Νέα

Θέλω να παω με όλες εκτός απο τη γυναίκα μου - Τρόποι αντιμετώπισης ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peterk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οριστε παλι με προκαλειτε. Δηλαδη αν εσενα η γυναικα σου δεν εχει γκομενο αλλα κανει μια ξεπετα (εννοειται χωρις συναισθημα) δεν τρεχει τιποτα! Δεν θα σε εχει απατησει απλα θα παει για βιολογικη της αναγκη γιατι ισως να σε εχει βαρεθει, ετσι για αλλαγη.... δεν θα σε πειραξει καθολου να υποθεσω.... ουτε θα την ανεβαζεις πουτανα και θα την κατεβαζεις καριολα!

το θεμα ειναι οτι χωρις συναισθημα δυσκολα...  δεν λειτουργουν ευκολα οι γυναικες ...

εκτος βεβεια απ τις πουτανες  :rockon:

( νομιζω το εθεσα πολυ σωστα :tooth: )

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Οριστε παλι με προκαλειτε. Δηλαδη αν εσενα η γυναικα σου δεν εχει γκομενο αλλα κανει μια ξεπετα (εννοειται χωρις συναισθημα) δεν τρεχει τιποτα! Δεν θα σε εχει απατησει απλα θα παει για βιολογικη της αναγκη γιατι ισως να σε εχει βαρεθει, ετσι για αλλαγη.... δεν θα σε πειραξει καθολου να υποθεσω.... ουτε θα την ανεβαζεις πουτανα και θα την κατεβαζεις καριολα!

μπορεί να έχει γκόμενα...όχι απλά έναν γκόμενο.

Lina str

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
:think:  εκ του ασφαλους λοιπον κανετε οτι κανετε..

Lina str

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ε νομιζω οτι αξια εκλεισες το θεμα!!!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Δε λειτουργουν χωρις συναισθημα οι γυναικες?!?
Τι αλλο θα ακουσουμε?!??!?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
το θεμα ειναι οτι χωρις συναισθημα δυσκολα...  δεν λειτουργουν ευκολα οι γυναικες ...

εκτος βεβεια απ τις πουτανες  :rockon:

( νομιζω το εθεσα πολυ σωστα :tooth: )

Φιλε, αμα ηξερες τις γκομενες δε θα ελεγες αυτες τις μαλακιες. Για ποιο λογο οι γυναικες δε γουσταρουν σαρκικες απολαυσεις ανευ συναισθηματος? Λειτουργουν διαφορετικα σιγουρα, αλλα πιστεψε με θα γουσταραν πολυ να πηδιουνται χωρις να υπαρχει συναισθηματικο δεσιμο. 
Ο λογος που δεν το κανουν ειναι η κοινωνικη κατακραυγη, που οπως φαινεται υπαρχει απο ατομα σα και 'σενα. Επισης, οι ανασφαλειες που βγαζουν (βγαζουμε) οι αντρες πανω στο σεξ, μπλοκαρουν πολυ τις γυναικες που μας αγαπανε και μας σεβονται. Ο πρωτος λογος που η γκομενα σου δε παει με αλλους ειναι επειδη εισαι ανασφαλης και θα σε πληγωσει και μαλλον θα την χωριζες για να κρατησεις την περηφανεια σου.

Αυτα ειναι λογια για να δικαιολογησεις και καλα την αναγκη σου να κανεις κατι φυσικο οπως ειναι να γαμας και αλλες που και που. Ομως, δεν αντεχεις η γκομενα σου να το κανει, και βαζεις την δικαιολογια για συναισθημα κλπ. Ξυπνα φιλε μου, για να μη σε πληγωσει δε πηδιεται

Π

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Φιλε, αμα ηξερες τις γκομενες δε θα ελεγες αυτες τις μαλακιες. Για ποιο λογο οι γυναικες δε γουσταρουν σαρκικες απολαυσεις ανευ συναισθηματος? Λειτουργουν διαφορετικα σιγουρα, αλλα πιστεψε με θα γουσταραν πολυ να πηδιουνται χωρις να υπαρχει συναισθηματικο δεσιμο.  
Ο λογος που δεν το κανουν ειναι η κοινωνικη κατακραυγη, που οπως φαινεται υπαρχει απο ατομα σα και 'σενα. Επισης, οι ανασφαλειες που βγαζουν (βγαζουμε) οι αντρες πανω στο σεξ, μπλοκαρουν πολυ τις γυναικες που μας αγαπανε και μας σεβονται. Ο πρωτος λογος που η γκομενα σου δε παει με αλλους ειναι επειδη εισαι ανασφαλης και θα σε πληγωσει και μαλλον θα την χωριζες για να κρατησεις την περηφανεια σου.

Αυτα ειναι λογια για να δικαιολογησεις και καλα την αναγκη σου να κανεις κατι φυσικο οπως ειναι να γαμας και αλλες που και που. Ομως, δεν αντεχεις η γκομενα σου να το κανει, και βαζεις την δικαιολογια για συναισθημα κλπ. Ξυπνα φιλε μου, για να μη σε πληγωσει δε πηδιεται

Π
:thumbsup: :cool2:

Πολυ σωστη και ακριβης η αποψη σου...
Και πολυ σωστα θετεις και το οτι ο εγωισμος και η περηφανια δεν αφηνουν πολλους να δουν καποια πραγματα ξεκαθαρα και υπο αλλο οπτικο πρισμα

Πολυ σωστα διαχωρισες την σαρκικη απολαυση απο το συναισθημα

Τελικα ολα ειναι στο μυαλο μας....
Και ολα εξαρτωνται απο το πως το αντιλαμβανεται ο καθενας την ολη φαση.

Θα συμπληρωσω επι τουτου οταν επιστρεψω απο την δουλεια.....

την καλημερα μου...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Συμπληρωνω οτι ενω τα θετεις σωστα ξεχνας την ''ηθικη'' υποσταση του θεματος....

Με αυτη την λογικη τοτε θα επρεπε ολοι οι παντρεμενοι η τα ζευγαρια
να ξενοπηδανε (οχι πως δεν το κανουν) εις γνωση και των δυο ομως......

Σκεψου την εξης φαση μεταξυ φιλων και απαντησε μου ειλικρινα ....

Πως θα σου φαινοταν η γυναικα σου να σου σχολιαζε τι ωραια περασε με τον ταδε ταδοπουλο η ο ταδε ταδοπουλος να σχολιαζε το σωμα της γυναικας σου σε σενα η και σε τριτους αν θες ?

Αρα με αυτη την λογικη τοτε δεν χρειαζονται και ορκοι στην εκκλησια και οι γαμοι ειναι αχρηστοι πλεον...  :S

Οπως καταλαβαινεις τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα και καπου ''ποναει το ολο ζητημα'' οταν συμβει.....

Απλα εκει χρειαζεται καθαρο μυαλο να συζητησεις ηρεμα τι εφταιξε και απο τις δυο πλευρες και να προσπαθησει το ζευγαρι να βρει διαυλους επικοινωνιας

Δυστυχως στην σημερινη εποχη εχουν χαθει οι ''αξιες'' και απο τα δυο φυλα....
και ολα εχουν γινει αρπα κολλα και αστα.... :S

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

οταν ξενογαμας - για οποιοδηποτε λογο- πρεπει να εισαι ετοιμος να αποδχθεις το ιδιο απο τον αλλον. αλλιως εισαι αξιοθρηνητος καραμαλακας.

τωρα αυτα που λεςοτι συζητατε για πουτανες/στριπ με τον αντρα σου και μπηκες εδω να εχεις ιδία αποψη, εγω τα ακουω βερεσε. θεμα χρονου ειναι να ξενοπηδηξει και να ξενοπηδηχθεις και εσυ. τους διαλογους για σεξ ζευγαριων με πεθαμένη καυλο πάνω από την οθόνη του μπουρδελα.κομ και τα περι αναλυσης/συζητησης/διαλογους ειναι κυανα πέη (πουτσες μπλε) που λεει και ο παπαδιαμαντης του σαιτ.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Συμπληρωνω οτι ενω τα θετεις σωστα ξεχνας την ''ηθικη'' υποσταση του θεματος....

Με αυτη την λογικη τοτε θα επρεπε ολοι οι παντρεμενοι η τα ζευγαρια
να ξενοπηδανε (οχι πως δεν το κανουν) εις γνωση και των δυο ομως......

Σκεψου την εξης φαση μεταξυ φιλων και απαντησε μου ειλικρινα ....

Πως θα σου φαινοταν η γυναικα σου να σου σχολιαζε τι ωραια περασε με τον ταδε ταδοπουλο η ο ταδε ταδοπουλος να σχολιαζε το σωμα της γυναικας σου σε σενα η και σε τριτους αν θες ?

Αρα με αυτη την λογικη τοτε δεν χρειαζονται και ορκοι στην εκκλησια και οι γαμοι ειναι αχρηστοι πλεον...  :S

Οπως καταλαβαινεις τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα και καπου ''ποναει το ολο ζητημα'' οταν συμβει.....

Απλα εκει χρειαζεται καθαρο μυαλο να συζητησεις ηρεμα τι εφταιξε και απο τις δυο πλευρες και να προσπαθησει το ζευγαρι να βρει διαυλους επικοινωνιας

Δυστυχως στην σημερινη εποχη εχουν χαθει οι ''αξιες'' και απο τα δυο φυλα....
και ολα εχουν γινει αρπα κολλα και αστα.... :S

Μπορω να σου πω οτι δεν εχω προβλημα και με την γκομενα μου επειδη που και που μπορει να παιξει και κανας πηδουλος και απο τις δυο πλευρες και εχει συμβει και ειναι κυριλε. Προσωπικα, θεωρω οτι δεν ειμαστε μονογαμικα πλασματα, ομως εγω μπορω να δεθω συναισθηματικα μονο με μια γυναικα τη φορα. τωρα, αν εισαι ανασφαλης σαν εραστης (που ολοι ειμαστε) και νομιζεις οτι μολις φαει τον πουτσο σου δε θα θελει αλλον μεχρι να πεθανει η' οτι και ενα one night stand μπορει να ειναι ο λογος που θα χωρισει εναν σωστο συντροφο, τοτε κατ'εμε η σχεση αυτη δεν ειναι συντροφικη αλλα καθαρα υποτακτικη και για συγκαλυψη ανασφαλειων. Φυσικα, μιλαω μεσα απο τα δικα μου φιλτρα και εμπειριες.

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
οταν ξενογαμας - για οποιοδηποτε λογο- πρεπει να εισαι ετοιμος να αποδχθεις το ιδιο απο τον αλλον. αλλιως εισαι αξιοθρηνητος καραμαλακας.

τωρα αυτα που λεςοτι συζητατε για πουτανες/στριπ με τον αντρα σου και μπηκες εδω να εχεις ιδία αποψη, εγω τα ακουω βερεσε. θεμα χρονου ειναι να ξενοπηδηξει και να ξενοπηδηχθεις και εσυ. τους διαλογους για σεξ ζευγαριων με πεθαμένη καυλο πάνω από την οθόνη του μπουρδελα.κομ και τα περι αναλυσης/συζητησης/διαλογους ειναι κυανα πέη (πουτσες μπλε) που λεει και ο παπαδιαμαντης του σαιτ.

σιγα ρε φιλε κατουρα και λιγο........

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μπορω να σου πω οτι δεν εχω προβλημα και με την γκομενα μου επειδη που και που μπορει να παιξει και κανας πηδουλος και απο τις δυο πλευρες και εχει συμβει και ειναι κυριλε. Προσωπικα, θεωρω οτι δεν ειμαστε μονογαμικα πλασματα, ομως εγω μπορω να δεθω συναισθηματικα μονο με μια γυναικα τη φορα. τωρα, αν εισαι ανασφαλης σαν εραστης (που ολοι ειμαστε) και νομιζεις οτι μολις φαει τον πουτσο σου δε θα θελει αλλον μεχρι να πεθανει η' οτι και ενα one night stand μπορει να ειναι ο λογος που θα χωρισει εναν σωστο συντροφο, τοτε κατ'εμε η σχεση αυτη δεν ειναι συντροφικη αλλα καθαρα υποτακτικη και για συγκαλυψη ανασφαλειων. Φυσικα, μιλαω μεσα απο τα δικα μου φιλτρα και εμπειριες.

Π
Εισαι πολυ ανοιχτομυαλος και δεν μπορουν να σε ακολουθησουν πολλοι σαν σκεψη....
Ποσον δε και σαν πραξη.

Εννοεις ανοικτο συμφωνο συμβιωσης και ανοικτη σχεση προφανως ....
Οποτε σε αυτη την περιπτωση παω πασο.

Δηλαδη για να καταλαβω εχετε κανει συμφωνια να ξενοπηδατε και οι δυο οποτε σας ερθει ?

Το π σαν υπογραφη τι υποδηλωνει ?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Εισαι πολυ ανοιχτομυαλος και δεν μπορουν να σε ακολουθησουν πολλοι σαν σκεψη....
Ποσον δε και σαν πραξη.

Εννοεις ανοικτο συμφωνο συμβιωσης και ανοικτη σχεση προφανως ....
Οποτε σε αυτη την περιπτωση παω πασο.

Δηλαδη για να καταλαβω εχετε κανει συμφωνια να ξενοπηδατε και οι δυο οποτε σας ερθει ?

Το π σαν υπογραφη τι υποδηλωνει ?

δεν ειναι ανοιχτη σχεση, απλα αντι να ξενοπηδαμε, λεμε τι παιζει....και φυσικα αυτο κανει και τους δυο μας πυρκαυλους

Υπαρχουν καποιοι κανονες...

Π φορ Ποκαχοντας

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν ειναι ανοιχτη σχεση, απλα αντι να ξενοπηδαμε, λεμε τι παιζει....και φυσικα αυτο κανει και τους δυο μας πυρκαυλους

Π φορ Ποκαχοντας
οκ ...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

για πες μαςβρε τεραστιε 2-3 απο τους κανονες (sic), εχει ενδοαφερον.

τελικα δεν αντεληφθειν τι εννοεις. αλληλο-ξενοπηδιεστε (με κανονες - sic) και συζητατε για αυτο εκ των υστερων η συζητατε την προοπτικη του καθενος να ξενοπηδηχεθι (με κανονες - sic) χωρις να ξενποηδιεστε (με κανονες, βεβαιως βεβαιως).

μπερδευτηκα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
για πες μαςβρε τεραστιε 2-3 απο τους κανονες (sic), εχει ενδοαφερον.

τελικα δεν αντεληφθειν τι εννοεις. αλληλο-ξενοπηδιεστε (με κανονες - sic) και συζητατε για αυτο εκ των υστερων η συζητατε την προοπτικη του καθενος να ξενοπηδηχεθι (με κανονες - sic) χωρις να ξενποηδιεστε (με κανονες, βεβαιως βεβαιως).

Θα απαντησω σε αυτα που ρωτας. Αν θες κατι πιο συγκεκριμενο, ρωτησε το.

Γενικα, κανουμε αρκετα, ναι και υπαρχουν κανονες. Π.χ. αν αρχιζει να παιζει συναισθηματικο δεσιμο με τριτον/τριτη, τοτε παιζει θεμα και μαλλον χωριζουμε. Δεν εχει συμβει μεχρι στιγμης. Επισης, πανω απο ενα one-night stand με το ιδιο ατομο απαγορευεται, αντε το πολυ δυο μιας και με τη μια μπορει να μη βγει καλο. Μη ξεχνας οτι οι κανονες δεν ειναι για να περιορισω την γκομενα μου η' εκεινη εμενα αλλα για να περασουμε καλα.

συζηταμε μετα φυσικα και ειναι πολυ σεξουαλικα διεργετικο. Επισης, με εχει βοηθησει να βγαλω παρα πολλες ανασφαλειες απο πανω μου και ειμαι πολυ πιο χαλαρος.

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom