Νέα

Θέλω να παω με όλες εκτός απο τη γυναίκα μου - Τρόποι αντιμετώπισης ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peterk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Παντως φιλε με οσα διαβασες πιο πολυ θα μπερδευτηκες παρα θα βοηθηθηκες...

Ενα ειναι ομως βεβαιο.Ουτε ο πρωτος εισαι, ουτε ο τελευταιος που νιωθει ετσι.

Νομοτελειακη καταληξη μιας μακροχρονιας σχεσης ειναι η φθορα. Η καθημερινη τριβη, οι οικογενειακες υποχρεωσεις σε διαβρωνουν σιγα σιγα, σα τη σκουρια, χωρις να το καταλαβαινεις. Ωσπου μια μερα ξυπνας και τα βλεπεις ολα μιζερα και μαυρα, και θες να τα διαλυσεις.

Πριν κανεις καμια βιαστικη κινηση που ισως αργοτερα μετανιωσεις, αναλογισου κατι πολυ βασικο:

Αγαπιεστε με τη γυναικα σου?

Προσπαθησε να αποστασιοποιηθεις λιγο απο το ζητημα του σεξ.Καταλαβαινω οτι ολοι οι αντρες ειμαστε πολυγαμικα οντα και θελουμε διαρκως καπου να τον χωνουμε.Δυστυχως ομως φιλε, ερχεται μια στιγμη στη ζωη που το σεξ παιζει πλεον δευτερευοντα ρολο, και τοτε βγαινουν στο προσκηνιο οι πραγματικες αρετες μιας καλης και υγιους συντροφικης σχεσης. Πιστευω οτι ειναι πιο σημαντικο να εχεις διπλα σου εναν ανθρωπο να μπορεις να στηριχτεις, να σ αγαπα πραγματικα, να σε νοιαζεται, να ειναι καλη μανα και καλη συζυγος, παρα τη Τζενα Τζειμσον που στην πρωτη δυσκολια θα την κανει με τον Αλβανο του 3ου οροφου της πολυκατοικιας σου. Αναλογισου, οτι οταν θα εχεις γερασει με αυτον τον ανθρωπο, το σεξ θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεσαι:ουτε εσενα θα σου σηκωνεται, ουτε αυτη θα εχει καυλες. Αξιζει τον κοπο να χωρισεις για κατι το οποιο θα συμβει αναποδραστα στο μελλον?

Να θυμασαι το εξης: Το καλο σεξ βρισκεται ευκολα και φτηνα.Ευτυχως που υπαρχουν πουτανες.
Ενας σωστος ανθρωπος ειναι ειδος εν ανεπαρκεια. Αν εισαι αρκετα τυχερος και εχεις πεσει πανω σε εναν απο τους εναπομειναντες, κρατησου γερα...

Ολα τα παραπανω φυσικα ισχυουν στην περιπτωση που η γυναικα σου ειναι σωστη οπως την περιγραφω. Αν ειναι κανα φροκαλο που για να μαγειρεψει πρεπει να ευθυγραμμιστουν οι πλανητες και που σ αφηνει συξυλο για να παει κομμωτηριο τοτε στειλτην. Δεν αξιζει να εισαι με καποια που ουτε τη γουσταρεις σεξουαλικα, ουτε ειναι σωστη συζυγος.

Ενας ομοιοπαθης

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μα δεν ειναι αδερφια :S
αμα δεν κανεις σεξ με τον ανθρωπο σου, ε γαμηδια. υφισταται σχεση/γαμος?
σε ποιο πλανητη κατοικειτε μανδαμ, να παρω και τον ΠΥΡΑΥΛΟ να σας κανουμε μια επισκεψιν...  :headbang: :headbang: :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μάστορα άμα αφήνεις την γυναίκα σου απότιστη, καλού κακού να μπαίνεις σκυφτός στο σπίτι μην βρεις.
όπως εσύ θα ξενογαμήσεις, έτσι και αυτή θα σε κάνεις τάρανδο.... και ξέρεις πόσοι καλοθελητές κυκλοφορούν εκεί έξω

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σε ποιο πλανητη κατοικειτε μανδαμ, να παρω και τον ΠΥΡΑΥΛΟ να σας κανουμε μια επισκεψιν...  :headbang: :headbang: :headbang:

τι να σου πω ρε παιδι τωρα, στο μυαλο μου αυτο ειναι σχεση. αγαπη, ερωτας, συνεννοηση, συνυπαρξη και γαμημενο σεξ. ο γαμος σχεση ειναι απλως επισημη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι να σου πω ρε παιδι τωρα, στο μυαλο μου αυτο ειναι σχεση. αγαπη, ερωτας, συνεννοηση, συνυπαρξη και γαμημενο σεξ. ο γαμος σχεση ειναι απλως επισημη.
εκτός και αν υπάρχει πολύς μαϊντανός

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο Γάμος σκοτώνει τον έρωτα indeed.

Μετά το γάμο δεν γουστάρω ούτε να τη δω ερωτικά, ούτε να τη πλησιάσω παρότι δεν είμαστε μαζί μεγάλο διάστημα.

Λες κ με το παντρευτήκαμε μου γύρισε κάποιος διακόπτης.

Σκέφτηκα να πάω με άλλη για να βάλω λίγο ενδιαφέρον στη ζωή μου αλλα κ αυτό δεν το θεωρώ ηθικό απο τόσο νωρίς.

Η στύση λειτουργεί στο full, όρεξη για τη συγκεκριμένη δεν έχω.  

Δεν με έχει ξενερώσει ψυχολογικά απλά έχω την εντύπωση οτι πριν το γάμο ήταν πιο καυτή στο κρεβάτι.

Τώρα ρίχνει κάτι μη και μη που με χαλάνε.

Έχουμε λύση?
χωρις να ειμαι παντρεμμενος ,νομιζω οτι ειπες μεγααααλη αληθεια  :thumbsup: :thumbsup:

«Ο γάμος είναι η αρχή της φθοράς για τον άντρα και σημείο
εκκίνησης για τη γυναίκα»

Πλάτων

«Θεέ μου, δώσε μου να μην παντρευτώ ποτέ. Και αν το πράξω,

να μην απατηθώ. Κι αν το τελευταίο δε γίνει, να μην το μάθω.

Κι αν το μάθω, κάμε να μην μου καίγεται καρφί μετά απ'αυτό»

Μολιέρος,

«Ξέρετε τι έκανα πριν παντρευτώ; Ό,τι γούσταρα»!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Νο προμπλεμ...
Μυρια εσεις, μυρια κι εμεις...  :grin: :grin: :grin:
Μην το κανουμε θεμα, μια απλη διασταση αποψεων ειναι.

δεν πα να δουμε τους ραδιοαρβυλες καλυτερα ...  :tired:

OP
OP
peterk

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Παντως φιλε με οσα διαβασες πιο πολυ θα μπερδευτηκες παρα θα βοηθηθηκες...

Ενα ειναι ομως βεβαιο.Ουτε ο πρωτος εισαι, ουτε ο τελευταιος που νιωθει ετσι.

Νομοτελειακη καταληξη μιας μακροχρονιας σχεσης ειναι η φθορα. Η καθημερινη τριβη, οι οικογενειακες υποχρεωσεις σε διαβρωνουν σιγα σιγα, σα τη σκουρια, χωρις να το καταλαβαινεις. Ωσπου μια μερα ξυπνας και τα βλεπεις ολα μιζερα και μαυρα, και θες να τα διαλυσεις.

Πριν κανεις καμια βιαστικη κινηση που ισως αργοτερα μετανιωσεις, αναλογισου κατι πολυ βασικο:

Αγαπιεστε με τη γυναικα σου?

Προσπαθησε να αποστασιοποιηθεις λιγο απο το ζητημα του σεξ.Καταλαβαινω οτι ολοι οι αντρες ειμαστε πολυγαμικα οντα και θελουμε διαρκως καπου να τον χωνουμε.Δυστυχως ομως φιλε, ερχεται μια στιγμη στη ζωη που το σεξ παιζει πλεον δευτερευοντα ρολο, και τοτε βγαινουν στο προσκηνιο οι πραγματικες αρετες μιας καλης και υγιους συντροφικης σχεσης. Πιστευω οτι ειναι πιο σημαντικο να εχεις διπλα σου εναν ανθρωπο να μπορεις να στηριχτεις, να σ αγαπα πραγματικα, να σε νοιαζεται, να ειναι καλη μανα και καλη συζυγος, παρα τη Τζενα Τζειμσον που στην πρωτη δυσκολια θα την κανει με τον Αλβανο του 3ου οροφου της πολυκατοικιας σου. Αναλογισου, οτι οταν θα εχεις γερασει με αυτον τον ανθρωπο, το σεξ θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεσαι:ουτε εσενα θα σου σηκωνεται, ουτε αυτη θα εχει καυλες. Αξιζει τον κοπο να χωρισεις για κατι το οποιο θα συμβει αναποδραστα στο μελλον?

Να θυμασαι το εξης: Το καλο σεξ βρισκεται ευκολα και φτηνα.Ευτυχως που υπαρχουν πουτανες.
Ενας σωστος ανθρωπος ειναι ειδος εν ανεπαρκεια. Αν εισαι αρκετα τυχερος και εχεις πεσει πανω σε εναν απο τους εναπομειναντες, κρατησου γερα...

Ενας ομοιοπαθης

Φίλε ομοιοπαθή με έχεις καταλάβει στο 100%.

Στο θέμα σεξ τι να κάνω?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γτ πρεπει παντα μια που να ειναι γαμιολα με την εννοια οτι θελει να πηδιεστε συνεχεια σαν τα ζωα, να θεωρειται οτι θα την κανει με την πρωτη ευκαιρια κ μια ταπεινη κ γλυκια θα σου φερθει αψογα αλλα δε θα σε καυλωνει?

OP
OP
peterk

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
γτ πρεπει παντα μια που να ειναι γαμιολα με την εννοια οτι θελει να πηδιεστε συνεχεια σαν τα ζωα, να θεωρειται οτι θα την κανει με την πρωτη ευκαιρια κ μια ταπεινη κ γλυκια θα σου φερθει αψογα αλλα δε θα σε καυλωνει?

γιατι έτσι είναι!

Εσύ τι απο τα 2 είσαι?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η λύση φίλε μου νομίζω είναι 1 παιδί... Γαμο (πιστεύω) δε το κάνεις για το σεξ ισα-ισα τ'αντίθετο.

Πως να τη γκαστρώσει ρε τύπε, αφού ο άνθρωπος δεν θέλει να  :fuck1: τη γυναίκα του! Εκτός αν το παιδί που θα έλθει δεν είναι δικό του (ανεμογκάστρι :uglystupid:).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΜΟλις λυθει το κυπριακο
φωναξτε με  :2funny: :2funny: :2funny:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε παιξε στα μπουρδελακια να βγαλεις γουστα και ριχνε και κανεναν υπερ πιστεως και πατριδος που κ που στη συζυγο...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φιλε παιξε στα μπουρδελακια να βγαλεις γουστα και ριχνε και κανεναν υπερ πιστεως και πατριδος που κ που στη συζυγο...

ε κλασικο ποστ στο μπου. αν κανει κ η συζυγος ons θα ειναι η γαμιολα κ η πουτανα ελλεεινιδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε κλασικο ποστ στο μπου. αν κανει κ η συζυγος ons θα ειναι η γαμιολα κ η πουτανα ελλεεινιδα.

Ε αφου ειμαστε κομπλεξικοι παλι θα τα λεμε?  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
με πιασε νευρικο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωχ ρε μανα μου  :grin:

OP
OP
peterk

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1

έχεις απαντήσει σε όλα τα ποστ των συναγωνιστών αλλα ΕΣΥ τι προτείνεις ?

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16

ρε παμε καλα? ο ανθρωπος ειναι παντρεμενος τι μπουρδελα λετε? χεσε το γαμο σαν ιδεα το γεγονος οτι θετει τη γυναικα του και την οικογενεια του σε κινδυνο υγειας δεν ενδιαφερει κανεναν? δλδ υπευθυνοτητα 0?οταν τα ακουω μου γυριουν τ'αντερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom