει από πολλούς λόγους. Οπότε σταμάτησα να επιμένω για επαφή με την γυναίκα μου.
Έβαλε με τον τρόπο της και η γυναίκα μου το χέρι της να οδηγηθώ σε αυτήν τη λύση.
Ο δεσμός με κάποια άλλη, θα με κατέστρεφε.
Οι επαφές με την γυναίκα μου και πριν από αυτήν, με κοπέλες που είχα σχέση κρατούσαν για πολύ, στα μπουρδέλα με τις κοπέλες, κρατάν λίγο, λίγα λεπτά της ώρας. Η πιο μεγάλη 8 10.
Συνεπώς αν και πολλοί, αν ρωτήσεις έξω, θα σουπούν ότι είναι, θεωρώ ότι δεν είναι.
Είναι ανάγκη, ανθρώπινη. Είναι άμυνα. Κι η γυναίκα μου έβαλε το χέρι της σ' αυτό. Δεν πήγα στα ξαφνικά μόνος μου. Γιατί δεν το έκανα όταν όλα ήταν καλά;
Όχι, δεν είναι.
Η λέξη κέρατο κουβαλά ταυτόχρονα συνειρμούς ενοχής. Είναι μέσα στην κουλτούρα μας αυτό. Ο κερατάς είναι ο,η αδικημένος, η.
Με την έννοια ότι ο άλλος έρχεται σε σωματική επαφή με άλλο άτομο με σκοπό την σεξουαλική του ικανοποίηση, μπορεί να θεωρηθεί κέρατο, απιστία. Μεγαλύτερη θα ήταν όμως αν κάποιος ή κάποια έκανε εξωσυζυγική σχέση. Στα μπορδέλα όμως δεν υπάρχει σχέση, και είναι διέξοδος για αυτόν που το κάνει.
Είμαι παντρεμένος με μεγάλα παιδιά. Όταν πριν 2,5 περίπου άρχισα τις επισκέψεις στα σπιτάκια, δεν το έκανα γιατί ήμουν ευτυχισμένος, με το γάμο μου. Αντίθετα ήμουν πολύ ζορισμένος, με καθόλου σεξουαλική ζωή, βουτηγμένος μέσα στην καθημερινότητα. Κι όταν σκέφτεσαι κάποια στιγμή πόσο ανούσια φεύγει η πουτάνα η ζωή, μου την έδωσε.
Ένιωθα ενοχές στην αρχή, το ομολογώ. Έτσι είναι μετά από 25 χρόνια γάμου. Και σκέφτεσαι τι να κάνεις... να χωρίσεις, δεν σε παίρνει από πολλούς λόγους. Οπότε σταμάτησα να επιμένω για επαφή με την γυναίκα μου.
Έβαλε με τον τρόπο της και η γυναίκα μου το χέρι της να οδηγηθώ σε αυτήν τη λύση.
Οι επαφές με την γυναίκα μου και πριν από αυτήν, με κοπέλες που είχα σχέση κρατούσαν για πολύ, στα μπουρδέλα με τις κοπέλες, κρατάν λίγο, λίγα λεπτά της ώρας. Η πιο μεγάλη 8 10.
Συνεπώς αν και πολλοί, αν ρωτήσεις έξω, θα σουπούν ότι είναι, θεωρώ ότι δεν είναι.
Είναι ανάγκη, ανθρώπινη. Είναι άμυνα. Κι η γυναίκα μου έβαλε το χέρι της σ' αυτό. Δεν πήγα στα ξαφνικά μόνος μου. Γιατί δεν το έκανα όταν όλα ήταν καλά;
Όχι, δεν είναι.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.102
- Πόντοι
- 6.946
Δηλαδή, μετά από δεκαετίες γάμου, δεν υπάρχει καμία έλξη ή επιθυμία για ικανοποίηση του συζύγου όπως λες, άρα, μόνο η σαρκική επαφή με εκδιδόμενες γυναίκες είναι η λύση, απλά για ικανοποίηση καθαρά.Καλημέρα φίλοι μου.
Όχι, δεν είναι.
Κάπως έτσι νομίζω και εγώ, το θεωρώ μεν κέρατο, αλλά δεν θα έμπλεξα με τίποτα με γκόμενες να διαλύσω το σπίτι, αν ήμουν παντρεμένος. 10 λεπτά ικανοποίησης και τέλος.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Εχετε σκεφθει οτι οι πουτανες μας κρατανε σε φορμα για να μπορουμε να κανουμε ερωτα στην συζυγο και μετα απο 30 χρονια εγγαμου βιου?Εμενα ετσι μου βγαινει και ολα καλα.Επισης ενα καινουργιο μουνακι καθε εξαμηνο θα ελεγα κανει καλο στην καρδια!Το πληρωμενο ειναι το καλυτερο απο καθε αποψη.Χρειαζεται ομως αυτοελεγχος οσο αφορα τα οικονομικα,πρωτα η οικογενεια και ακολουθει το τσιλιμπουρδημα με τις παρδαλες.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.331
- Πόντοι
- 3.506
Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά μάλλον είναι κέρατο..Βέβαια μετά από 20 χρόνια γάμου δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα...Υπάρχει και ο κίνδυνος να μεταφέρει κάποιος και αφροδίσιο στην γυναίκα οπότε είναι λίγο επίφοβο το άθλημα..
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.291
- Πόντοι
- 2.646
Όχι ???
satanakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 201
Φίλε μου,Δηλαδή, μετά από δεκαετίες γάμου, δεν υπάρχει καμία έλξη ή επιθυμία για ικανοποίηση του συζύγου όπως λες, άρα, μόνο η σαρκική επαφή με εκδιδόμενες γυναίκες είναι η λύση, απλά για ικανοποίηση καθαρά.
Κάπως έτσι νομίζω και εγώ, το θεωρώ μεν κέρατο, αλλά δεν θα έμπλεξα με τίποτα με γκόμενες να διαλύσω το σπίτι, αν ήμουν παντρεμένος. 10 λεπτά ικανοποίησης και τέλος.
Δεν είναι κάτι που θα ονειρευόμουν ποτέ. Αλλά όταν τα πράγματα παίρνουν τέτοια άσχημη τροπή, ζυγίζεις τις καταστάσεις. Προσπάθησα πολλές φορές, αλλά όταν η κατάσταση δεν παίρνει γιατρειά...
Και ένας λόγος που ποτέ δεν θυμώνω με τα κορίτσια που εργάζονται στους οίκους είναι αυτός. Αν δεν υπήρχαν κι αυτές δεν θα είχα τέτοια βολική λύση. Κι αυτό που κάνουν, είναι δύσκολο.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.723
- Πόντοι
- 28.246
Τι θα γλυτώσει είπες;να ακολουθήσεις τις συμβουλές της και να κάνεις σχέση. θα γλυτώσεις και χρήμα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.723
- Πόντοι
- 28.246
Και με τι τα κάνεις όλα αυτά; Με σαλιγκάρια;λεφτά ρε άπιστε θωμά...
άντε κανα εστιατόριο, καφέ και ποτά θα πληρώνει.
άντε και κανα ξενοδοχείο.
άντε και κανα λουλουδικό.
άντε και κανα δωράκι.
άντε και τίποτα διακοπές.
την καταστροφή φέρνεις ρε μαλάκα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 61