Επισκέπτης
[move]
[/move[/URL]]
Oύτε στην Γερμανία οι προυποθέσεις που θέλετε για ιθαγένεια!!!
[move][/move[/URL]]
Εδώ κάποιοι κάποιοι ήτανε πατενταρισμένοι χουντικοί επί Χούντας (μέλη της "συμβουλευτικής") και μετά βρεθήκανε να υπηρετούν τα κοινά στα πλαίσια των ευρύτερων "δημοκρατικών δυνάμεων"!
Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε μεγάλοι και θυμώμαστε. Την ιστορία αυτή δεν την διαβάσαμε, ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ. Και τα δημοψηφίσματα του δικτάτορα θυμώμαστε και τα ποσοστά που έπαιρνε και που ήταν μεγάλα και τι έλεγε η πληοψηφία ΤΟΤΕ
Μην τα θυμώμαστε γιατί δεν συμφέρουν κανένα...
Ου δεν φαντάζεσαι πόσο,βλέπεις μετράει τόσο η γνώμη μας!!!χαλαστηκες?
να μην πουμε για τα τεα, εκει να δεις ποσα ''προοδευτικα'' καλοπαιδα εχουν υπηρετησει με το τουφεκι στον ωμο...Όσον δε αφορά τα παιδάκια στους εορτασμούς της "εθνοσωτηρίου" να μην παραξενευτούμε αν κάποιος από αυτά είναι και στέλεχος του Σύριζα (π.χ.) και χωρίς να του ρίχνω και άδικο.
Μικρός ήταν τότε όποια μαλακία του λέγανε έκανε.
Πες πως κάνανε και πολλοί αντίθετα!
Εδώ κάποιοι κάποιοι ήτανε πατενταρισμένοι χουντικοί επί Χούντας (μέλη της "συμβουλευτικής") και μετά βρεθήκανε να υπηρετούν τα κοινά στα πλαίσια των ευρύτερων "δημοκρατικών δυνάμεων"!
Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε μεγάλοι και θυμώμαστε. Την ιστορία αυτή δεν την διαβάσαμε, ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ. Και τα δημοψηφίσματα του δικτάτορα θυμώμαστε και τα ποσοστά που έπαιρνε και που ήταν μεγάλα και τι έλεγε η πληοψηφία ΤΟΤΕ (όχι ένα χρόνο μετά!) για τα "κωλόπαιδα" που "είχαμε κάψει" την Αθήνα.
Μην τα αναμασάμε γιατί δεν συμφέρουν κανένα...
Όσον δε αφορά τα παιδάκια στους εορτασμούς της "εθνοσωτηρίου" να μην παραξενευτούμε αν κάποιος από αυτά είναι και στέλεχος του Σύριζα (π.χ.) και χωρίς να του ρίχνω και άδικο.
Μικρός ήταν τότε όποια μαλακία του λέγανε έκανε.
Πες πως κάνανε και πολλοί αντίθετα!
Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε μεγάλοι και θυμώμαστε. Την ιστορία αυτή δεν την διαβάσαμε, ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ. Και τα δημοψηφίσματα του δικτάτορα θυμώμαστε και τα ποσοστά που έπαιρνε και που ήταν μεγάλα και τι έλεγε η πληοψηφία ΤΟΤΕ (όχι ένα χρόνο μετά!) για τα "κωλόπαιδα" που "είχαμε κάψει" την Αθήνα.
Μην τα αναμασάμε γιατί δεν συμφέρουν κανένα...
να μην πουμε για τα τεα, εκει να δεις ποσα ''προοδευτικα'' καλοπαιδα εχουν υπηρετησει με το τουφεκι στον ωμο...
πολλες, τουλαχιστον αυτους που ξερω εγω...μεταξύ μας είχαν και άλλη επιλογή?
πολλες, τουλαχιστον αυτους που ξερω εγω...
ναι αλλα το αν θα παρουν το τουφεκι στον ωμο και θα κοβουν βολτες στις πλατειες επαρχιακων πολεων ηταν συνειδητη επιλογη..εγώ αυτούς που ξέρω δεν είχαν.. υποχρεωτικό από 17-21 και μετά την αποστράτευση...
ναι αλλα το αν θα παρουν το τουφεκι στον ωμο και θα κοβουν βολτες στις πλατειες επαρχιακων πολεων ηταν συνειδητη επιλογη..
το ξερω εκει ημουν στο στρατο..αλλο αυτό... στα δικά μου μέρη είχαν άλλες δουλειές.. καραούλι στον εβρο βαρούσαν..
Ax όταν φιλοσοφείς!!!Η τοποθέτηση απέναντι στούς μετανάστες είναι ζήτημα αύτοεκτίμησης για όλους,
και πολύ περισσότερο για τους νέους.......
Η τοποθέτηση απέναντι στούς μετανάστες είναι ζήτημα αύτοεκτίμησης για όλους,
και πολύ περισσότερο για τους νέους.......
ο ισιος στα μικρατα του..
Υπάρχει όμως η Οδηγία 2003/86 του Συμβουλίου περί του δικαιώματος οικογενειακής επανένωσης.
Υπάρχει όμως η Οδηγία 2003/86 του Συμβουλίου περί του δικαιώματος οικογενειακής επανένωσης.
Και εσύ δεν ήσουν που κινδυνολογούσες για το:
Που βέβαια δεν ισχύει γιατί προϋπόθεση είναι η 3ετής νόμιμη διαμονή και των 2 γονέων στην χώρα.
Αλλά είπαμε.......
Αγόρασε για αρχή μία γραμματική και ένα λεξικό!!!γιατι δεν κανουμε ενα δημοψηφισμα να τελειωνει η ιστορια.
εγω παντως αν νομιμοποιηθουν οι αλλοδαποι σκεφτομε να παρω κανα δυο μαυρακια για το σπιτι. ειναι ομορφα τα ατιμα οσο ειναι μικρα. οταν μεγαλωσουν δεν ξερω τι θα τα κανω.