ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
νέο είδος.
τώρα κλάνει και απ το στόμα.
εχουμε πλεον το δικο μας i-james για την ωρα της ξαλαφρωσης
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
νέο είδος.
τώρα κλάνει και απ το στόμα.
Δεν ξέρω μάγκα μου τι να σου πω...
Ο πατέρας μου είναι δεξιός κι αισίως στα 74 του χρόνια...
Τέτοιες αντιλήψεις σαν αυτές που βλέπω να έχουν άτομα της ηλικίας μου σίγουρα δεν έχει!
ποιες είναι οι αντιλήψεις του πατέρα σου που δεν έχουν οι σημερινοί δεξιοί!Δεν ξέρω μάγκα μου τι να σου πω...
Ο πατέρας μου είναι δεξιός κι αισίως στα 74 του χρόνια...
Τέτοιες αντιλήψεις σαν αυτές που βλέπω να έχουν άτομα της ηλικίας μου σίγουρα δεν έχει!
ζίροου! σου επιτρέπω!
επειδή όμως θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι ίδιες μάλλον δεν πρόκειται να το πεις ζωντανά!
με πμ θα ενημερώσεις την κυρία περσόνα ότι δεν πρόκειται για κλώνο μου και φυσικά θα το κάνει γαργάρα!
επίσης μαλέα, αν είχες μυαλό λίγο πιο πολύ από αμοιβάδα θα μπορούσες να δεις το χρόνο σύνδεσής μου(και να τον συγκρίνεις βέβαια με τον αντίστοιχο του άλλου!
αλλά τι λέω για μυαλό σε σκουλικαντέρες που μόνο σώμα για να έρπονται έχουν!
αφαιρείς από τη σύγκριση το μέγεθος του εγκεφάλου.
είχα μπει σ αυτή τη λούμπα.
η σύγκριση όμως ήταν λάθος καθώς εσύ ο ίδιος μιλάς για αμοιβάδες.
προφανώς γόνος αμοιβάδας είναι αμοιβάδα.
Κάνες τις αναγωγές σου.
Οι επιλογές του πατρός δεν ήταν προιόν προσωπικής εγκεφαλικής ποιότητας αλλά περιβάλλοντος.
Ο υιός απέδειξε ότι ο εγκέφαλος ήταν προηγμένος.
ποιες είναι οι αντιλήψεις του πατέρα σου που δεν έχουν οι σημερινοί δεξιοί!
έτσι για να ξέρουμε και την εξέλιξη βρε παιδί μου!
(φυσικά αυτό που λές όπως και η ιστορία του περσόνα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι δεξιοί έχουν πολύ περισσότερο ήθος απ τους αριστερούς και πολύ πιο λίγο φανατισμό!
βρείτε μου ΕΝΑΝ που να έγινε δεξιός και να προέρχεται από μπαμπά ή παππού αριστερό που είχε προβλήματα παρόμοια με την οικογένεια του περσόνα!
ΕΝΑΝ!
έχω 4 λάπτοπ ποστάρω ως αποσυνδεδεμένος, και έχω μόνο ένα νικ.
επίσης μπορώ να σου ποστάρω απο το ίδιο νικ ταυτόχρονα με ip από όλα τα σημεία του πλανήτη.
μπορεί να έχεις ένα πισι να είσαι συνδεδεμένος εκ περιτροπής και να χρησιμοποιείς όποια θέλεις.
το ποστ σου αυτό αποτελεί άλλο ένα απαύγασμα τις εγκεφαλικής? σου λειτουργίας αλλά και των γνώσεων που μπορεί να αποκομίσει ένας υποργανισμός στη ζωή του.
έχω 4 λάπτοπ ποστάρω ως αποσυνδεδεμένος, και έχω μόνο ένα νικ.
επίσης μπορώ να σου ποστάρω απο το ίδιο νικ ταυτόχρονα με ip από όλα τα σημεία του πλανήτη.
μπορεί να έχεις ένα πισι να είσαι συνδεδεμένος εκ περιτροπής και να χρησιμοποιείς όποια θέλεις.
το ποστ σου αυτό αποτελεί άλλο ένα απαύγασμα τις εγκεφαλικής? σου λειτουργίας αλλά και των γνώσεων που μπορεί να αποκομίσει ένας υποργανισμός στη ζωή του.
χαχχχαχαχαχαχα τι μαλακας εισαι χαχαχαχαχαχα
ρε κατι απαιτησεις που εχεις απο τον i-poo poo james
ναι ναι! στις φιλοσοφίες καλός είσαι!
εξήγησε λίγο πώς μπορείς να "φαίνεσαι" με δύο διαφορετικές ip.
εσύ καθηστερημένο πήρες τα χάπια σου χθες το βράδι?
ο γείτονάς σου είπε ότι πάλι τα έσπαγες στο σπίτι!
ελπίζουμε όλοι να μην βαράς τους δικούς σου πάλι όπως παλαιότερα!
άιντε αμοιβάδα πάρε τον πούλο!
έχω πρόχειρο αλλά γάματο.
μαζί σου μόνο παίζω βαριέμαι να κάνω σοβρό διάλογο.
είμια ρατσιστής
αλλά όχι ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ.
αλλο που δε θαθελες να μαθεις ε.
περσον αστον στα βασικα τον μπεκρουλο ρε μη τον μαθαινεις
αλλο που δε θαθελες να μαθεις ε.
περσον αστον στα βασικα τον μπεκρουλο ρε μη τον μαθαινεις
απ αυτά ζεις ρε ταλαίπωρε?χαχαχαχαχαχαχαχα φαε ενα βλακα. Οι γειτονες μου βλακα μονο κανα 50ευρω μπορει να σου πεταξουν στο πεζοδρομιο, ελλειψει ψιλων, οχι να σου πιασουν και κουβεντα
Άρα λοιπόν καταλήγουμε στη λογική της αμοιβάδας.αφαιρείς από τη σύγκριση το μέγεθος του εγκεφάλου.
είχα μπει σ αυτή τη λούμπα.
η σύγκριση όμως ήταν λάθος καθώς εσύ ο ίδιος μιλάς για αμοιβάδες.
προφανώς γόνος αμοιβάδας είναι αμοιβάδα.
Κάνες τις αναγωγές σου.
Οι επιλογές του πατρός δεν ήταν προιόν προσωπικής εγκεφαλικής ποιότητας αλλά περιβάλλοντος.
Ο υιός απέδειξε ότι ο εγκέφαλος ήταν προηγμένος.
γιατί και να του πω θα καταλάβει ρε;
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχαχα
φαντάσου τώρα να δει έναν 1personanongrata στη Atlanta και έναν 1personanongrata στη Singapore ταυτοχρόνως.
θα προσπαθεί να βρεί μήπως βλέπει λάθος το 2 σε 1
αααααααααααααααχχααχαχαχχααχαχχααχχαχαχαχαχααχαχαχαχα
Άρα λοιπόν καταλήγουμε στη λογική της αμοιβάδας.
Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η αθανασία τους γιατί σα μονοκύτταροι οργανισμοί δεν πεθαίνουν,κι αυτό γιατί όσο πιο πολύ εξελιχθεί ένας οργανισμός τόσο πιο ευάλωτος γίνεται..
Το συμπέρασμα μπορείς να το βγάλεις μόνος σου!