Επισκέπτης
βρείτε μου ΕΝΑΝ που να έγινε δεξιός και να προέρχεται από μπαμπά ή παππού αριστερό
Αρκετούς..
Ν'αρχίσω να λέω ονόματα τώρα?? Κοινοί θνητοί είναι και δεν είναι δυνατόν να τους γνωρίζεις..
βρείτε μου ΕΝΑΝ που να έγινε δεξιός και να προέρχεται από μπαμπά ή παππού αριστερό
Αρκετούς..
Ν'αρχίσω να λέω ονόματα τώρα?? Κοινοί θνητοί είναι και δεν είναι δυνατόν να τους γνωρίζεις..
να ενημερώσουμε επίσης τις πούστρες ότι οι μοντ δεν βλέπουν ips.
αλλά για την παιδική χαρά ωραία περνάμε.
Y.Γ.
προς αμοιβάδες.
ξεκινήστε πρώτα να μάθετε τι είναι TCP/IP, μετά περάστε στα net Masks (όπως του αβατάρ μου ααααχχααχχαχαχαχαχαα), μετά στα Class-B, Class-C δίκτυα, τέλος ανακαλύψτε στο γούγλη τα VPN και το trace routing, κάπου στα ενδιάμεσα μάθετε για τo PPP και το tunneling και μετά ελάτε να συζητήσουμε πάλι για τους Τουρκοκύπριους που δεν ψηφίζουν στην ελεύθερη Κύπρο.
απ αυτά ζεις ρε ταλαίπωρε?
ε ρε κατάντια!
εντάξει, δεν σε πειράζω άλλο. Μην τους ταράξεις στις κλωτσιές το αυτοκίνητό τους όπως τις προάλλες που σου είπα ότι ξέρω......
άντε γεια!
να ενημερώσουμε επίσης τις πούστρες ότι οι μοντ δεν βλέπουν ips.
αλλά για την παιδική χαρά ωραία περνάμε.
Y.Γ.
προς αμοιβάδες.
ξεκινήστε πρώτα να μάθετε τι είναι TCP/IP, μετά περάστε στα net Masks (όπως του αβατάρ μου ααααχχααχχαχαχαχαχαα), μετά στα Class-B, Class-C δίκτυα, τέλος ανακαλύψτε στο γούγλη τα VPN και το trace routing, κάπου στα ενδιάμεσα μάθετε για τo PPP και το tunneling και μετά ελάτε να συζητήσουμε πάλι για τους Τουρκοκύπριους που δεν ψηφίζουν στην ελεύθερη Κύπρο.
Τι λες ρε παπάρα.Οταν του ζητήσεις μηδέν και απαντήσει 1 τότε το ξανασυζητάμε.
Ντομάτα με κοπριά έχεις φάει ποτέ σου;Τριαντάφυλλα σε ΧΥΤΑ δεν ευδοκιμούν. Μαραίνονται.
κάνε τις αναγωγές σου.
προς αμοιβάδες.
πηρε τηλ η γυναικα σου. Σημερα γιοκ τσιγαρα χαρτζηλικι. Θα αργησει και το βραδυ, εχει γκομενο ο οποιος δουλευει.
Αντε παλι ετσι θα περασεις τη μερα σου
άλλο πράγμα συζητάνε πανάθεμά σε. Πάλι βαριέσαι να διαβάζεις?δλδ οποιος δεν κατεχει αυτα, δε δικαιουται να εχει αποψη περι πολιτικων? πώς συνδεονται? :-
άλλο πράγμα συζητάνε πανάθεμά σε. Πάλι βαριέσαι να διαβάζεις?
Πιές καφέ τότε και ξαναδιάβασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετο ξερω ρε! ολα τα διαβασα!!
το συσχετισμο δεν καταλαβα..
που είχε προβλήματα παρόμοια με την οικογένεια του περσόνα!
εκτοράκο!
μη λες άλλα για τη γυναίκα μου γιατί της τα λέω για σένα και θα μπει πάλι στο τσατ και θα σε ξεφτυλίσει!
άσε ανδράκι της φακής μου είπε για το πόσο κότα είσαι!
"αναρωτιέμαι, είπε, 36 χρονών γάιδαρος αν έχει πηδήξει ακόμα"!
και στα σενάρια πάντως, ντουγάνι είσαι! φαντασία μηδέν ρε ταλαίπωρε!
υ.γ.βάλε τη στολή του μπάτσου τώρα και φαντασιώσου ότι συνέλαβες κάποια ρωσίδα στριπτητζού και σου κάθεται για να μην την δείρεις!
καλααααααααααααααααααΠιές καφέ τότε και ξαναδιάβασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
α το μαλάκα!ας μη το σβηνανε οι μοντ το θρεντ που εγραψε η γυναικα σου και θα γελαγαμε συνεχεια με τις παραθεσεις ΒΛΑΚΑ. Θα μας πεισεις κιολας τωρα οτι σου μιλαει και κανετε και χιουμορακι. ΒΛΑΚΑ ζητιανε.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ.
άλλο πράγμα συζητάνε πανάθεμά σε. Πάλι βαριέσαι να διαβάζεις?
Ντομάτα με κοπριά έχεις φάει ποτέ σου;
Τι λέει ρε ο άσχετος.
Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις μ'αυτό και δε θέλω να μου πεις γιατί δε γουστάρω τις τατιανιές..
Από ότι μπορεί να έχω καταλάβει κουβεντιάζοντας με τον περσόνα πάντως δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.
Εκτός αν θεωρείς πρόβλημα το να μην κληρονομείς τα πιστεύω του πατέρα σου,διότι από πρώτο χέρι σου λέω ότι δεν είναι..
Πες τα ρε στον χαραμοφάη που κάθεται όλη μέρα