Νέα

Θέλω να παω με όλες εκτός απο τη γυναίκα μου - Τρόποι αντιμετώπισης ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peterk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι αν εισται  παντρεμενοι μονο ενα χρονο και δεν θελεις να την ακουμπας φαντασου μετα απο 10 δεν θα θελεις ουτε να την βλεπεις , μηπως ολα ειναιστο μυαλο σου ? 
προσπαθησε να κανεις κατι και αν δεν σου βγαινει ... τοτε τραβηξτε τους δρομους σας ....
+ φωνω και επ' αυξάνω! μην χάνεις αδικα τον χρονο σου!!! η ζωη είναι μικρη για να σκεφτεσαι τον 1 χρονο γάμο!!!! μετά από 10 - 20 χρόνια τι θα κανεις? Θα το σκεφτεσαι και θα λες ....???? έχασα την μιση μου ζωη .....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δηλαδή για να καταλάβω,....

υπάρχει περίπτωση, την οποιαδήποτε, να τη βλέπεις το ίδιο, μετά απο 10-20 χρόνια ??????????

Ο Γάμος είναι γαμήσι ! ΤΕΛΟΣ !

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αλλο να τη βλεπεις και να μην σου κανει κουκου μετα απο 15 χρονια και αλλο απο τωρα . λογικο ειναι οσο περναν τα χρονια να χανεται το παθος και η ερωτικη ελξη αλλα μεσα σε ενα χρονο πιστευω δεν δικαιολογειται ....
ο τυπος λεει πως αυτος την βγαζει με μαλακια και εκεινη εχει λυσαξει αγαμητη  .... αρα ....

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
μήπως πρέπει να ξεκινήσει ο φίλος μας το μάτι, 

OP
OP
peterk

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
τι μάτι βρε παιδιά... μου έχουν βγει κ τα 2

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Νομίζω οτι το έχουμε χάσει.

Αφήστε εμένα κ πείτε τις δικές σας εμπειρίες όσοι είστε παντρεμένοι ή σε μακροχρόνιες σχέσεις.
φιλαρακι παντρεμενος ειναι οποιος εχει παιδια, οχι οποιος εχει γυναικα
αν εισαι λοιπον παντρεμενος κανε την καρδια σου πετρα, την τσαπου λαστιχο και τα καρυδια αμονια να δεις τι συμφερει τα παιδια πρωτιστως

για καθε αλλη περιπτωση ειναι λαλακια να σκοτιζεσαι - παμε "γυαλα"

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τυπε τι τι να κανεις?ξεφορτωσουτη...σοβαρα μιλαω..τι νοημα εχει να ειστε μαζι?Ρε μια ζωη την εχετε αν δεν τα βρισκεται στο σεξ τι να την κανεις?

Τα είπε όλα ο sinnerman.
"You have one life and you leave one time".
Έχω περάσει παρόμοια φάση σε σοβαρή σχέση. Δεν ξέρω άλλο τρόπο αντιμετώπισης από αυτό που προτείνει ο sinnerman.
Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ΤΙ προκαλεί αυτή την κατάσταση??

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
πειτε με μαλακα, αλλα το εχετε συζητησει?

Π

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Τα είπε όλα ο sinnerman.
"You have one life and you leave one time".
Έχω περάσει παρόμοια φάση σε σοβαρή σχέση. Δεν ξέρω άλλο τρόπο αντιμετώπισης από αυτό που προτείνει ο sinnerman.
Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ΤΙ προκαλεί αυτή την κατάσταση??
μαλλον δεν εισαι παντρεμενος

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ο Γάμος σκοτώνει τον έρωτα indeed.

Μετά το γάμο δεν γουστάρω ούτε να τη δω ερωτικά, ούτε να τη πλησιάσω παρότι δεν είμαστε μαζί μεγάλο διάστημα.

Λες κ με το παντρευτήκαμε μου γύρισε κάποιος διακόπτης.

Σκέφτηκα να πάω με άλλη για να βάλω λίγο ενδιαφέρον στη ζωή μου αλλα κ αυτό δεν το θεωρώ ηθικό απο τόσο νωρίς.

Η στύση λειτουργεί στο full, όρεξη για τη συγκεκριμένη δεν έχω. 

Δεν με έχει ξενερώσει ψυχολογικά απλά έχω την εντύπωση οτι πριν το γάμο ήταν πιο καυτή στο κρεβάτι.

Τώρα ρίχνει κάτι μη και μη που με χαλάνε.

Έχουμε λύση?

ΑΜΕΣΩΣ!

Φερε μου τη γυναικα σου!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
φιλαρακι παντρεμενος ειναι οποιος εχει παιδια, οχι οποιος εχει γυναικα
αν εισαι λοιπον παντρεμενος κανε την καρδια σου πετρα, την τσαπου λαστιχο και τα καρυδια αμονια να δεις τι συμφερει τα παιδια πρωτιστως

για καθε αλλη περιπτωση ειναι λαλακια να σκοτιζεσαι - παμε "γυαλα"

Έτσι είναι όπως τα έγραψε ο φίλος...

Βασικά υπάρχουν τρεις εναλλακτικές :
(1) Αν έχεις παιδί (μάλλον απίθανο να πρόλαβες) και η κοπέλα στα άλλα (παιδί, αλληλοσεβασμός, κοινωνικότητα) είναι σωστή τότε είσαι τυχερός στην ατυχία σου. Μένεις εκεί που είσαι και ξαναρχίζεις (διακριτικά & με μέτρο) τις παλιές σου συνήθειες (ποδόγυρος). Άνθρωπος είσαι και δεν κάνει να στερείσαι.
(2) Αν έχεις παιδί και η κοπέλα στις άλλες υποχρεώσεις της (στο παιδί κύρια) είναι λάθος τότε είσαι πραγματικά άτυχος. Δίνεις μερικές τελευταίες ευκαιρίες (για να μην έχεις τύψεις αργότερα) και αν τα πράγματα δεν βελτιώνονται χωρίζεις. Φυσικά εδώ θα την πληρώσετε όλοι και κύρια το παιδί… Αλλά και η σκλαβιά σου μαρτύριο για όλους (και το παιδί) θα είναι αργότερα.
(3) Αν δεν έχετε παιδιά, τότε είσαι εξαιρετικά τυχερός μέσα στην ατυχία σου. Εφόσον είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει λύση (πηγαίνετε και σε κανένα ειδικό γιατρό / ψυχολόγο / σύμβουλο κλπ μπας και υπάρξει λύση, γιατί καλή η αμπελοφιλοσοφία αλλά και η επιστήμη έχει το ρόλο της) τότε χωρίζετε και ξαναρχίζετε την ζωή σας. Έτσι οι απώλειες θα είναι συνολικά μικρότερες και για τους δύο.

Πάντως πριν το διαλύσεις ψάξε το όσο σε παίρνει (με τους ειδικούς, συζητήστε το επίσης μεταξύ σας), γιατί έχεις ήδη επενδύσει στη σχέση και η αποτυχία θα έχει κόστος. Καλή Τύχη...

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είμαι παντρεμένος αλλα σκοπεύω σύντομα. ΟΛΟΙ μου οι παντρεμένοι φίλοι μου (χωρίς καμία εξαίρεση) δε θέλουν να ... τη γυναίκα τους. Μάλιστα ο ένας έχει παντρευτεί και πολύ μικρός και απο πολύ μικρός είχε κόψει το πήδημα!!! Νομίζω οτι η φύση του αντρα είναι αυτή (να μη θέλει μια γυναίκα παραπάνω απο χ χρόνο) Η λύση φίλε μου νομίζω είναι 1 παιδί... Γαμο (πιστεύω) δε το κάνεις για το σεξ ισα-ισα τ'αντίθετο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πως διαολο βγηκε το συμπερασμα οτι η γυναικα του τον κερατωνει? οτι να ναι παλι! λυσσα οτι η γκομενα φταιει παααντα.
αυτος ξενερωσε κ δεν ξερει γτ. πιθανοτατα κ η γυναικα του να νιωθει σκατα με ολη την απορριψη που τρωει.
συζητηστε το, καντε κατι, κ αν δεν γινει τπτ μετα απο προσπαθεια, χωριστε..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν είμαι παντρεμένος αλλα σκοπεύω σύντομα. ΟΛΟΙ μου οι παντρεμένοι φίλοι μου (χωρίς καμία εξαίρεση) δε θέλουν να ... τη γυναίκα τους. Μάλιστα ο ένας έχει παντρευτεί και πολύ μικρός και απο πολύ μικρός είχε κόψει το πήδημα!!! Νομίζω οτι η φύση του αντρα είναι αυτή (να μη θέλει μια γυναίκα παραπάνω απο χ χρόνο) Η λύση φίλε μου νομίζω είναι 1 παιδί... Γαμο (πιστεύω) δε το κάνεις για το σεξ ισα-ισα τ'αντίθετο.

ρε πας καλααααααααααααα??!!
δεν την θελει αλλο, παει τελειωσε κ προτεινεις να κανουν παιδι??? αυτο το ερμο δεν το σκεφτεσαι? ρε γαμω το σπιτι μου με τις μαλακιες σας :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν την θελει αλλο, παει τελειωσε κ προτεινεις να κανουν παιδι??? αυτο το ερμο δεν το σκεφτεσαι? ρε γαμω το σπιτι μου με τις μαλακιες σας :S

ααα μην τα ισοπεδωνεις ολα
μην τα ισοπεδωνειςςςςς
στο τελος θα το κανεις μπουρδελο
το σπιτι σου τοσο που το αναφερεις  :2funny: :2funny: :2funny:

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ο συνάδελφος αναφέρει οτι δε θέλει ΣΕΞ μαζί της. Δεν λέει οτι δε τη θέλει.
:S

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ο συνάδελφος αναφέρει οτι δε θέλει ΣΕΞ μαζί της. Δεν λέει οτι δε τη θέλει.
:S

μα δεν ειναι αδερφια :S
αμα δεν κανεις σεξ με τον ανθρωπο σου, ε γαμηδια. υφισταται σχεση/γαμος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom