DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
για κατσε να κανω βουντου....Θεούσες τα βουτήξανε ρεεεεεεεεεεε
Για φυλαχτό!!!!!!!!!!!!!!
για κατσε να κανω βουντου....Θεούσες τα βουτήξανε ρεεεεεεεεεεε
Για φυλαχτό!!!!!!!!!!!!!!
Έλα σου έχω πουλεν:
http://[URL unfurl="true"]www.athina984.gr/files/imagecache/main/files/news-images/HLIAS%20HLIADHS.jpg[/img[/URL]]
Ηλίας Ηλιάδης λέει....
Κάποιες κακές γλώσσες τον φωνάζουν Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί...
Οι ανθέλληνες.
[/quote]
γυφτο με ζελε πρωτη φορα βλεπω....
γεωργιανος..γυφτος ειναι??
μμμμμμμμ... εχθρος του Πουτιν δηλαδη...γεωργιανος..
μουξινος καριολα..μμμμμμμμ... εχθρος του Πουτιν δηλαδη...
γεωργιανος..
εγω ειμαι ξανθεια...ασπρη... και πρασινα ματια... δεν χαραμιζομε...μουξινος καριολα..
μονο με ελλΕηνες θα γαμιεσαι..
να ζητας ταυτοτητα & αναλυση dna..εγω ειμαι ξανθεια...ασπρη... και πρασινα ματια... δεν χαραμιζομε...
ανωμαλη...γαμώ τα φρύδια έχει
γαμω το σπιτι σας θα συμπληρωνα εγω που ειμαι χουλιγκανοπρεζακιας..Οταν ο ομογενης-μεταναστης-μεταναστης 2ης γενιας κτλ, ξερει καρατε, μπορει και σηκωνει 200 κιλα στο καθησιο του, μπορει και κλωτσαει με χαρη ενα τοπι γυρω γυρω απο αλλους 20 μαντραχαλαιους και αμοιβεται με εκατομυρια ειναι Ελληνας και τον θελουμε, τον τυλιγουμε με την Ελληνικη σημαια, κλαιμε κιολας οταν μας χαριζει κανα μεταλλιο στους ολυμπιακους αγωνες και νιωθουμε και πολυ περηφανοι. Οταν ομως ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω και απλα προσπαθει να επιβιωσει μεσα στην Ελληνικη κοινωνια δεν τον θελουμε γιατι σε πολλους χαλαει την "αισθητικη".
ανωμαλη...
και τα δοντακια τωρα που τα βλεπω κοφτερα φαινοντε... δαγκωνη καλα...πααα και ωραία μάγουλα
όχι μόνο του καθόμουν, του έφτιαχνα και καφέ άμα λάχει να ουμ
πααα και ωραία μάγουλα
όχι μόνο του καθόμουν, του έφτιαχνα και καφέ άμα λάχει να ουμ
γαμώ τα φρύδια έχει
Ποτε θα μου οργανωσης καμμια παρτουζα με αναρχικους???? απο 5 και πανω.... και μακρυ μαλλι μεχρη το κωλο ολοι....γαμω το σπιτι σας θα συμπληρωνα εγω που ειμαι χουλιγκανοπρεζακιας..