Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αρκετούς..
Ν'αρχίσω να λέω ονόματα τώρα?? Κοινοί θνητοί είναι και δεν είναι δυνατόν να τους γνωρίζεις..

μην απαντάς άλλο του έβαλα homework.

μέχρι να πεθάνει θα ψάχνει...
ααααααααααααααααχχααχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχαχα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
να ενημερώσουμε επίσης τις πούστρες ότι οι μοντ δεν βλέπουν ips.
αλλά για την παιδική χαρά ωραία περνάμε.  :grin:

Y.Γ.

προς αμοιβάδες.
ξεκινήστε πρώτα να μάθετε τι είναι TCP/IP, μετά περάστε στα net Masks (όπως του αβατάρ μου ααααχχααχχαχαχαχαχαα), μετά στα Class-B, Class-C δίκτυα, τέλος ανακαλύψτε στο γούγλη τα VPN και το trace routing, κάπου στα ενδιάμεσα μάθετε για τo PPP και το tunneling και μετά ελάτε να συζητήσουμε πάλι για τους Τουρκοκύπριους που δεν ψηφίζουν στην ελεύθερη Κύπρο.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

έτσι σου είπε ο μοντ ρε μαλέα?

ότι δεν βλέπει ip?

τι βλάκας Θεε μου!

υ.γ.καλά ρε μαλέα! πίστεψες ότι θα κάνω κλώνο για να σου πιάσω κουβέντα?

τόσο γκασμάς είσαι? εδώ βρήκα την χαρά μου να εμφανίζομαι και να σκάτε μύτη όλα τα θρασύδειλα ανθρωπάκια να το παίζετε άνδρες!

έχω ρίξει ΤΟ γέλιο μιλάμε!
τύφλα νάχει ο καραγκιόζης!

Ο Περσονογκιόζης και τα χατζακτεράκια του!

χαχαχαχαχααχαχαχαχααχααχχααα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απ αυτά ζεις ρε ταλαίπωρε?

ε ρε κατάντια!

εντάξει, δεν σε πειράζω άλλο. Μην τους ταράξεις στις κλωτσιές το αυτοκίνητό τους όπως τις προάλλες που σου είπα ότι ξέρω......

άντε γεια!

πηρε τηλ η γυναικα σου. Σημερα γιοκ τσιγαρα χαρτζηλικι. Θα αργησει και το βραδυ, εχει γκομενο ο οποιος δουλευει.
Αντε παλι ετσι θα περασεις τη μερα σου  
duckdog.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να ενημερώσουμε επίσης τις πούστρες ότι οι μοντ δεν βλέπουν ips.
αλλά για την παιδική χαρά ωραία περνάμε.  :grin:

Y.Γ.

προς αμοιβάδες.
ξεκινήστε πρώτα να μάθετε τι είναι TCP/IP, μετά περάστε στα net Masks (όπως του αβατάρ μου ααααχχααχχαχαχαχαχαα), μετά στα Class-B, Class-C δίκτυα, τέλος ανακαλύψτε στο γούγλη τα VPN και το trace routing, κάπου στα ενδιάμεσα μάθετε για τo PPP και το tunneling και μετά ελάτε να συζητήσουμε πάλι για τους Τουρκοκύπριους που δεν ψηφίζουν στην ελεύθερη Κύπρο.

καθε προσπαθεια εξηγησης θα εχει την ιδια επιτυχια με αυτο
tap-that-ass.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οταν του ζητήσεις μηδέν και απαντήσει 1 τότε το ξανασυζητάμε.
Τι λες ρε παπάρα.
Δεν έχεις δει ποτέ το:
"This program performed an illegal operation and will be shut down";

Τριαντάφυλλα σε ΧΥΤΑ δεν ευδοκιμούν. Μαραίνονται.
κάνε τις αναγωγές σου.
Ντομάτα με κοπριά έχεις φάει ποτέ σου;
Τι λέει ρε ο άσχετος.

Επισκέπτης
προς αμοιβάδες.

δλδ οποιος δεν κατεχει αυτα, δε δικαιουται να εχει αποψη περι πολιτικων? πώς συνδεονται?  :-

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πηρε τηλ η γυναικα σου. Σημερα γιοκ τσιγαρα χαρτζηλικι. Θα αργησει και το βραδυ, εχει γκομενο ο οποιος δουλευει.
Αντε παλι ετσι θα περασεις τη μερα σου  
duckdog.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκτοράκο!

μη λες άλλα για τη γυναίκα μου γιατί της τα λέω για σένα και θα μπει πάλι στο τσατ και θα σε ξεφτυλίσει!

άσε ανδράκι της φακής μου είπε για το πόσο κότα είσαι!

"αναρωτιέμαι, είπε, 36 χρονών γάιδαρος αν έχει πηδήξει ακόμα"!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και στα σενάρια πάντως, ντουγάνι είσαι! φαντασία μηδέν ρε ταλαίπωρε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ.βάλε τη στολή του μπάτσου τώρα και φαντασιώσου ότι συνέλαβες κάποια ρωσίδα στριπτητζού και σου κάθεται για να μην την δείρεις! :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
που είχε προβλήματα παρόμοια με την οικογένεια του περσόνα!

Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις μ'αυτό και δε θέλω να μου πεις γιατί δε γουστάρω τις τατιανιές..
Από ότι μπορεί να έχω καταλάβει κουβεντιάζοντας με τον περσόνα πάντως δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.
Εκτός αν θεωρείς πρόβλημα το να μην κληρονομείς τα πιστεύω του πατέρα σου,διότι από πρώτο χέρι σου λέω ότι δεν είναι..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκτοράκο!

μη λες άλλα για τη γυναίκα μου γιατί της τα λέω για σένα και θα μπει πάλι στο τσατ και θα σε ξεφτυλίσει!

άσε ανδράκι της φακής μου είπε για το πόσο κότα είσαι!

"αναρωτιέμαι, είπε, 36 χρονών γάιδαρος αν έχει πηδήξει ακόμα"!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και στα σενάρια πάντως, ντουγάνι είσαι! φαντασία μηδέν ρε ταλαίπωρε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ.βάλε τη στολή του μπάτσου τώρα και φαντασιώσου ότι συνέλαβες κάποια ρωσίδα στριπτητζού και σου κάθεται για να μην την δείρεις! :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ας μη το σβηνανε οι μοντ το θρεντ που εγραψε η γυναικα σου και θα γελαγαμε συνεχεια με τις παραθεσεις ΒΛΑΚΑ. Θα μας πεισεις κιολας τωρα οτι σου μιλαει και κανετε και χιουμορακι. ΒΛΑΚΑ ζητιανε.
Ξεφτυλιστικες οσο ποτε κανενας δε θα μπορεσει εδω μεσα. Δε θα σε αφησω να το ξεχασεις
ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ας μη το σβηνανε οι μοντ το θρεντ που εγραψε η γυναικα σου και θα γελαγαμε συνεχεια με τις παραθεσεις ΒΛΑΚΑ. Θα μας πεισεις κιολας τωρα οτι σου μιλαει και κανετε και χιουμορακι. ΒΛΑΚΑ ζητιανε.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ.
α το μαλάκα!

ρε όλοι στο τσατ σε πήραν χαμπάρι τι μαλακομπούφλης είσαι ρεεεεεεε!

και μου είπε όλο το σκηνικό που σου κόλλησε και πήγες πριβέ και εκείνη δεν σου μιλούσε και σκάσαν όλοι στα γέλια!

ξεφτύλας είσαι ρε σούργελο!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άλλο πράγμα συζητάνε πανάθεμά σε. Πάλι βαριέσαι να διαβάζεις?

φτάνει.
αστο.
υπάρχει ένας τυπάς εδώ μέσα τομκατ κάπως έτσι ο οποίος έχει 3 μάστερ, έχει κατασκευαστική στη ρουμανία (λέει) και μιλάει με τον τρίκαρδο και τον αχαχούχα μισά αγγλικά μισά ελληνικά, χρησιμοποιεί όλους τους όρους που παπαγάλισε για να πάρει τα μάστερ αλλά πάλι νόημα ο μέσος εγκεφαλος δε βγάζει.

τώρα σε ποιόν που δεν καταλαβαίνει κάνει φιγούρα μόνο αυτός μπορεί να καταλάβει.
στα καθ ημάς.
αρνούμαι εδώ και 3 χρόνια πεισματικά να ποστάρω περί των θεμάτων που έχω σπουδάσει στα εκάστοτε θέματα που ανοίγονται.
από κει και πέρα εάν ο κάθε κακομοίρης προσπαθεί να με πείσει ότι δεν έχει άλλο κλώνο κοιτώντας το χρόνο σύνδεσης και αποσύνδεσης μελών και του αρχίσω τις απαντήσεις με nspof, rpo, rto, clustering, vraid5, global sparing, FCIP routing και όλα αυτά τα όμορφα χέσε ψηλά κι αγνάντευε.

από την άλλη χρειάζεται κανείς τη στοιχειώδη λογική να καταλάβει ότι νικς που ποστάρουν όλη μέρα για βδομάδες, μετά εξαφανίζονται λες τους κατάπιε η γη και εμφανίζονται άλλοι που παλι ποστάρουν όλη μέρα και έχουν παρομοιες λειτουργίες αμοιβάδας ε δε χρειάζεται να ξέρεις ΤCP/IP να καταλάβεις τι συντελείται.
rafman, hotscorpios, sbl, james070, lakis33 και άλλα όμορφα ανήκουν στο γνωστό σουαρέ.
τελευταία ανακάλυψαν και τη δημιουργία νικς με ελληνικούς χαρακτήρες και έχουν καταχαρεί.
αααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις μ'αυτό και δε θέλω να μου πεις γιατί δε γουστάρω τις τατιανιές..
Από ότι μπορεί να έχω καταλάβει κουβεντιάζοντας με τον περσόνα πάντως δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.
Εκτός αν θεωρείς πρόβλημα το να μην κληρονομείς τα πιστεύω του πατέρα σου,διότι από πρώτο χέρι σου λέω ότι δεν είναι..

ρε τατιάνα!

απ την αρχή ήσουν αμοιβάδα ή έγινες στην πορεία απ την πολύ παρέα με την Περσόνα?

"πρόβλημα" ρε μαλέα με μια λέξη είναι να σου κάνουν μπάλα ποδοσφαίρου το κεφάλι σου οι κομμουνιστές!

αυτό ισχυρίστηκε ο φιδέμπορας Περσόνας!

αλήθεια-ψέμα, κανείς δεν μπορεί να το εξακριβώσει.

αν λοιπόν αυτό ήταν "πρόβλημα", τότε το να σιγοντάρει ο εγγονός με τους φονιάδες του είναι ακόμα πιο μεγάλο!

κι αν όπως (η ίδια η αμοιβάδα-Περσόνα) λέει συγχωρεί τους κουκουέδες γι αυτά που κάναν στον παππού του, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το να βρίζεις όμως συνεχώς όποιον απόγονο των συναγωνιστών του παππού σου βλέπεις μπροστά σου, εεεεε!

αυτό δεν είναι απλά πρόβλημα, αλλά χρίζει επειγόντως ψυχιατρικής βοήθειας!
βέβαια για τις τατιάνες-κατίνες ή όπως αλλιώς λέγεστε

αυτό που ζούμε σήμερα είναι για σας μια συνηθισμένη μέρα!

έτσι μάθατε να περνάτε την ώρα σας χαραμοφάηδες αριστερές πατσαβούρες και να σας ταϊζουν οι δεξιοί γονείς σας!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πες τα ρε στον χαραμοφάη που κάθεται όλη μέρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πες τα ρε στον χαραμοφάη που κάθεται όλη μέρα

τον αληταρά. τον αμοιβάδα.

Υ.Γ.
το παππού μου τον σκότωσαν γιατί δεν μπήκε στη λογική του 0 και του 1 τότε.
ήταν κεντρώος και ο ένας από τους δύο τον πρόλαβε.
απλά είχε πολλούς φίλους κομμουνιστές και ήταν επικίνδυνο να πέσει σε λάθος χέρια.

αλλά τι να εξηγάς τώρα.
τα χαραμοφάγια που μιλάνε για τους αγωνιστές της δεξιάς και τρώνε απ τα έτοιμα.........

ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom