Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Οχι ...πιστεψε με...Μπολντ σε παρακαλω δλδ...μην σχηματιζεις λαθος γνωμη για μενα :o
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Οχι ...πιστεψε με...Μπολντ σε παρακαλω δλδ...μην σχηματιζεις λαθος γνωμη για μενα :o
τωρα ειδα οτι εσυ το ανοιξες ...
τα βυζια στο αβαταρ δικα σου ειναι ή δανεικα ?
μην κλεβεις ατακες ρε...λες πολυ καλυτερες εσυ![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε επειδη τοΑπο ποιον εκλεψα ατακες μωρη φαντασμενη ?
Οχι ρε επειδη το![]()
ειναι το σλογκαν μου
![]()
![]()
![]()
Ε ναι και τωρα θα αρχισει τα κλασσικα...
"ασε με μιλαω με τον σταματη..." "Απο τον σταματη την εκλεψες"
λες και σε ξερει και απο χθες ρε τυπε..
Για πες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικα μου δεν ειναι το δηλωνω.και γιατι να ειναι δικα μου και να μην ειναι της ροξυ ;![]()
Ασε με ...μιλαω με τον Σταματη. Απο τον Σταματη την εκλεψες την ατακα ετσι? Τον ξερω και απο προχθες![]()
εσυ τι λες;
Ξενα...
(βασικα δε ξερω , σηνηθος στην μπουρδελοκατασταση ποσταρω δεν ξερω πολυ κοσμο , μπορει να εισαι και αγορακι )
Ουτε καν τον εχεις δει απο κοντα τον τυπο φαντασμενη.
Ξενα...
(βασικα δε ξερω , σηνηθος στην μπουρδελοκατασταση ποσταρω δεν ξερω πολυ κοσμο , μπορει να εισαι και αγορακι )
Εφυγα. Ναι επειδη με ταπωσες φευγω , οχι οτι εχω να παω καπου .
Σταματη και οπως ειπαμε ετσι? ;)