μουτζαχεντιν ΠΠε, πολυ αγριεμενος μας ξαναρθες!αυτά (ενδεχομένως) σύμφωνα με το ινδιάνικο δίκαιο...
εκεί πολιτογραφήθηκες εσύ;
ή είσαι ανιθαγενής;
για μαζεψου!
μουτζαχεντιν ΠΠε, πολυ αγριεμενος μας ξαναρθες!αυτά (ενδεχομένως) σύμφωνα με το ινδιάνικο δίκαιο...
ή είσαι ανιθαγενής;
(Κοίτα να δεις που ο περσόνα είχε τελικά δίκιο).
Έλληνας ιθαγενής (όπως θα έλεγε ο περσόνα): αυτός που γεννήθηκε από γονέα έλληνα πολίτη (jus sanguinis). Είναι δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια (η οποία είναι νομική κατάσταση, δηλαδή σύνδεσμος ατόμου με κράτος, και όχι δικαίωμα αυτή η ίδια). Την ιδιότητα του αυτή την αποκτά από το πραγματικό γεγονός, και την διατηρεί εφ' όρου ζωής (υπάρχουν βέβαια διατάξεις αποβολής και ανάκτησης).
Έλληνας υπήκοος: αυτός που έχει εγγραφεί στα δημοτολόγια.
Συνεπώς, μπορεί κάποιος να είναι έλληνας ιθαγενής, αλλά όχι υπήκοος. Πχ. γεννήθηκε από έλληνα πατέρα, στο εξωτερικό και δεν γράφτηκε ποτέ σε δημοτολόγια.
Νομίζω υπάρχει διαφορά.
(Κοίτα να δεις που ο περσόνα είχε τελικά δίκιο).
αυτά (ενδεχομένως) σύμφωνα με το ινδιάνικο δίκαιο...
ή είσαι ανιθαγενής;
Ωραια
nationality
citizenship
Πολύ ωραία .
Πρακτική διαφορά .
Τί παραπάνω θα έχει ο ένας και τί λιγώτερο ο άλλος από δικαιώματα .
Διότι όταν υπάρχουν διαφορές ο ένας κάτι παρα πάνω έχει και ο άλλος κάτι λιγώτερο .
εεεελλλαααααααααααααααααααααααααααα
λες να έχω 10 χρόνια συγγενή βρεττανό υπήκοο που ΔΕΝ είναι άγγλος ιθαγενής αλλά έχει ελληνική ιθαγένεια και ελληνική υπηκοότητα και να το χω καταλάβει λάθος;
μπράβο!
θεμελίωσε κιόλας την (υποτιθέμενη) διαφορά....
σε ποιο νομικό κείμενο αναφέρεται, τι συνεπειες έχει....
μμμμ... δεν ξέρω αν είναι θέμα δικαιωμάτων
αλλά όταν γίνουμε λος άντζελες τι θα λέει ο μπάτσος κατά τη διάρκεια της καταδίωξης? "Καταδιώκουμε πάκη, περίπου 30 ετών, ύψος 1,80 περίπου, κατευθύνεται προς την ομόνοια"?
όχι κύριος.
θα πρέπει να λέει "νοτιοασιάτη έλληνα", κατά το african american και το asian american.
Αυτό είναι το αδιέξοδο του political correct
όταν γαμάς το θεμελιώνεις νομικά ρε καταστραμμένε;
όλοι οι νόμοι είναι απριόρι τέλειοι και χωρίς λάθη;
αει ιθαγενήσου τώρα.
ε καλά.με ποιον τρόπο "εχει ελληνική ιθαγένεια" και με ποιον τρόπο έχει "ελληνική υπηκοότητα";;;;
μουτζαχεντιν ΠΠε, πολυ αγριεμενος μας ξαναρθες!
για μαζεψου!
ε καλά.
ο τύπος είναι αλλού.
η μάνα του και ο πατέρα του και όλο του το σόι είναι έλληνες.
γεννήθηκε απο έλληνες στην ελλαδα.
στην αγγλία πήγε στα 30 δούλεψε για 10 χρόνια έκανε αίτηση και πήρε την βρεττανική υπηκοότητα.
Από όσα ξέρω ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ σχέση με εγγλέζο.
Κατά τα δικά σου λοιπόν ο συγκεκριμένος είναι ισότιμος Αγγλος ΙΘΑΓΕΝΗΣ όπως και η Βασίλισσα της Αγγλίας.
και οι δυό έχουν ευθέως αγγλικό γένος...
Αααααααααααααααχχααχαχχααχαχαχαχχαχαχααχα
θεμελίωσε κιόλας την (υποτιθέμενη) διαφορά....
σε ποιο νομικό κείμενο αναφέρεται, τι συνεπειες έχει....
Σημείωση: και ο aigeas είχε δίκιο, που ανέφερε ότι η πολιτογράφηση οδηγεί σε υπηκοότητα.
Γιατί η ιθαγένεια βασίζεται σε παρελθόν πραγματικό γεγονός, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει με νομικές διαδικασίες.
απαπαπα ή ηλίθιος είσαι ή μαλάκαςεγώ σε ρώτησα πως έχει ελληνική ιθαγένεια και ελληνική υπηκοότητα.
δλδ σε τι διαφέρουν αυτά τα δύο...
για τη βασίλισσα μετά...
Αυτό είναι το αδιέξοδο του political correct
Άλλο θέμα
τη συνεχιζεις βλεπω τη μαλακια!!μιλώ επί της ουσίας...
όποιος έχει να πει κάτι άς το πει...
όποιος κάνει κονέ (γλύψιμο) για το γραφείο γνωριμίων του ας συνεχίσει...
τι λε ρε φασίστα που επειδή το λες εσύ και κάποιοι παρατεχάμενοι εσύ θα μου αλλάξεις τις έννοιες των λέξεων κατά το δοκούν;
πάνε παραπέρα.
Δε θα αλλάζετε τη σημασία των λέξεων αλλά θα προσαρμόζετε την πραγματικότητα και τους νόμους σας στον πολιτισμό σας.
ΓΚΕ ΓΚΕ;
ακου ιθαγένεια =υπηκοότητα στην ελλάδα;
να το αλλάξετε ρε μαλάκες είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΟΝ.