Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Του εθνικού νόμου...
Πάμε πάλι: Άδεια διαμονής και απόκτηση υπηκοότητας δεν είναι το ίδιο και το αυτό...
Και η συζήτηση με τον Ανεπιθύμητο το πρωί αφορούσε αν υπάρχει κοινοτική οδηγία που να ρυθμίσει την απόδοση ιθαγένειας...
Η οδηγία που παρέθεσες ΔΕΝ ρυθμίζει την απόδοση ιθαγένειας...
Απ'όσο αντιλήφθηκα η κουβέντα γίνεται γύρω από της προϋποθέσεις της απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας.
Μία εκ των οποίων είναι η νόμιμη διαμονή για χρονικό διάστημα που δεν έχει καθοριστεί ακόμα.
Αλληλένδετα μεν, εντελώς διαφορετικά δε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πράγματι...
Πχ η σοβιετική δημοκρατία της Γεωργίας είχε δικαίωμα βέτο στις αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα, δικό της στρατό, εξέδιδε δικά της ομόλογα, είχε αυτόνομη εξωτερική πολιτική και έκανε και συμμαχίες με χώρες μη φιλικές προς την ΕΣΣΔ...
Πράγματι, θέλω μαθήματα...

αυτό λέω ρε παπάρα;
όλες οι πρώην ΣΔ ήταν κράτη με εθνική τσυτότητα και γλώσσα.
Εξωτερική πολιτική και οικονομία ήταν συγκεμτρωμένη στο Κρεμλίνο.
Διαλύθηκε το μαγαζί και όλα τα ΕΘΝΙΚΑ κυριαρχα μπουρδέλα ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ πήγαν Απατα.
Ο μόνος τρόπος ένα κωλοκράτος του μεγέθους της Ελλαδας και της ελληνικής κωλοράτσας να προοδεύσει είναι μέσω αντίστοιχης συμμαχίας.
Εάν ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ σου πα.
πάνε στα όρη ύψωσε τη γαλανόλευκη φώναζε ΑΕΡΑ και τρώε αλογοκούραδα.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αυτό λέω ρε παπάρα;
όλες οι πρώην ΣΔ ήταν κράτη με εθνική τσυτότητα και γλώσσα.
Εξωτερική πολιτική και οικονομία ήταν συγκεμτρωμένη στο Κρεμλίνο.
Διαλύθηκε το μαγαζί και όλα τα ΕΘΝΙΚΑ κυριαρχα μπουρδέλα ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ πήγαν Απατα.
Ο μόνος τρόπος ένα κωλοκράτος του μεγέθους της Ελλαδας και της ελληνικής κωλοράτσας να προοδεύσει είναι μέσω αντίστοιχης συμμαχίας.
Εάν ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ σου πα.
πάνε στα όρη ύψωσε τη γαλανόλευκη φώναζε ΑΕΡΑ και τρώε αλογοκούραδα.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

Κανένα πρόβλημα αγόρι μου χρυσό...
Και εγώ είμαι οπαδός της ισχύος εν τη ενώσει...
Από εκεί και πέρα άλλο ΕΣΣΔ, άλλο ΗΠΑ, άλλο Ε.Ε...
Διαφορετικά ιστορικά, εθνικά και γλωσσικά υπόβαθρα, διαφορετικές μορφές πολιτειακής οργάνωσης, διαφορετικές οι κρατικές/ πολιτειακές οντότητες που τις συναποτελούν και διαφορετικοί σκοποί...

Και ΄για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας, η Ε.Ε. δεν χορηγεί υπηκοότητες από μόνη της...Αυτό είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των κρατών - μελών...Και φυσικά δεν εξαναγκάζει τα κράτη - μέλη να χορηγήσουν υπηκοότητες...
Ακόμη και στο πολύ πιο χαλαρό ζήτημα της διαμονής για οικογενειακούς λόγους, η οδηγία που παρέθεσε ο βολταίρος, η οποία δεν έχει σχέση βέβαια με τη χορήγηση ιθαγένειας, θεσπίζει ένα σωρό εξαιρέσεις υπέρ των κρατών μελών για να μην επιτρέψουν τη διαμονή κάποιου στο έδαφός τους (πάντοτε για οικογενειακούς λόγους)...

Δεν ξέρω αν σε 20,30 ή 40 χρόνια η εθνική υπηκοότητα καταργηθεί και υπάρχει μόνο κοινοτική ή αν καταρρεεύσει η ΕΕ, αλλά σήμερα είναι όπως τα γράφω παραπάνω.
Να μαστε καλά, να ΄ζήσουμε να δούμε τις εξελίξεις.
Αυτό και πάπαλα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κανένα πρόβλημα αγόρι μου χρυσό...
Και εγώ είμαι οπαδός της ισχύος εν τη ενώσει...
Από εκεί και πέρα άλλο ΕΣΣΔ, άλλο ΗΠΑ, άλλο Ε.Ε...
Διαφορετικά ιστορικά, εθνικά και γλωσσικά υπόβαθρα, διαφορετικές μορφές πολιτειακής οργάνωσης, διαφορετικές οι κρατικές/ πολιτειακές οντότητες που τις συναποτελούν και διαφορετικοί σκοποί...

Και ΄για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας, η Ε.Ε. δεν χορηγεί υπηκοότητες από μόνη της...Αυτό είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των κρατών - μελών...Και φυσικά δεν εξαναγκάζει τα κράτη - μέλη να χορηγήσουν υπηκοότητες...
Ακόμη και στο πολύ πιο χαλαρό ζήτημα της διαμονής για οικογενειακούς λόγους, η οδηγία που παρέθεσε ο βολταίρος, η οποία δεν έχει σχέση βέβαια με τη χορήγηση ιθαγένειας, θεσπίζει ένα σωρό εξαιρέσεις υπέρ των κρατών μελών για να μην επιτρέψουν τη διαμονή κάποιου στο έδαφός τους (πάντοτε για οικογενειακούς λόγους)...

Δεν ξέρω αν σε 20,30 ή 40 χρόνια η εθνική υπηκοότητα καταργηθεί και υπάρχει μόνο κοινοτική ή αν καταρρεεύσει η ΕΕ, αλλά σήμερα είναι όπως τα γράφω παραπάνω.
Να μαστε καλά, να ΄ζήσουμε να δούμε τις εξελίξεις.
Αυτό και πάπαλα...

τώρα θέλεις να ποστάρω τα άρθρα του Ευρωσυντάγματος ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ή θα το πράξεις μόνος ΣΟΥ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τώρα θέλεις να ποστάρω τα άρθρα του Ευρωσυντάγματος ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ή θα το πράξεις μόνος ΣΟΥ;

Be my guest...
Ειδικά αν μου βρεις διάταξη που προβλέπει την ομοιόμορφη διαδικασία απονομής υπηκοότητας από τα κράτη μέλη ή την απονομη ευρωπαϊκής υπηκοότητας σε μη υπήκοο κράτους μέλους, εκτός από την αιώνια ευγνωμοοσύνη μου, θα έχεις και κερασμένο χουρό- πουτό σε μαγαζί της επιλογής σου...

υ/γραφο: Για να σε βοηθήσω στο ψάξιμο:
Μόνο 274 σελιδούλες είναι! Καλή ανάγνωση!

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ωραιες εποχες στα 90s...ελληνοποιησεις με το κιλο σε μια νυχτα σε αθλητες..αρσιβαριστες μπασκεμπολιστες κτλ...δεν ειδα κανενα να τσιναει οταν ο Βαλεριος και ο Πυρος σηκωναν την γαλανολευκη και οι παρατρεχαμενοι πουλαγαν εθνηκοφροσυνη..η στο μπασκετ με τα ευρωπαικα...με τον Κωνσταντινηδη που ειχε καργα ελληνικη παιδια (Tarlac)..Σοοκ Κοουσμα...Ζεβροσενκο...κτλ.......ακομα και ο Γκμοχ μιλαγε καλητερα ελληνικα...παπουα νεα γουινεα θεμα...παντως ναι υπαρχει ο φοβος το πακιστανι να φαει την δουλεια του πυρινικου φυσικου.......γαμω την αλβανικη φουντα που πουλανε οι ελληνες....

Επισκέπτης
ωραιες εποχες στα 90s...ελληνοποιησεις με το κιλο σε μια νυχτα σε αθλητες..αρσιβαριστες μπασκεμπολιστες κτλ...δεν ειδα κανενα να τσιναει οταν ο Βαλεριος και ο Πυρος σηκωναν την γαλανολευκη και οι παρατρεχαμενοι πουλαγαν εθνηκοφροσυνη..η στο μπασκετ με τα ευρωπαικα...με τον Κωνσταντινηδη που ειχε καργα ελληνικη παιδια (Tarlac)..Σοοκ Κοουσμα...Ζεβροσενκο...κτλ.......ακομα και ο Γκμοχ μιλαγε καλητερα ελληνικα...παπουα νεα γουινεα θεμα...παντως ναι υπαρχει ο φοβος το πακιστανι να φαει την δουλεια του πυρινικου φυσικου.......γαμω την αλβανικη φουντα που πουλανε οι ελληνες....
ξεχασες την μανιανι & τον μουλουκο-ολλανδο μπατιστα..
πως το ελεγαν???
νατουραλιζε???
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ τι να πουμε για τον τσακαλιδη???
ΚΛΑΨΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Be my guest...
Ειδικά αν μου βρεις διάταξη που προβλέπει την ομοιόμορφη διαδικασία απονομής υπηκοότητας από τα κράτη μέλη ή την απονομη ευρωπαϊκής υπηκοότητας σε μη υπήκοο κράτους μέλους, εκτός από την αιώνια ευγνωμοοσύνη μου, θα έχεις και κερασμένο χουρό- πουτό σε μαγαζί της επιλογής σου...

Επειδή δεν είμαι σαδιστής, ιδού και ένα βοήθημα:

Ευρωπαϊκή ιθαγένεια (Ευρωπαϊκή Ένωση)
    Κάθε άτομο που έχει την υπηκοότητα ενός κράτους μέλους είναι πολίτης της Ένωσης. Η ιθαγένεια της Ένωσης θεσπίστηκε από τη συνθήκη του Μάαστριχτ του 1992. Περιλαμβάνεται στο δεύτερο μέρος (Άρθρο 17–22) της συνθήκης ΕΚ. Η ιθαγένεια της ΕΕ συμπληρώνει την ιθαγένεια των κρατών μελών και δεν την αντικαθιστά. Οι πολίτες της Ένωσης απολαμβάνουν δικαιώματα που τους χορηγούνται από τη συνθήκη και υπόκεινται στις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από αυτήν.

Η σημασία της ιθαγένειας της Ένωσης έγκειται στο γεγονός ότι οι πολίτες της Ένωσης έχουν γνήσια δικαιώματα στο πλαίσιο της κοινοτικής νομοθεσίας. Τα βασικά δικαιώματα που τους παρέχει η ιθαγένεια στο πλαίσιo του δεύτερου μέρους της συνθήκης ΕΚ είναι τα εξής:

ελεύθερη κυκλοφορία και δικαίωμα διαμονής στο έδαφος των κρατών μελών·
δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στις δημοτικές εκλογές στο κράτος μέλος διαμονής·
δικαίωμα διπλωματικής και προξενικής προστασίας·
δικαίωμα αναφοράς προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο· και
δικαίωμα προσφυγής στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή
Αρχή σελίδας

Υπηκοότητα των κρατών μελών
Η ιθαγένεια της Ένωσης δεν αντικαθιστά την ιθαγένεια των κρατών μελών αλλά η υπηκοότητα των κρατών μελών είναι ένα ζήτημα που αφορά αποκλειστικά τα οικεία κράτη μέλη, όπως επιβεβαιώνει η δήλωση για την υπηκοότητα ενός κράτους μέλους που έχει προσαρτηθεί στη συνθήκη του Μάαστριχτ. Επομένως, το κάθε κράτος μέλος είναι αρμόδιο, τηρώντας δεόντως την κοινοτική νομοθεσία , να ορίζει τους όρους για την απόκτηση και των απώλεια της υπηκοότητας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει καμία αρμοδιότητα ως προς το θέμα αυτό.

Οι υπογραμμίσεις δικές μου...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το σωστό θα είναι να κρατάνε και τις δύο εθνικότητες..π.χ. Σερβοέλληνας! :sunglasses:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Be my guest...

χαχαχαχα!

υπήκοος ΕΕ, κάτοικος ? (όπου θέλει μένει!) και αφγανικής εθνικής συνείδησης που θά λεγε κι ο ΠΠ!

Ρε τι ακούμε εδώ μέσα ρε!

στρέιτ ο παραπάνω πολίτης πιστεύεις ότι έχει κρατήσει την αφγανική ιθαγένεια?Πώς το κόβεις?

Επισκέπτης
ξεχασες την μανιανι & τον μουλουκο-ολλανδο μπατιστα..
πως το ελεγαν???
νατουραλιζε???
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ τι να πουμε για τον τσακαλιδη???
ΚΛΑΨΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..

Έλα σου έχω πουλεν:
http://[URL unfurl="true"]www.athina984.gr/files/imagecache/main/files/news-images/HLIAS%20HLIADHS.jpg[/img[/URL]]

Ηλίας Ηλιάδης λέει....
Κάποιες κακές γλώσσες τον φωνάζουν Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί...

Οι ανθέλληνες.

Επισκέπτης
Έλα σου έχω πουλεν:
Ηλίας Ηλιάδης λέει....
Κάποιες κακές γλώσσες τον φωνάζουν Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί...

Οι ανθέλληνες.
τα αλβανα που παιζουν στην ελπιδων πως τα λενε???
Υ.Γ δωσε πισω τα κοκκαλα ρε μαλεα..

Έκλεψαν τα λείψανα του Αγίου Αθανασίου
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010, 14:27

Τα ιερά λείψανα του Αγίου Αθανασίου, από τον ομώνυμο ναό στην Αξό του Δήμου Κουλούκωνα στο Ρέθυμνο, έκλεψαν άγνωστοι, χθες το πρωί.

Οι ιερόσυλοι αφαίρεσαν τη λειψανοθήκη με το τμήμα του ιερού λειψάνου, ενώ παράλληλα έκλεψαν όλα τα χρυσά αφιερώματα - τάματα των πιστών, αξίας περίπου 1.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, «απαλλοτρίωσαν» και τις προσφορές των ενοριτών, ύψους 100 ευρώ.

Ο ιερέας κάνει έκκληση στους δράστες να επιστρέψουν το ιερό λείψανο.

Επισκέπτης
τα αλβανα που παιζουν στην ελπιδων πως τα λενε???
Υ.Γ δωσε πισω τα κοκκαλα ρε μαλεα..

Έκλεψαν τα λείψανα του Αγίου Αθανασίου
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010, 14:27

Τα ιερά λείψανα του Αγίου Αθανασίου, από τον ομώνυμο ναό στην Αξό του Δήμου Κουλούκωνα στο Ρέθυμνο, έκλεψαν άγνωστοι, χθες το πρωί.

Οι ιερόσυλοι αφαίρεσαν τη λειψανοθήκη με το τμήμα του ιερού λειψάνου, ενώ παράλληλα έκλεψαν όλα τα χρυσά αφιερώματα - τάματα των πιστών, αξίας περίπου 1.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, «απαλλοτρίωσαν» και τις προσφορές των ενοριτών, ύψους 100 ευρώ.

Ο ιερέας κάνει έκκληση στους δράστες να επιστρέψουν το ιερό λείψανο.

Θεούσες τα βουτήξανε ρεεεεεεεεεεε

Για φυλαχτό!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom