amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Σωστη!!!
Άλλη μία που βλέπει ανδρικά μόρια στ'όνειρό της..... :S
Σωστη!!!
Ανυπανδρη??????????Άλλη μία που βλέπει ανδρικά μόρια στ'όνειρό της..... :S
Ο Μέγας Διδάσκαλος Silvio έχει τοποθετήσει το ζήτημα στην σωστή του διάσταση.Ενας φίλος μου είχε πει το εξής: και ο Καρεμπέ τι νομίζεις..θα έχει βαρεθέι να γαμάει την Σκλεναρίκοβα..Εχει δίκιο!
Ο Μέγας Διδάσκαλος Silvio έχει τοποθετήσει το ζήτημα στην σωστή του διάσταση.
"Δείξε μου μία γυναικάρα, να σου δείξω έναν άντρα που την έχει βαρεθεί"
εσενα καλε μου φιλε θα πρεπει να σε γραψουμε στο GUINESS book of records!!! χαιρομαι πραγματικα που ακουω παντρεμενους με πολλα ετη ..προυπηρεσιας εις τον εγγαμον βιον ,να τους καυλωνει ακομα η γυναικα τους..ειλικρινα!!!πάντως εμένα μετα από 21 χρόναι γάμου η γυναίκα μου εξακολουθεί να με καυλώνει .. πιθανόν όχι όπως στην αρχή αλλά αρκετα έως πολύ...
Δηλαδη εσυ τωρα εισαι γυναικαρα ?
Ο Μέγας Διδάσκαλος Silvio έχει τοποθετήσει το ζήτημα στην σωστή του διάσταση.
"Δείξε μου μία γυναικάρα, να σου δείξω έναν άντρα που την έχει βαρεθεί"
Διάβασε τον τίτλο του thread και άσε τα φεμινιστικά παρατράγουδα.ε αυτο μπορει να το πει κ καποια, για χ θεογκομενο. και τι να λεει...
πφ
Διάβασε τον τίτλο του thread και άσε τα φεμινιστικά παρατράγουδα.
Οι γκομενες ειναι χασιμο χρονου.
Ας λινουξαρουμε με παθος ολοι μαζι
και μετα παμεε στις πουτανες
ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!Ενας φίλος μου είχε πει το εξής: και ο Καρεμπέ τι νομίζεις..θα έχει βαρεθέι να γαμάει την Σκλεναρίκοβα..Εχει δίκιο!
Ε ναι.τι μαλακες εισαστε ρε ειναι δυνατον να βαρεθεις να γαμας την σκλεναρικοβα,την τζολι,την μπελουτσι;μην λετε μαλακιες.
συγχαρητηρια...ειναι το πρωτο σου ποστ κ μας λες κ οτι ειμαστε για τον πεοντα.... αν ολοι οι αντρες ειναι γτπ (με την δικια σου λογικη),τοτε ολες οι γυναικες ειναι πουτανες...καλο ε?φανταζομαι το χεις ξανακουσει...διαφωνεις?ε τοτε δεν ισχυει κ η δικια σου λογικη...Τελικα ολοι οι αντρες εισαστε γτπ. αναρωτηθηκατε ποτε αν και η γυναικα σας δεν θελει να τρωει καθε μερα χαβιαρι και θα ηθελε και κανα λουκανικο χωριατικο???? ετσι για ποικιλια!