gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελα αμαρτωλη.....σκυψε ευλογημενη...Τζι ελ δεν επρεπε να το καμεις αυτο...Μου ανοίγεις την όρεξη και ειμαι ανθρωπος επιρρεπης και αμαρτωλος..
ελα αμαρτωλη.....σκυψε ευλογημενη...Τζι ελ δεν επρεπε να το καμεις αυτο...Μου ανοίγεις την όρεξη και ειμαι ανθρωπος επιρρεπης και αμαρτωλος..
καταλαβα ο μοναδικος που θα κραταει το θρεντ του πας θα ειναι ακομαναι το αλλα σαββατο ετοιμαζει την πατουρα του για σκισιμο
ελα αμαρτωλη.....σκυψε ευλογημενη...
που εισαι μωρη? :-*είδες την Khia και σκέφτηκες να την παρασυρεις στο πιπα θρεντ να ΄δεις' τις απόψεις της ;΄Και απο ότι βλέπω ανασυρονται σιγα σιγα ολα τα περι πιπας θρεντ...
είδες την Khia και σκέφτηκες να την παρασυρεις στο πιπα θρεντ να ΄δεις' τις απόψεις της ;΄Και απο ότι βλέπω ανασυρονται σιγα σιγα ολα τα περι πιπας θρεντ...
που εισαι μωρη? :-*
Τι τζεντλεμανπου εισαι μωρη? :-*
blame me!!!
πλεον ειμαι καλα,θεραπευτηκασυντρελλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
πλεον ειμαι καλα,θεραπευτηκα
Ποπο θρενταρα η ερι
Γιαυτο σε λαρευουν οοοολοι ;)
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20900.msg1443785/topicseen,topicseen#new]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20900.msg1443785/topicseen,topicseen#new[/url]εγω το παλεύω. Μου δόθηκε εξιτήριο με συνταγογραφηση πιπες πολλές πιπες..
κουαρ.... ξυνεις πληγες... Θα το ξαναπω μην με ερεθιζετε θα φερθω βάναυσα και μετά θα λέτε οτι φταίω..
ετσι ετσι οι λατρειες και οι εθισμοι δεν κριβονται!!!!! δειξε μας τα προσοντα σουκουαρ.... ξυνεις πληγες... Θα το ξαναπω μην με ερεθιζετε θα φερθω βάναυσα και μετά θα λέτε οτι φταίω..
άντε και είναι πεσμένο το φόρουμ τελευταίαααα
ελα πες μας αμεσως πως κάνεις πιπες με ανατριχιαστικές λεφτομερειες
παλιολεσβιαελα να τα πουμε σε pm!
μη προκαλουμε αλλο!