talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αφού με ξεψώλιασες ρε....μέχρι να συνέλθουν έτσι θάναι.......Τι φρυδια...σαν αποξηραμενα βερυκοκα ειναι του Ταλου..
αφού με ξεψώλιασες ρε....μέχρι να συνέλθουν έτσι θάναι.......Τι φρυδια...σαν αποξηραμενα βερυκοκα ειναι του Ταλου..
Παρε και με καλη ορθογραφία μωρη ελλεεινιδα που αντι να ανοιξεις κανα θρεντ της προκοπης πετας αυτο που ουτε στα ονειρα σου μπορεις να κανεις χοντροκωλα αγαμητη?
respect στον πιτσι και μη ξανακουσω καμια σας να λεει για ερωτα, σεξ και τετοιες καταστασεις γιατι σας ξερουμε, σας ειδαμε και δεν αξιζετε μια, ειστε απατη, ανεραστες..παρτε μαθηματα απο τις ξενες ΓΥΝΑΙΚΕΣ και καντε στην μπαντα
μπαζα!
ξυσε το μουνι σου τωρα και ασε τις πουτσες μας ησυχες..our dicks only in your dreams
τι γελά εσυ ρε με την παθιάρικη εκτόνωση?...........
Θέλω να μην γλύφω μουνιά. Πειράζει;
erinal ψηνεσαι για ενα........gangbang ????
με αυτα που κανεις παθος... θα παθιαστω και θα ζητησω αποδειξεις.. εκτονωσης ;)
εσυ εισαι παντα ευπροσδεκτη :-*να βοηθησω?
Σιορα Βικηηηηηη τζογια μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Δωσε μωρο μου και εσυ την πολυτιμη συνδρομη σου στην erinal
να βοηθησω?
τι γελά εσυ ρε με την παθιάρικη εκτόνωση?...........
με αυτα που κανεις παθος... θα παθιαστω και θα ζητησω αποδειξεις.. εκτονωσης ;)
έλα που δεν σ αρέσει (η παθιαρικη εκτόνωση )
Έχει ήδη κανονιστεί. erinal, vicky4u ;), Μαύρη Χήρα στα χέρια των πρωκτικών εξτρεμιστών.2009 η χρονια του GANGBANG στο BOURDELA
Τα θηλυκα ψαχνουμε
Έχει ήδη κανονιστεί. erinal, vicky4u ;), Μαύρη Χήρα στα χέρια των πρωκτικών εξτρεμιστών.
Τις ανδρικές συμμετοχές περιμένω. Γρήγορα γιατί η λίστα έχει δύο κενά ονόματα ακόμα.
Έχει ήδη κανονιστεί. erinal, vicky4u ;), Μαύρη Χήρα στα χέρια των πρωκτικών εξτρεμιστών.
Τις ανδρικές συμμετοχές περιμένω. Γρήγορα γιατί η λίστα έχει δύο κενά ονόματα ακόμα.