pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
μα δεν ειναι αδερφια :S
αμα δεν κανεις σεξ με τον ανθρωπο σου, ε γαμηδια. υφισταται σχεση/γαμος?
οντως....
μα δεν ειναι αδερφια :S
σε ποιο πλανητη κατοικειτε μανδαμ, να παρω και τον ΠΥΡΑΥΛΟ να σας κανουμε μια επισκεψιν...μα δεν ειναι αδερφια :S
σε ποιο πλανητη κατοικειτε μανδαμ, να παρω και τον ΠΥΡΑΥΛΟ να σας κανουμε μια επισκεψιν...
εκτός και αν υπάρχει πολύς μαϊντανόςτι να σου πω ρε παιδι τωρα, στο μυαλο μου αυτο ειναι σχεση. αγαπη, ερωτας, συνεννοηση, συνυπαρξη και γαμημενο σεξ. ο γαμος σχεση ειναι απλως επισημη.
χωρις να ειμαι παντρεμμενος ,νομιζω οτι ειπες μεγααααλη αληθειαΟ Γάμος σκοτώνει τον έρωτα indeed.
Μετά το γάμο δεν γουστάρω ούτε να τη δω ερωτικά, ούτε να τη πλησιάσω παρότι δεν είμαστε μαζί μεγάλο διάστημα.
Λες κ με το παντρευτήκαμε μου γύρισε κάποιος διακόπτης.
Σκέφτηκα να πάω με άλλη για να βάλω λίγο ενδιαφέρον στη ζωή μου αλλα κ αυτό δεν το θεωρώ ηθικό απο τόσο νωρίς.
Η στύση λειτουργεί στο full, όρεξη για τη συγκεκριμένη δεν έχω.
Δεν με έχει ξενερώσει ψυχολογικά απλά έχω την εντύπωση οτι πριν το γάμο ήταν πιο καυτή στο κρεβάτι.
Τώρα ρίχνει κάτι μη και μη που με χαλάνε.
Έχουμε λύση?
Νο προμπλεμ...τι να σου πω ρε παιδι τωρα, στο μυαλο μου αυτο ειναι σχεση. αγαπη, ερωτας, συνεννοηση, συνυπαρξη και γαμημενο σεξ. ο γαμος σχεση ειναι απλως επισημη.
Παντως φιλε με οσα διαβασες πιο πολυ θα μπερδευτηκες παρα θα βοηθηθηκες...
Ενα ειναι ομως βεβαιο.Ουτε ο πρωτος εισαι, ουτε ο τελευταιος που νιωθει ετσι.
Νομοτελειακη καταληξη μιας μακροχρονιας σχεσης ειναι η φθορα. Η καθημερινη τριβη, οι οικογενειακες υποχρεωσεις σε διαβρωνουν σιγα σιγα, σα τη σκουρια, χωρις να το καταλαβαινεις. Ωσπου μια μερα ξυπνας και τα βλεπεις ολα μιζερα και μαυρα, και θες να τα διαλυσεις.
Πριν κανεις καμια βιαστικη κινηση που ισως αργοτερα μετανιωσεις, αναλογισου κατι πολυ βασικο:
Αγαπιεστε με τη γυναικα σου?
Προσπαθησε να αποστασιοποιηθεις λιγο απο το ζητημα του σεξ.Καταλαβαινω οτι ολοι οι αντρες ειμαστε πολυγαμικα οντα και θελουμε διαρκως καπου να τον χωνουμε.Δυστυχως ομως φιλε, ερχεται μια στιγμη στη ζωη που το σεξ παιζει πλεον δευτερευοντα ρολο, και τοτε βγαινουν στο προσκηνιο οι πραγματικες αρετες μιας καλης και υγιους συντροφικης σχεσης. Πιστευω οτι ειναι πιο σημαντικο να εχεις διπλα σου εναν ανθρωπο να μπορεις να στηριχτεις, να σ αγαπα πραγματικα, να σε νοιαζεται, να ειναι καλη μανα και καλη συζυγος, παρα τη Τζενα Τζειμσον που στην πρωτη δυσκολια θα την κανει με τον Αλβανο του 3ου οροφου της πολυκατοικιας σου. Αναλογισου, οτι οταν θα εχεις γερασει με αυτον τον ανθρωπο, το σεξ θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεσαι:ουτε εσενα θα σου σηκωνεται, ουτε αυτη θα εχει καυλες. Αξιζει τον κοπο να χωρισεις για κατι το οποιο θα συμβει αναποδραστα στο μελλον?
Να θυμασαι το εξης: Το καλο σεξ βρισκεται ευκολα και φτηνα.Ευτυχως που υπαρχουν πουτανες.
Ενας σωστος ανθρωπος ειναι ειδος εν ανεπαρκεια. Αν εισαι αρκετα τυχερος και εχεις πεσει πανω σε εναν απο τους εναπομειναντες, κρατησου γερα...
Ενας ομοιοπαθης
γτ πρεπει παντα μια που να ειναι γαμιολα με την εννοια οτι θελει να πηδιεστε συνεχεια σαν τα ζωα, να θεωρειται οτι θα την κανει με την πρωτη ευκαιρια κ μια ταπεινη κ γλυκια θα σου φερθει αψογα αλλα δε θα σε καυλωνει?
δεν εχει σημασια. εξεταζουμε γενικα το θεμα, οχι τι ειναι ο καθενας μας.γιατι έτσι είναι!
Εσύ τι απο τα 2 είσαι?
Η λύση φίλε μου νομίζω είναι 1 παιδί... Γαμο (πιστεύω) δε το κάνεις για το σεξ ισα-ισα τ'αντίθετο.
φιλε παιξε στα μπουρδελακια να βγαλεις γουστα και ριχνε και κανεναν υπερ πιστεως και πατριδος που κ που στη συζυγο...
ε κλασικο ποστ στο μπου. αν κανει κ η συζυγος ons θα ειναι η γαμιολα κ η πουτανα ελλεεινιδα.
ε κλασικο ποστ στο μπου. αν κανει κ η συζυγος ons θα ειναι η γαμιολα κ η πουτανα ελλεεινιδα.
φιλε παιξε στα μπουρδελακια να βγαλεις γουστα και ριχνε και κανεναν υπερ πιστεως και πατριδος που κ που στη συζυγο...