μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.201
- Πόντοι
- 2.646
τυπε μπορεις να γινεις δεκτης σπερματος
εκει νομιζω δεν θελει εξετασεις :S :S :S
τυπε μπορεις να γινεις δεκτης σπερματος
εκει νομιζω δεν θελει εξετασεις :S :S :S
kαι σκεψου να μαθει τυπε οτι εχει και καμια 10αρια αφροδισια :S :S :Sτυπε στα παπάρια σου.Κανε ότι δεν το ξερεις,να κανεις τουλάχιστον τζάμπα τις εξετάσεις για hiv κτλ
κρινοντας απο την απουσια του τυπε μαλλον εμαθε τα αποτελεσματα και θα πιουμε ελληνικο σκετο :S :S :Sκαλυτερα να το ξερει τυπε, ,μπορεί να προλάβει να γλιτώσει
καλυτερα να το ξερει τυπε, ,μπορεί να προλάβει να γλιτώσειkαι σκεψου να μαθει τυπε οτι εχει και καμια 10αρια αφροδισια :S :S :S
Δεν εμφανιστηκε σημερα
Λες να ψοφησε?
και μπράντι τυπεκρινοντας απο την απουσια του τυπε μαλλον εμαθε τα αποτελεσματα και θα πιουμε ελληνικο σκετο :S :S :S
εχω τεραστια αναγκη τυπε μια καλη κακαβια να παρω λιγη ενεργεια καλοκαιριατικα :S :S :Sκαι μπράντι τυπε
τυπε,τα κόλυβα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε μαγαζί που σερβίρει πρωινά μπράντς (σικ) , είναι φουλ πάουερ φουντεχω τεραστια αναγκη τυπε μια καλη κακαβια να παρω λιγη ενεργεια καλοκαιριατικα :S :S :S
ναι τυπε αλλα θα τα πληρωναμε ενω με τοσα μελη που εχουν αφροδισια κλπ τα τρωμε τζαμπα :S :S :Sτυπε,τα κόλυβα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε μαγαζί που σερβίρει πρωινά μπράντς (σικ) , είναι φουλ πάουερ φουντ
τυπε,δε θα πηγαίναμε εμείς.Απλα πρέπει να γίνει αναγνώριση της αξίας του προϊόντος.ναι τυπε αλλα θα τα πληρωναμε ενω με τοσα μελη που εχουν αφροδισια κλπ τα τρωμε τζαμπα :S :S :S
τυπε,δε θα πηγαίναμε εμείς.Απλα πρέπει να γίνει αναγνώριση της αξίας του προϊόντος.
Κατα 40% το κανω για τα χρηματα και κατα 60% για να δωσω ζωη...
τυπε,πες 100 για τα χρήματα γιατί σε λιγο θα γεμίσει φίδια το νήμαΚατα 40% το κανω για τα χρηματα και κατα 60% για να δωσω ζωη...
τυπε,πες 100 για τα χρήματα γιατί σε λιγο θα γεμίσει φίδια το νήμα
Σωστος. Ετσι ειναι ακριβως. Η γυναικα μου εχει στιγμα και το ψαξαμε πριν παντρευτουμε.Παρεπιπτόντως, επειδή οι περισσότεροι μάλλον δεν ξέρετε τι είναι το στίγμα, δεν είναι πάθηση και δεν επηρεάζει σε τίποτα τη ζωή σου. Ο παππούς μου είχε στίγμα και πέθανε 96 ετών. Στίγμα έχω και εγώ. Το θέμα με το στίγμα είναι πως αν κάνεις παιδί με κοπέλα που επίσης έχει το στίγμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (νομίζω 25%) το παιδί να βγει με μεσογειακή αναιμία...
τοτε μην το κανεις. ζωη θα παρουν και απο αλλους δοτες οι επιδοξες μαμαδες, δεν ειναι καθολου αναγκη να παρουν απο καποιον με στιγμα . δεν εχουμε τοσο ελλειψη απο δοτες.Κατα 40% το κανω για τα χρηματα και κατα 60% για να δωσω ζωη...