peterk
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
υπομονη....μιληστε για αυτο,βρειτε λυση.....προειδοποιησε την τι θα γινει......αν δε παρει μπρος,δε φταις εσυ
Τι να της πω? Δεν με καυλώνεις φώναξε μια φίλη σου?
υπομονη....μιληστε για αυτο,βρειτε λυση.....προειδοποιησε την τι θα γινει......αν δε παρει μπρος,δε φταις εσυ
τυπε τι τι να κανεις?ξεφορτωσουτη...σοβαρα μιλαω..τι νοημα εχει να ειστε μαζι?Ρε μια ζωη την εχετε αν δεν τα βρισκεται στο σεξ τι να την κανεις?ούτε χρόνο!
βασικά εγώ καλά την βγάζω με καμία μαλακία, αυτή τι να την κάνω που κοντεύει να τρελαθεί?
μηπως και η γυναικα σου νιωθει τα ιδια,και εχει αρχισει να γαμιετε με κανεναν αλλον?Ο Γάμος σκοτώνει τον έρωτα indeed.
Μετά το γάμο δεν γουστάρω ούτε να τη δω ερωτικά, ούτε να τη πλησιάσω παρότι δεν είμαστε μαζί μεγάλο διάστημα.
Λες κ με το παντρευτήκαμε μου γύρισε κάποιος διακόπτης.
Σκέφτηκα να πάω με άλλη για να βάλω λίγο ενδιαφέρον στη ζωή μου αλλα κ αυτό δεν το θεωρώ ηθικό απο τόσο νωρίς.
Η στύση λειτουργεί στο full, όρεξη για τη συγκεκριμένη δεν έχω.
Δεν με έχει ξενερώσει ψυχολογικά απλά έχω την εντύπωση οτι πριν το γάμο ήταν πιο καυτή στο κρεβάτι.
Τώρα ρίχνει κάτι μη και μη που με χαλάνε.
Έχουμε λύση?
Σωστος....Αν δεν εχετε παιδια διαζυγιο αμεσα,μην καθυστερεις,μην γαμας την ζωη σου
τυπε η γκομενα ειναι καβαντζωμενη να ξερεις.Σωστος....
Εεε αυτο του λεω ρε τυπε...τυπε η γκομενα ειναι καβαντζωμενη να ξερεις.
ειμαι σιγουρος οτι το δινει και αλλου,απλα κανει υπομονη μεχρι να την παρατησει ο τυπος.
και εγω αυτο λεω τυπε.αλλα ο δικος σου δεν λεει να το παρει χαμπαρι με τιποτα.Εεε αυτο του λεω ρε τυπε...
Θελει να βγαλει κερατο τυπε....και εγω αυτο λεω τυπε.αλλα ο δικος σου δεν λεει να το παρει χαμπαρι με τιποτα.