life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εχε γουστο λεει ...να πλεκανε κιολατρια πουλακια.. καυλωναν..![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εχε γουστο λεει ...να πλεκανε κιολατρια πουλακια.. καυλωναν..![]()
![]()
Ερηηηηηηηηηηηηηηη σε ψαχνειΓεια σου ρε σιλβακι. Το ποσο εκνευρισμενη ειμαι οταν ειμαι στο ινδερνετ και βλεπω τον μαυρο θανατο δεν λεγεται. Με χαπακια υπογλωσσια και παλι δεν την παλευω.
Ερηηηηηηηηηηηηηηη σε ψαχνει
θα ειμαι στην πιατσα ας ερθει να με βρει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλεπω τα χουμε δει ολα τα βιντεακια του μαυρου θανατου ε???
Κατα τα αλλα αυτος "ταλαιπωρος χοντρουλης" σου χει κεντρισει την προσοχη και μαλιστα σε τετοιον βαθμο που καθεται και στα χωνει και εσυ τον ακους σαν καλη κυριουλα
ευγε.
Οχι γιατι πατε να το παιξετε και ξυπνιες![]()
Τι εγινε μπολ παλι εδω εισαι;πιστος οπαδος μου βλέπω
![]()
Βλεπω τα χουμε δει ολα τα βιντεακια του μαυρου θανατου ε???
Κατα τα αλλα αυτος "ταλαιπωρος χοντρουλης" σου χει κεντρισει την προσοχη και μαλιστα σε τετοιον βαθμο που καθεται και στα χωνει και εσυ τον ακους σαν καλη κυριουλα
ευγε.
Οχι γιατι πατε να το παιξετε και ξυπνιες![]()
Τα γυριζουμε βλεπω ε?![]()
ετσι σαν καλη κοτουλα... οταν σε στριμωχνουνε!
αχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα
αααααααααχαχαχαχαχαχαχα στο εχω ξαναπει. Εσυ χριζεις μελετης αχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
Και οπως λεει και ο Τακης.. ρε εδω σας θελω ρε... να μην εχετε τα κοτσια να παραδεχθειτε το αυτονοητο... αυτο που ειναι πραγματικοτητα... οτι ναι γουσταρουμε.. φτιαχνομαστε να μας την λεει ο μαυρος θανατος για αυτο και ξερουμε ολα τα βιντεακια του απεξω...
ειστε κοτες λυρατες με λυρι και απο αριστερα και απο δεξια και απο πισω παντου ΚΟΤΕΣ.
και φερε μου και το προφυλακτικο τωρα να σου κανω ενα πειραμα - πειραγμα στο κωλαρακι!![]()
![]()
![]()
Δε μου λες κοκορι εσυ που τα ξερεις απ'εξω τα βιντεακια φτιαχνεσαι?![]()
ηρθε και ο ροχαλος για ενισχυσεις...
αντε ρε καμμενο χαρτι απο δω.
Και οπως λεει και ο Τακης.. ρε εδω σας θελω ρε... να μην εχετε τα κοτσια να παραδεχθειτε το αυτονοητο... αυτο που ειναι πραγματικοτητα... οτι ναι γουσταρουμε.. φτιαχνομαστε να μας την λεει ο μαυρος θανατος για αυτο και ξερουμε ολα τα βιντεακια του απεξω...
ειστε κοτες λυρατες με λυρι και απο αριστερα και απο δεξια και απο πισω παντου ΚΟΤΕΣ.
και φερε μου και το προφυλακτικο τωρα να σου κανω ενα πειραμα - πειραγμα στο κωλαρακι!![]()
![]()
![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κανε την πλακα σου και γραψε μας στ'αρχιδια σου ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
( τι στο πουτσο θεμα ειναι αυτο ? ολο μπροστα μου το βλεπω ...)
Ρε ειχες παρει στην εκπομπη του Τακη ?