Νέα

Θέλω να παω με όλες εκτός απο τη γυναίκα μου - Τρόποι αντιμετώπισης ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peterk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε παμε καλα? ο ανθρωπος ειναι παντρεμενος τι μπουρδελα λετε? χεσε το γαμο σαν ιδεα το γεγονος οτι θετει τη γυναικα του και την οικογενεια του σε κινδυνο υγειας δεν ενδιαφερει κανεναν? δλδ υπευθυνοτητα 0?οταν τα ακουω μου γυριουν τ'αντερα
στο μπουρδελλα ρωτησε την γνωμη ρε τυπε...δηλαδη τι περιμενες?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
έχεις απαντήσει σε όλα τα ποστ των συναγωνιστών αλλα ΕΣΥ τι προτείνεις ?

ειπα καλε στο πρωτο μου ποστ!
να το συζητησεις μαζι της, να δεις πως αισθανεται αυτη, να κανετε προσπαθειες κ αμα δε σου βγαινει καθολου χωριζεις.
ειστε νεοι (φανταζομαι) για να εγκλωβιστειτε σε ενα γαμο που βρωμαει απο την αρχη.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
ρε παμε καλα? ο ανθρωπος ειναι παντρεμενος τι μπουρδελα λετε? χεσε το γαμο σαν ιδεα το γεγονος οτι θετει τη γυναικα του και την οικογενεια του σε κινδυνο υγειας δεν ενδιαφερει κανεναν? δλδ υπευθυνοτητα 0?οταν τα ακουω μου γυριουν τ'αντερα

ποιον κινδυνο υγειας?

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ολοι οι γαμοι βρωμανε καποτε.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
κατσε ρε φιλε ποσο καιρο ειστε μαζι? Οχι παντρεμενοι, εννοω γενικα μαζι?

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
απο οτι ειπα δεν επρεπε να μεινεις εκει..τελοσπαντων.σ αυτην την περιπτωση το βρισκω εξαιρετικα ανευθυνο.ισως επειδη εχω μια σχετικη με το θεμα εμπειρια απο γνωστη αλλα οπως και να εχει πρεπει να σκεφτομαστε και τους γυρω μας πριν κανουμε κατι

OP
OP
peterk

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
αν κανει κ η συζυγος ons θα ειναι η γαμιολα κ η πουτανα ελλεεινιδα.

100% σωστή. ο άντρας έχει πουλί είναι η φύση του να μπαίνει που κ που σε καμια τρύπα.

Η γυναίκα αμα τον πάρει είναι σκουπίδι μετά.

Άχρηστη!

Για αυτό στο παρελθόν τις έδιναν παρθένες στο γαμπρό.

Σκέψου: αν δεν κάνει η γυναίκα έρωτα δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Η εκσπερμάτωση για τον άντρα είναι φυσική αναγκη.

Σαν το κατούρημα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
100% σωστή. ο άντρας έχει πουλί είναι η φύση του να μπαίνει που κ που σε καμια τρύπα.

Άχρηστη!

Σαν το κατούρημα

τυπε παλαβωσες? ειρωνικα τα ελεγε η βαλβιδα αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πες μου οτι τα πιστεψες  :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Άχρηστη!

Σαν το κατούρημα

:S
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ε οτι θα πιανει ο μπολντ τι λεω κ οι αλλοι οχι, ε δεν το περιμενα  :2funny: :2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Σωστός και ο silver-bullet!

Φίλε στο γάμο δεν είναι τα πάντα το σεξ, είναι και άλλα και ίσως πολύ σημαντικότερα. Εντάξει στο σεξ ατύχησες, αλλά στα άλλα; Αν ναι τότε η συζυγική σχέση μπορεί να γίνει αδερφική. Οπότε ξεχνάς τις "ηθικές" και τα πράσινα άλογα (αλλά είσαι νέος στο χώρο και δικαιολογήσαι για τώρα) και όσο σε παίρνει φροντίζεις και για την σωματική και ψυχική σου "υγεία". Και μην χολοσκάς άδικα, σε μερικά χρόνια θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά και θα γελάς... Οι περισότεροι παντρεμένοι αυτό κάνουν... Και όσοι είναι σε τέτοιο λούκι αλλά "δεν" έχουν ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα και παραξενιές...

Όταν είμουν μικρός (15άρης) είχα έναν πρώτο ξάδερφο & πραγματικό φίλο στα 25 τότε που μόλις είχε τελειώσει γιατρός και με "καθοδηγούσε". Το σεξ είναι βασική ανάγκη του ανθρώπου μου έλεγε (και είχε απόλυτο δίκιο). Όποιος δεν συμμετέχει σιγά-σιγά αρρωσταίνει και από μέσα και από έξω. Άρα μην αρνήσαι ένα απόλυτα φυσικό πράγμα.... με όποιον τρόπο φυσικά σου βγει βολικότερα...

Φυσικά αν δεις ότι δεν σε παίρνει για "ποδόγυρο" λόγο αυστηρής επιτήρησης κλπ, τότε άντε για αλλού μια ώρα αρχίτερα γιατί πραγματικά θα δυστυχήσεις φίλε μου...

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ενταξει φανταζομαι οτι εχεις ασχοληθει λιγο με το θεμα..δεν σε καλυπτει η καποτα δυστυχως σε ολες τις περιπτωσεις.πχ κονδυλωματα.και δε λεω αν καποιος ειναι ελευθερος και γουσταρει ας παει με ολες τις πουτανες του κοσμου αλλα αφτος παιρνει και καποιον αλλον στο λαιμο του

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
γιατι δε κανεις κατι ποιο ευκολο? ανοιξε της ενα λογαριασμο στο bourdela.com και βαλτην να μας πει πως το βλεπει και η ιδια... γιατι αν εισαι εδω και το μιλας με 3.500 μπουρδελιαριδες/σες μαλλον δε μπορεις να το speakαρεις με τη γυναικα σου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι δε κανεις κατι ποιο ευκολο? ανοιξε της ενα λογαριασμο στο bourdela.com και βαλτην να μας πει πως το βλεπει και η ιδια... γιατι αν εισαι εδω και το μιλας με 3.500 μπουρδελιαριδες/σες μαλλον δε μπορεις να το speakαρεις με τη γυναικα σου...

Τους υπογειους δεν τους εμπιστευομαστε
για τετοια πραγματα τυπε... λυπουμεθα

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
ενταξει φανταζομαι οτι εχεις ασχοληθει λιγο με το θεμα..δεν σε καλυπτει η καποτα δυστυχως σε ολες τις περιπτωσεις.πχ κονδυλωματα.και δε λεω αν καποιος ειναι ελευθερος και γουσταρει ας παει με ολες τις πουτανες του κοσμου αλλα αφτος παιρνει και καποιον αλλον στο λαιμο του
Γιατί βρε φίλε, ο απρόσεκτος ελεύθερος δηλαδή "δεν παίρνει άλλους στο λαιμό του" και συνήθως πολύ περισσότερους, λόγω ελευθερίας; Πως και έτσι δηλαδή, με μαγικό τρόπο; Δηλαδή όλοι να αρρωστήσουν εκτός από τους δικούς μας;

Σε αυτά τα πράγματα παίρνεις τα ρίσκα σου, αλλά πρώτα θα πρέπει να είσαι και εσύ πολύ προσεκτικός. Αν δεν είσαι αργά ή γρήγορα θα την πατήσεις, και μαζι σου αρκετοί άλλοι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα ειναι δυνατον οι παντρεμενοι να μην βαζετε
καποτα? Και αμα κολλησω εγω μετα τιποτα?
Ποιος θα με αποζημιωσει?
Αμα το καλοσκεφτειτε ειστε απαραδεκτοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom