Νέα

Θέλω να παω με όλες εκτός απο τη γυναίκα μου - Τρόποι αντιμετώπισης ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peterk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Θα απαντησω σε αυτα που ρωτας. Αν θες κατι πιο συγκεκριμενο, ρωτησε το.

Γενικα, κανουμε αρκετα, ναι και υπαρχουν κανονες. Π.χ. αν αρχιζει να παιζει συναισθηματικο δεσιμο με τριτον/τριτη, τοτε παιζει θεμα και μαλλον χωριζουμε. Δεν εχει συμβει μεχρι στιγμης. Επισης, πανω απο ενα one-night stand με το ιδιο ατομο απαγορευεται, αντε το πολυ δυο μιας και με τη μια μπορει να μη βγει καλο. Μη ξεχνας οτι οι κανονες δεν ειναι για να περιορισω την γκομενα μου η' εκεινη εμενα αλλα για να περασουμε καλα.

συζηταμε μετα φυσικα και ειναι πολυ σεξουαλικα διεργετικο. Επισης, με εχει βοηθησει να βγαλω παρα πολλες ανασφαλειες απο πανω μου και ειμαι πολυ πιο χαλαρος.

Π

απολυτως σεβαστες οι αποψεις σου και ενδιαφερουσες. φανταζομαι το επομενο σταδιο θα ειναι το swinging.

εκ πειραςπιστευω οτι κατι τετοιο δεν μπορει να παιξει σε εγγαμη σχεση

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
απολυτως σεβαστες οι αποψεις σου και ενδιαφερουσες. φανταζομαι το επομενο σταδιο θα ειναι το swinging.

εκ πειραςπιστευω οτι κατι τετοιο δεν μπορει να παιξει σε εγγαμη σχεση

εχει παιξει και παιζει ακομη αυτο, μια χαρα ειναι, προσωπικα το γουσταρω πιο πολυ.... ;)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.295
Πόντοι
3.715
εγώ θέλω να πάω με τη γυναίκα μου, με την κολλητή της και με μια ξαδέρφη της μουνάρα...(ταυτόχρονα, ξεχωριστά, σε ντουέτο...όπως) ζητάω πολλά;;;

Τώρα εσύ που θες να πας με όλες εκτός της συζύγου, μήπως δοκίμασες να πάρεις και κανένα βοήθημα να παίξετε παρέα, να λυσσάξει να ερωτευτείς ξανα;
Μια στολή, ένα δονητή, καμμιά περούκα, τίποτε άλλο;

Δεν είναι και τόσο μεγάλη αμαρτία να θες να πας με όλες τις άλλες πάντως, αρκεί να βάζεις πρώτα το ''βούτυρο στο ψωμάκι σου'' και μετά έχει χώρο για μαρμελάδες, μέλια, ντιπς κ.α.

OP
OP
peterk

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Σας διαβάζω όλους με προσοχή αλλα κανείς δεν έχει πιάσει το δεύτερο σκέλος του θέματος

"Τρόποι αντιμετώπισης ?"

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
Σας διαβάζω όλους με προσοχή αλλα κανείς δεν έχει πιάσει το δεύτερο σκέλος του θέματος

"Τρόποι αντιμετώπισης ?"

Φιλε, δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που πραγματικα σε ενοχλει....δηλαδη, σε ξενερωνει η γκομενα που ειναι μη και μη στο γαμισι, σε ξενερωνει που δε προσεχει τον εαυτο της, σε ξενερωνει που δεν κανει το πρωτο βημα, σε σχεση με παλιοτερα? Πες τι σε πειραζει να ακουσεις και προτασεις...

Lina str

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ElftexTP .. Λες να ειμαστε μαζι πανω απο την οθονη και να "μελεταμε?" Και αν τ'ακους βερεσε δεν με ενδιαφερει. την αποψη μου ειπα και καναμε μια κουβεντα. εσυ τι ζορι τραβας?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.295
Πόντοι
3.715

"Τρόποι αντιμετώπισης ?"

στο έγραψα, αλλά δεν κάνεις σωστή ανάγνωση.
ο τρόπος αντιμετώπισης είναι:
αν θες να ξεκινήσεις να ξαναγαμάς τη γυναίκα σου πλάστην όπως γουστάρεις (παραπάνω σου γράφω για αξεσουαρ/ παιχνίδια/ τόνωση γενικώς, φάε και κάνα χάπι να χαρεί κι αυτή ντούρο).
Αν δεν θέλει δεν κάνει δεν σκατά τότε βρες γκόμενα φόρα παρτίδα.
αν θες να σταματήσεις να γαμάς τη γυναίκα σου βρες γκόμενα.
αν σταματήσεις να γαμάς τη γυναίκα σου, βρεις γκόμενα, να είσαι σίγουρος ότι κι εκείνη θα βρει τσολιά. Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, δηλαδή τη σκέψη ότι θα στη γαμάει άλλος, μπορείς; Αν μπορείς να ζήσεις με αυτό δεν έχεις και λόγο να είσαι μαζί της.

OP
OP
peterk

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε, δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που πραγματικα σε ενοχλει....δηλαδη, σε ξενερωνει η γκομενα που ειναι μη και μη στο γαμισι, σε ξενερωνει που δε προσεχει τον εαυτο της, σε ξενερωνει που δεν κανει το πρωτο βημα, σε σχεση με παλιοτερα? Πες τι σε πειραζει να ακουσεις και προτασεις...

Είναι πολύ ωρα'ιο μωρό με υπέροχο σώμα απλά δεν μου κάνει τα γούστα

OP
OP
peterk

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ Α-Ω

Επισκέπτης
Είναι πολύ ωρα'ιο μωρό με υπέροχο σώμα απλά δεν μου κάνει τα γούστα
ακου τυπε η λυση στο προβλημα σου ειναι ο διαλογος.
Ανοιγεις τα χαρτια σου λες τι θελεις τι σου αρεσει και τι σου λειπει , μετα ανοιγεις τα αυτια σου και ακους τα δικα της και μονοι σας φτιαχνετε το κρεβατι σας. Αν δεν πιασει αυτο παει να πει οτι το προβλημα ειναι βαθυτερο απο το σεξ!!!

Επισκέπτης
brutal-cage_01.jpg

zoni-parthenias-00.jpg

zoni-parthenias-gia-antres-0.jpg

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
ακου τυπε η λυση στο προβλημα σου ειναι ο διαλογος.
Ανοιγεις τα χαρτια σου λες τι θελεις τι σου αρεσει και τι σου λειπει , μετα ανοιγεις τα αυτια σου και ακους τα δικα της και μονοι σας φτιαχνετε το κρεβατι σας. Αν δεν πιασει αυτο παει να πει οτι το προβλημα ειναι βαθυτερο απο το σεξ!!!
Aυτο ακριβως ειναι ....
Αλλα μερικες φορες μερικα πραγματα δεν ειναι ευκολο να ειπωθουν....
Τοτε τι γινεται ?
Παντως ο διαλογος τις περισσοτερες φορες βγαζει λυσεις απο εκει που δεν το περιμενεις.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Αυτα τα μαραφετια τι χρησιμευουν ρε παιδια ......
Προσπαθω να καταλαβω την εννοια του να κλεινεις το μοριο μεσα σε αυτα.....
Τι χαζομαρες ειναι αυτες παλι ?

Για να μην μεγαλώνει και δρα ανεξέλεγκτο.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom