aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Και μετά...
Οσους κι αν ριξεις παντα μετα κολλαει μια μαλακια.
Και μετά...
πες οτι φευγει για δουλεια,δν θα βαλεις χειροκινητο μετα το τεστ ντραιβΓια να καταλάβω, έχεις την δυνατότητα να -ξανά- γαμήσεις μουνί και αντί αυτού το γυρνάς στο χειροκίνητο!
Ετσι ρε φιλε, α γεια σου.αυτό είναι και το νόημα της ''επαλήθευσης'', σφραγίζει το γεγονός στη μνήμη του μερακλή καυλάντη κι επανέρχεται με το πάτημα του αντίστοιχου κομβίου!
Εγκεφαλικη αναγκη ειναι, Ο ερωτας ειναι φυσικη ανακγη.....Εδω θα προσθεσο και αλλο ενα,ενας φανατικος αυνανηστης , μολης εξαντληθη....θελει να γαμηση γυναικα και δεν μπορει,υπαρχουν περιπτοσης τετοιες και τους δημιουργητε καταθλιψη....ενο αν γαμας μερα παρα μερα γυναικα ειναι οτι καλυτερο.....Φυσικα αν καποιος δεν μπορει να κοψη τελειος την μαλακια....ειναι πιο καλο να γαμαει πρωτα γυναικα οταν εχει πολλς καβλες και μετα να βαρα κια μια μαλακια.....διοτι η τεχνικη μαλακια κια μετα γαμηση ειναι καταστροφικο.....δεν το απολαμβανης.....πολλοι πεφτουν στο λαθος αυτο....και μετα στο σεχ εχουν στυτικη δυσλητουργια , η καθυστερηση μεγαλη στο χυσιμο με αποτελεσμα παλυ την Σ.Τ. και μετα πολλοι παραπονιουνται και λενε.....με τελειοσε με μαλακια....δεν μπορουσα να χυσο δεν με βολευε η σταση η ηταν πηγαδη η ειχε βαλη πολυ κρεμα μπαρουφες.....η μαλακια φταιει σε πολλες περιπτοσης απο αυτεσ....αυτα τυποι μου
Τι βοηθεια θες ρε φιλε;χαχαχα παιδια οντως στο θεματακι με τισ κολαρες που εγω ανοιξα αν μπορειτε βαλτε φωτος με κολαρες απτισ παραλιες να με βοηθησετε thanks
Να μαζεψουμε 10€ να πας να γαμησεις ;Πιο χρησιμο θα σου ειναι!!!!φωτος με κολαρεσ απο παραλιες στο θεμα που εχω ανοιξει