Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
φτάνει.
αστο.
υπάρχει ένας τυπάς εδώ μέσα τομκατ κάπως έτσι ο οποίος έχει 3 μάστερ, έχει κατασκευαστική στη ρουμανία (λέει) και μιλάει με τον τρίκαρδο και τον αχαχούχα μισά αγγλικά μισά ελληνικά, χρησιμοποιεί όλους τους όρους που παπαγάλισε για να πάρει τα μάστερ αλλά πάλι νόημα ο μέσος εγκεφαλος δε βγάζει.

τώρα σε ποιόν που δεν καταλαβαίνει κάνει φιγούρα μόνο αυτός μπορεί να καταλάβει.
στα καθ ημάς.
αρνούμαι εδώ και 3 χρόνια πεισματικά να ποστάρω περί των θεμάτων που έχω σπουδάσει στα εκάστοτε θέματα που ανοίγονται.
από κει και πέρα εάν ο κάθε κακομοίρης προσπαθεί να με πείσει ότι δεν έχει άλλο κλώνο κοιτώντας το χρόνο σύνδεσης και αποσύνδεσης μελών και του αρχίσω τις απαντήσεις με nspof, rpo, rto, clustering, vraid5, global sparing, FCIP routing και όλα αυτά τα όμορφα χέσε ψηλά κι αγνάντευε.

από την άλλη χρειάζεται κανείς τη στοιχειώδη λογική να καταλάβει ότι νικς που ποστάρουν όλη μέρα για βδομάδες, μετά εξαφανίζονται λες τους κατάπιε η γη και εμφανίζονται άλλοι που παλι ποστάρουν όλη μέρα και έχουν παρομοιες λειτουργίες αμοιβάδας ε δε χρειάζεται να ξέρεις ΤCP/IP να καταλάβεις τι συντελείται.
rafman, hotscorpios, sbl, james070, lakis33 και άλλα όμορφα ανήκουν στο γνωστό σουαρέ.
τελευταία ανακάλυψαν και τη δημιουργία νικς με ελληνικούς χαρακτήρες και έχουν καταχαρεί.
αααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

για να αρχίσω και γω να λέω ότι λες και συ!

ΓΕΛΟΙΕ ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ!

Ο ράφμαν ρε σούργελο είναι στην Ταιλάνδη από 10 Ιανουαρίου και γαμάει μουνάκια (αυτό που δεν ξέρεις εσύ τι είναι μια και σαν πισωγλέντης ξέρεις μόνο από σενεγαλέζικους πούτσους)

Ο sbl ποστάρει κανονικότατα μαλάκα!

και ο Λάκης το ίδιο. Τον άλλον δεν τον πρόλαβα!

Για πάμε και στο άλλο που λες για το τι ποστάρεις και τις σπουδές σου!

Πρώτον ποστάρεις ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤΣ!
είσαι ένα γελοίο πρωτόζωο που έχεις άποψη (λέμε τώρα) για ΟΛΑ!

Ένας κλασικός αγράμματος ξερόλας που αναλώνει τη ζωή του εδώ και 3 χρόνια στο να βρίζει τους πάντες για ΟΛΑ τα θέματα!

δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχεις σπουδάσει που δεν έχεις πει την αποψάρα σου!

Η οποία είναι μόνο να ρίχνει ΛΑΣΠΗ και να κάνεις κωλοτούμπες για κλώνους όταν κάποιος σε φιστικώνει!

Κάτσε λοιπόν μέχρι το βράδι εδώ πάλι όπως κάθε μέρα, να βρίζεις τους πάντες και όταν σου απαντάνε να λες ότι είναι κλώνοι!

κι όταν κάνεις απεξάρτιση απ το ίντερνετ ψάξε να βρεις τι θα ήθελες να σπουδάσεις-αφού τελειώσεις το σχολείο!

αρχιδάκι.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τον αληταρά. τον αμοιβάδα.

Υ.Γ.
το παππού μου τον σκότωσαν γιατί δεν μπήκε στη λογική του 0 και του 1 τότε.
ήταν κεντρώος και ο ένας από τους δύο τον πρόλαβε.
απλά είχε πολλούς φίλους κομμουνιστές και ήταν επικίνδυνο να πέσει σε λάθος χέρια.

αλλά τι να εξηγάς τώρα.
τα χαραμοφάγια που μιλάνε για τους αγωνιστές της δεξιάς και τρώνε απ τα έτοιμα.........

ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα

φιδέμπορα!

χεστήκαμε!

μας έπρηξες τα @@! με τον παππού σου!

να ζήσεις να τον θυμάσαι. Αλλά αυτό το γεγονός δεν αποτελεί άλλοθι για τις παπαρολογίες σου!

τελεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

είναι απορίας άξιον πώς δεν μπορεί έστω κι ένα πρωτόζωο να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν περιουσία σε αυτό ακριβώς που αυτοί σκοτώνουν την ήδη πεθαμένη ώρα τους.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
είναι απορίας άξιον πώς δεν μπορεί έστω κι ένα πρωτόζωο να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν περιουσία σε αυτό ακριβώς που αυτοί σκοτώνουν την ήδη πεθαμένη ώρα τους.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ρε μαλέα! εσύ μιλάς?

είσαι ο πρώτος διδάξας ρε!

αλλά και αχάριστος ταυτόχρονα!

αντί να μαζευτείς και να μαζέψεις και τα καθηστερημένα από δίπλα σου, έχεις βάλει σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στο φόρουμ!

Συνέχισε να σπαμάρεις παντού παπαρίδη και στο τέλος θα τραβάτε τα τσουτσούνια σας με τον καθηστερημένο μπάτσο!

