ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τι είναι αυτό τώρα λεβέντη μου??
...απο τα γνωστα...τα δικα μου...
Τι είναι αυτό τώρα λεβέντη μου??
παλι σορταρεις ρε μεροκαματιαρη???Και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς διάλυση.
ποσοι γραφουν εδω μεσα???
ο ισιος στα μικρατα του..Καμιά δεκαριά με 40 κλώνους ο καθένας..
πάλι μπερδεύεσαι!ο ισιος στα μικρατα του..
ο ισιος στα μικρατα του..
Περιμένω πάντως με αγωνία την Οδηγία της Ε.Ε. που εναρμονίζει τα δίκαια των κρατών μελών στο θέμα χορήγησης υπηκοότητας... Δεν μπορεί, αφού κατά δήλωσή σου δεν υπάρχει ελληνική (ή γερμανική ή δανική ή γαλλική...) υπηκοότητα αλλά μόνο ευρωπαϊκή, θα υπάρχει και ένα κείμενο που ορίζει τον τρόπο κτήσης της, ανεξαρτήτως της βούλησης του κράτους- μέλους.
Ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες έχουν ως εξής: άγνώστου ιθαγένειας τέκνα μεταναστών...
Δηλαδή σκάει μύτη ένα ζευγάρι λαθραία χωρίς χαρτιά, σκαρώνει ένα παιδί, δεν δηλώνουν ιθαγένεια (δεν έχουν χαρτιά άλλωστε από την πατρίδα τους) και το παιδί δηλώνεται κανονικά, παίρνει την ελληνική υπηκοότητα και οι γονείς του μένουν ως προστάτες έλληνα ιθαγενούς (sic)...
Αν δείτε τίποτα ορδές εγκύων να κόβουν βόλτες στα λιμάνια της τουρκίας, μην εκπλαγείτε...
αρκει να σου πω οτι ο μεσσηνιας πριν 2 χρονια ειχε βγαλει λιτανεια τις εικονες σε ολη την καλαματα για να βρεξει το καλοκαιρι, για τετοιο τζιμανι μιλαμε.....ασε που εχουν μαζεψει υπογραφες να τον διωξουν, εχει καταφερει σε 3-4 χρονια που ειναι δεσποτης να κανει μια πολη πουτανα...
για όποιον μητροπολίτη βγει λίγο από τα αυτο(α)νόητα της "ελληνορθοδοξίας" υπάρχουν πολλοί εθελοντές να ξεκινήσουν πόλεμο!
το ίδιο συμβαίνει και με τον Μεσσηνίας!
μέχρι και μήνυση κατέθεσαν κάποια χουλιγκανάκια!!!
τα δε ακροδεξιά-"ελληνορθόδοξα" sites χτυπιούνται!
χτυπηθείτε κι εσείς φασιστάκια!
ρε παπια εισαι πραγματικα φαινομενο!!!!!!!! ξερεις καλυτερα απο 'μενα τι γινεται στην πολη μου!!!!!!!! λοιπον εχω μια ιδεα που δυσκολα θα αρνηθης..πολλοι εδω μεσα εχουμε καταλαβει οτι ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ, εχω κατι γνωστους που θα σε βοηθησουν να πασς ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ, και το κομματι σου θα κανεις και λεφτα θα παιρνεις, πως σου φαινεται;;
θα σου φερω παπια ...με ΜΑΚΡΥ κοτσανι..να το ευχαριστηθεις.....dear φασιστακια
όταν αποκάλύπτονται οι γραμμές που τραβατε στο φόρουμ, το γυρνάτε στο τσιφτετέλι...
η επίθεση στον Μεσσηνίας από την χριστιανική ακροδεξιά είναι διαρκής, από την εποχή της εκλογής Ιερώνυμου.
αυτή τη γραμμή υπηρετούν και η μήνυση των βλαμένων παραεκκλησσιαστικών που πόσταρα, αλλά και όλη η καμπάνια που γίνεται στο διαδίκτυο από τα διάφορα κέντρα της ελληνορθόδοξης εθνικιστικής ακροδεξιάς, την οποία εσύ μεταφέρεις στο φόρουμ...
όταν η ακροδεξιά δεν μπορεί να χτυπήσει μια άποψη, ΛΑΣΠΩΝΕΙ τον φορέα της...
όσο για την Καλαμάτα, δε νομίζω ότι περίμενε το δεσπότη, για να γίνει "πουτάνα"...
όπως και πολλές άλλες επαρχιακές πόλεις βέβαια...
υγ κανα συκαλάκι πότε θα μας φέρεις;
ρε παπια εισαι πραγματικα φαινομενο!!!!!!!! πολλοι εδω μεσα εχουμε καταλαβει οτι ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ.
εισαι υπερασπιστης ΚΑΙ του μεσσηνιας ......με συγκινησες μεσημεριατικα...dear φασιστακια
όταν αποκαλύπτονται οι γραμμές που τραβατε στο φόρουμ, το γυρνάτε στο τσιφτετέλι...
η επίθεση στον Μεσσηνίας από την χριστιανική ακροδεξιά είναι διαρκής, από την εποχή της εκλογής Ιερώνυμου.
αυτή τη γραμμή υπηρετούν και η μήνυση των βλαμένων παραεκκλησιαστικών που πόσταρα, αλλά και όλη η καμπάνια που γίνεται στο διαδίκτυο από τα διάφορα κέντρα της ελληνορθόδοξης εθνικιστικής ακροδεξιάς, την οποία εσύ μεταφέρεις στο φόρουμ...
όταν η ακροδεξιά δεν μπορεί να χτυπήσει μια άποψη, ΛΑΣΠΩΝΕΙ τον φορέα της...
όσο για την Καλαμάτα, δε νομίζω ότι περίμενε το δεσπότη, για να γίνει "πουτάνα"...
όπως και πολλές άλλες επαρχιακές πόλεις βέβαια...
υγ1 κανα συκαλάκι πότε θα μας φέρεις;
υγ2 για τη λαμπίρη δεν ενδιαφέρομαι και μάλλον κάπως βαρύς της πέφτω. γιατί δε δοκιμάζετε μαζί με εσκορτίτσα - τραμουντάνα να κένετε ένα ντουέτο ή τρίο (ανάλογα με το τι είναι κι η τραμουντάνα...), που θα είναι σιγουρα ΑΛΑΦΡΟ;
Το ιδιο και για τα παιδια που εχουν βγαλει τις εξι ταξεις.
τις έξι ή τις εννιά? μια που το ανέφερες, όπως είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση του γυμνασίου για τους έλληνες, έτσι πιστεύω ότι πρέπει να ισχύει και για τους επίδοξους έλληνες.
ο ισιος στα μικρατα του..