You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω συνέχεια σεξ... Τι να κάνω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα milfακι
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
afoy δε θες σεξ με αλλους τι μας ζαλιζεις τα παπαριαΛοιπόν. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα στο φόρουμ και ένας από τους λόγους που γράφτηκα ήταν να σας ρωτήσω για κάτι που με απασχολεί. Είμαι σε σχέση με έναν άντρα που γούσταρα για καιρό και δεν τον είχα και βγάζω μια απίστευτη σεξουαλική ενέργεια. Θέλω σεξ συνέχεια και παντού. Αυτός ανταποκρίνεται μέχρι τώρα, αλλά δεν ξέρω αν θ' αντέξει... Δε θέλω σεξ με άλλους, αλλά μόνο με αυτόν. ....
Τι λέτε για την περίπτωσή μου;
Είμαι άρρωστη; Υπάρχει φάρμακο;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Κυριακή δεν είναι σήμερα;
Ε ναι.....Δλδ ετσι και δεν επεφτε το οποιοδηποτε βαθυστοχαστο ερωτημα, θα νομιζα οτι ηταν Τεταρτη!!!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Eγω το είχα για αλλα 'ντα αλλα της Παρασκευης το γαλαΕ ναι.....Δλδ ετσι και δεν επεφτε το οποιοδηποτε βαθυστοχαστο ερωτημα, θα νομιζα οτι ηταν Τεταρτη!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Eγω το είχα για αλλα 'ντα αλλα της Παρασκευης το γαλα
Εχει πολλεs ερμηνειεs το θεμα....
φυσικα....
Aυτά ειναι τις παρηγορίας
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
afoy δε θες σεξ με αλλους τι μας ζαλιζεις τα παπαρια
πολύ γαμάτο αβατάρ.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα στο φόρουμ και ένας από τους λόγους που γράφτηκα ήταν να σας ρωτήσω για κάτι που με απασχολεί. Είμαι σε σχέση με έναν άντρα που γούσταρα για καιρό και δεν τον είχα και βγάζω μια απίστευτη σεξουαλική ενέργεια. Θέλω σεξ συνέχεια και παντού. Αυτός ανταποκρίνεται μέχρι τώρα, αλλά δεν ξέρω αν θ' αντέξει... Δε θέλω σεξ με άλλους, αλλά μόνο με αυτόν. ....
Μαλλον Fake είσαι ;)
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Μην τουs ακουs κοριτσι μου....Αφου θεs να μεινειs πιστη ....ξεπετσιασε το
http://[URL unfurl="true"]www.gagreport.com/Funny_Pictures/GIFS/fuck-me.gif[/img[/URL]]
[/quote]Καλο! Μας καυλωσες!!! ;D
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα στο φόρουμ και ένας από τους λόγους που γράφτηκα ήταν να σας ρωτήσω για κάτι που με απασχολεί. Είμαι σε σχέση με έναν άντρα που γούσταρα για καιρό και δεν τον είχα και βγάζω μια απίστευτη σεξουαλική ενέργεια. Θέλω σεξ συνέχεια και παντού. Αυτός ανταποκρίνεται μέχρι τώρα, αλλά δεν ξέρω αν θ' αντέξει... Δε θέλω σεξ με άλλους, αλλά μόνο με αυτόν. ....
Κι εγω. Αλλά κάνω υπομονή. Θα γυρίσει ο τροχός
υπαρχει
παντρεψου τον
μετα θα θες σεξ και με αλλους
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αμε...να πινεις νερο με οζον που λεει και ο φικιωρηςΛοιπόν. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα στο φόρουμ και ένας από τους λόγους που γράφτηκα ήταν να σας ρωτήσω για κάτι που με απασχολεί. Είμαι σε σχέση με έναν άντρα που γούσταρα για καιρό και δεν τον είχα και βγάζω μια απίστευτη σεξουαλική ενέργεια. Θέλω σεξ συνέχεια και παντού. Αυτός ανταποκρίνεται μέχρι τώρα, αλλά δεν ξέρω αν θ' αντέξει... Δε θέλω σεξ με άλλους, αλλά μόνο με αυτόν. ....
αμε...να πινεις νερο με οζον που λεει και ο φικιωρης
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Να πας εσωκλειστη σε μοναστήρι (γυναικείο φυσικα) να ηρεμήσει η ψυχή σου και η σάρκα σου.
Επισκέπτης
Υπάρχει φάρμακο;
Nαι.
Ξεκόλλα και μη φτιάχνεις άλλους κλώνους γιατί παρακατάντησες γραφικός..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K