το χέρι που σε ταίζει (φιλοξενεί για να περνάς τις ώρες σου καμμένε) δαγκώνεις ρε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
χαχχαα ρε με τον ψευτοβλακα. Μπουμπου δε ξερω αν ταμαθες, κανω και πριβε πλεον.

αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

άτιμε, εγώ σε εκλιπαρώ να μου πεις μια κουβέντα ιδιαιτέρως κι εσύ πας και παρακαλάς άλλες  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι. Χρεωνω εξτρα και το ραντισμα στη μαπα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
καλά!

όταν γαμήσεις και συ πρώτη φορά θα καταλάβεις πόσο πολύ καρφώνεσαι!

Έκτορας πουστρίνι!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εχεις και μπεκ για ομοιόμορφη επίστρωση;
αααααααααααααααααααααααχαχχαχαχχχαχαχαχαχα

έτσι σου κάνουν τη μάπα οι σενεγαλέζοι σου?

για πες μας Πουστρόνα!

έναν έναν τους παίρνεις ή μπορείς και πιο πολλούς?

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!

φέρε και κάναν στον έκτορα πουστρίνι γιατί έχει λαλήσει μιλάμε ρεεε!

χαχααχαχαχαχαχαχαχα!

Επισκέπτης
ρε τατιάνα!

απ την αρχή ήσουν αμοιβάδα ή έγινες στην πορεία απ την πολύ παρέα με την Περσόνα?

"πρόβλημα" ρε μαλέα με μια λέξη είναι να σου κάνουν μπάλα ποδοσφαίρου το κεφάλι σου οι κομμουνιστές!

αυτό ισχυρίστηκε ο φιδέμπορας Περσόνας!

αλήθεια-ψέμα, κανείς δεν μπορεί να το εξακριβώσει.

αν λοιπόν αυτό ήταν "πρόβλημα", τότε το να σιγοντάρει ο εγγονός με τους φονιάδες του είναι ακόμα πιο μεγάλο!

κι αν όπως (η ίδια η αμοιβάδα-Περσόνα) λέει συγχωρεί τους κουκουέδες γι αυτά που κάναν στον παππού του, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το να βρίζεις όμως συνεχώς όποιον απόγονο των συναγωνιστών του παππού σου βλέπεις μπροστά σου, εεεεε!

αυτό δεν είναι απλά πρόβλημα, αλλά χρίζει επειγόντως ψυχιατρικής βοήθειας!
βέβαια για τις τατιάνες-κατίνες ή όπως αλλιώς λέγεστε

αυτό που ζούμε σήμερα είναι για σας μια συνηθισμένη μέρα!

έτσι μάθατε να περνάτε την ώρα σας χαραμοφάηδες αριστερές πατσαβούρες και να σας ταϊζουν οι δεξιοί γονείς σας!

Λοιπόν στόκε γιατί μόνο αυτό σου ταιριάζει.. (και η μαλακία θέλει τεχνική που ούτε άυτή τελικά δεν κατέχεις)

Ο παππούς μου απ'την πλευρά της μητέρας μου ήταν υπολοχαγός και το '48 υπηρετούσε στη Γυάρο.
Εκείνη τη χρονιά έστειλαν στη γιαγιά μου τα χαμπέρια αφήνοντάς την να πιστεύει ως το τέλος της ζωής της (όπως και οι 4 κόρες της) ότι τον έφαγαν οι κρατούμενοι.
Λοιπόν στόκε εδώ και μερικά χρόνια αποκαλύφθηκε η αλήθεια ότι δλδ. τον είχε φάει ο διοικητής του γιατί είχε πρόβλημα με το 0 & 1 όπως λέει και ο περσόνας..
Μην κάνεις κουβέντα λοιπόν για το πρόβλημα γιατί έχει πολλές όψεις!
Κατάλαβες λοιπόν στόκε???

Επισκέπτης
Λοιπόν στόκε γιατί μόνο αυτό σου ταιριάζει.. (και η μαλακία θέλει τεχνική που ούτε άυτή τελικά δεν κατέχεις)

Ο παππούς μου απ'την πλευρά της μητέρας μου ήταν υπολοχαγός και το '48 υπηρετούσε στη Γυάρο.
Εκείνη τη χρονιά έστειλαν στη γιαγιά μου τα χαμπέρια αφήνοντάς την να πιστεύει ως το τέλος της ζωής της (όπως και οι 4 κόρες της) ότι τον έφαγαν οι κρατούμενοι.
Λοιπόν στόκε εδώ και μερικά χρόνια αποκαλύφθηκε η αλήθεια ότι δλδ. τον είχε φάει ο διοικητής του γιατί είχε πρόβλημα με το 0 & 1 όπως λέει και ο περσόνας..
Μην κάνεις κουβέντα λοιπόν για το πρόβλημα γιατί έχει πολλές όψεις!
Κατάλαβες λοιπόν στόκε???
εισαστε μαλακες..
ΤΕΛΟΣ..
Υ.Γ επιτρεπετε στο καθε κατακαθι να σας βγαζει εκτος εαυτου ρε μαλακα???
ΗΜΑΡΤΟΝ..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εισαστε μαλακες..
ΤΕΛΟΣ..
ΗΜΑΡΤΟΝ..
Tου τα λεω... δεν ακουει...μονο για χαβαλο ειναι τα ασπονδυλα....
ΝΑΤΣΟΟΟΟΟΟΟ....παν-ΑΝΘΡΑΚΑΣ ο θησαυρος... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εισαστε μαλακες..
ΤΕΛΟΣ..
ΗΜΑΡΤΟΝ..

βαρέθηκα να παίζω μαζί του.
σειρά του νάτσου.
ααααααααααααααααχχαχαχαχααχαχαχαχχαχα

πίπα κώλο λέγεται το παίγνιο.

αααααααααααααααχχχχαχααχχαχααχαχαχαχχα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories