Νέα

Θελω να γινω δωρητης σπερματος, αλλα εχω στιγμα..Να μην ελπιζω καθολου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μια απορία.Δεν σε "ενοχλεί"το γεγονός ότι αν γίνεις δωτης μπορεί να υπάρξει ένα παιδί που θα είναι αίμα σου και θα αγνοείς πως είναι ακόμα και την ύπαρξη του? Ειλικρινά εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα να ζήσω με αυτη τη σκέψη.. :hi:
οπως υπαρχουν 10 ασυναισθητοι που μπορουν να γινουν βιαστες.
ετσι υπαρχουν και 1000 ασυναισθητοι που δεν τους νοιαζει που ειναι το παιδι τους.

κοινωνικα και νομικα οι δευτεροι μαλιστα ειναι αποδεκτοι ως δωρητες σπερματος.
ενω αν ειχαν σεξουαλικη σχεση με την μαμα του βαζουν να πληρωνουν διατροφες, 2 μετρα και 2 σταθμα.

Old spice

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
ετσι υπαρχουν και 1000 ασυναισθητοι που δεν τους νοιαζει που ειναι το παιδι τους.

ενω αν ειχαν σεξουαλικη σχεση με την μαμα του βαζουν να πληρωνουν διατροφες, 2 μετρα και 2 σταθμα.
Ναι όπως το είπες ασυναίσθητοι.Εδω όμως μιλάμε για κάποιον με αισθήματα.Δεν είναι το ίδιο πιστεύω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποιος σου ειπε ότι ο νηματοθετης εχεις αισθηματα.

να δωσει ζωη θελει, δηλαδή να αναπαραχθεί, εχει και αυτος το εγωιστικο γονιδιο της αναπαραγωγης.

αισθηματιας είναι αυτος που θελει να ζει με την γυναικα που αγαπα ή τα παιδια που αγαπα. όχι αυτος που θελει να κανει παιδια απλα για να περασει στην επομενη γενια.
εγω απορω πως σε τετοια θεματα δεν βαζει κοινωνικο διαλογο ή νομικη απαγορευση το κρατος ή καποιοι θεσμοι ηθικης όπως η εκκλησια.

πχ την κλωνοποιηση ανθρωπου την απαγορευσαν πριν καν επιτευχθει για αναπαραγωγικούς σκοπους.
για την δωρεα σπερματος, γιατι δεν τεθηκε θεμα, που μεγαλωνουν παιδια μακρια από τους βιολογικούς τους γονεις? παλι για αναπαραγωγικούς σκοπους γινεται και αυτό.

γιατι στην μια περιπτωση της κλωνοποίησης το θεωρούμε ανηθικο και το βαφτίζουμε παρανομο και στην άλλη δεν το συζητάμε καν.

Επισκέπτης
Κατα 40% το κανω για τα χρηματα και κατα 60% για να δωσω ζωη...
Φιλε νομιζω ειναι καλυτερα οταν παντρευτεις να βρειτε με τη γυναικα σου εναν υγιη δωρητη σπερματος. Ας απαλλαξουμε τις μελλοντικες γενιες απο τις γενετικες ασθενειες.

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6

ποιος σου ειπε ότι ο νηματοθετης εχεις αισθηματα.

να δωσει ζωη θελει, δηλαδή να αναπαραχθεί, εχει και αυτος το εγωιστικο γονιδιο της αναπαραγωγης.

αισθηματιας είναι αυτος που θελει να ζει με την γυναικα που αγαπα ή τα παιδια που αγαπα. όχι αυτος που θελει να κανει παιδια απλα για να περασει στην επομενη γενια.
εγω απορω πως σε τετοια θεματα δεν βαζει κοινωνικο διαλογο ή νομικη απαγορευση το κρατος ή καποιοι θεσμοι ηθικης όπως η εκκλησια.

πχ την κλωνοποιηση ανθρωπου την απαγορευσαν πριν καν επιτευχθει για αναπαραγωγικούς σκοπους.
για την δωρεα σπερματος, γιατι δεν τεθηκε θεμα, που μεγαλωνουν παιδια μακρια από τους βιολογικούς τους γονεις? παλι για αναπαραγωγικούς σκοπους γινεται και αυτό.

γιατι στην μια περιπτωση της κλωνοποίησης το θεωρούμε ανηθικο και το βαφτίζουμε παρανομο και στην άλλη δεν το συζητάμε καν.
Με ξερεις κι απο χθες;;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπερα παιδια.. αυτο που γραφω ακριβως..σας παρακαλώ μονο σοβαρες απαντησεις..
Φίλος δεν το έψαξες καθόλου;Ενα απλο γκουγκλαρισμα έκανα και έβγαλε ότι περνάς απο πολλές εξετάσεις πριν δώσεις σπέρμα.Λες να μην το βρουν ότι έχεις καποιο "πρόβλημα";
Λες να υπάρχει τόση έλλειψη απο σπέρμα που να μαζεύουν ότι να είναι;
Σοβαρέψου και ψάξε για μια κανονική δουλειά και άσε τις μαλακίες (pun intented)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δηλαδή το θεωρούμε ηθικό να μεγαλώνει ένα παιδί μακριά από τον βιολογικό του πατέρα, επειδή κάποια ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν δικό τους παιδί ή επειδή κάποια γεροντοκόρη δεν κάθησε σε κανέναν. Οκ να την χαίρεστε την ηθική σας χριστιανοί νεοέλληνες. Για μένα το παιδί δεν είναι δικαίωμα του κάθε ατεκνου. Αντίθετα ο βιολογικός γονιός πρεπει να είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Τυπε Manos91 που ανοιξες το θεμα αυτο αντε αυτο το να δωσεις ζωη που ειπες το παραβλεπω αλλα με το να κανεις την μαλακια επαγγελμα ποσα νομιζεις πως θα βγαλεις; ποσα ευρω δεινουν στους δωρητες σπερματος δηλαδη;

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Τυπε Manos91 ,το μονο που σου μενει να κανεις είναι να γινεις δωριτης σπερματος για gay,θα βγαλεις καλο μεροκαματο.Μονο να ξερεις,αυτοι το θελουν φρεσκο... :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε είσαι σκληρός ..Αυτόματα ακυρώνεις και την υιοθεσία ενός παιδιού με τον τρόπο σκέψης σου όπου κατά την γνώμη μου είναι θεάρεστη πράξη.
Πες μου εσυ τι να τον κάνεις το βιολογικό πατέρα άμα είναι σαν τον τύπο που άνοιξε το θρετ;;;  :2funny:
υιοθεσια να γινεται ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, πχ όταν δεν ζουνε οι γονεις ή είναι ψυχοπαθείς ή αποροι τελειως.
ΟΧΙ για τους επιδοξους γονεις να βρίσκουμε εκθετα παιδια, αυτό δημιουργει αναγκη και κυκλώματα εμποριας παιδιων.
τα παιδια δεν είναι για να ικανοποιουν το γονεικο ενστικτο , εχουν δικαίωμα να ξερουν και να γνωριζουν τον βιολογικο τους γονιο. το να σπερνεις παιδια και να τα αφηνεις σε αλλους δεν δειχνει αγαπη προς τους επιδοξους γονεις αλλα ότι εισαι χοντρόπετσος προς το δικο σου παιδι.
για μενα η δωρεα σπερματος είναι ανηθικη και θα επρεπε να είναι παρανομη γιατι καποιοι παιρνουν ένα παιδι που είναι 50% ξενο ή 100% ξενο αν δωθηκε και δωρεα ωαριων ή είχαμε υιοθεσια.
...αντι να απαγορευουν πχ την αναπαραγωγικη κλωνοποιηση οπου εσυ φτιαχνεις ένα παιδι 100% δικο σου αντι 50% δικο σου

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Τύπε η δωρεά σπέρματος έχει άλλο σκοπό..Παράδειγμα..ζευγάρια με προβλήματα αναπαραγωγής,αλλά και ανύπαντρες γυναίκες οι οποίες δεν κατάφεραν να βρουν έναν μόνιμο σύντροφο αλλά θέλουν να αποκτήσουν παιδί χωρίς καμία ευθύνη του πατέρα.
Τώρα ο τυπος που την παίζει όλη μέρα και θελει να βγάλει χρήματα με την μαλακια του είναι ελεεινός.Ας ζητήσει δουλειά από τον σηρινακη να γαμαει κιόλας,εκτός αν βαριέται να το κάνει και αυτό!
φιλαρακο εσυ που λες πως την παιζω ολη μερα,παιζω μαλακια πολυ πιο σπανια απο οτι εσυ..

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Φιλε νομιζω ειναι καλυτερα οταν παντρευτεις να βρειτε με τη γυναικα σου εναν υγιη δωρητη σπερματος. Ας απαλλαξουμε τις μελλοντικες γενιες απο τις γενετικες ασθενειες.
Δεν ειναι ασθενεια ρε φιλε..και οι δυο μου γονεις εχουν στιγμα..αλλα διαφορετικου τυπου ο ενας απο τον αλλο.

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
σε κρινω από το ότι θες να κανεις παιδια και να τα μεγαλωσει άλλος, δεν χρειαζεται να σε ξερω και από χθες, αυτό μου αρκει
Μπορει και να θελω να το μεγαλωσω εγω ρε τυπε..

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Τύπε είσαι σκληρός ..Αυτόματα ακυρώνεις και την υιοθεσία ενός παιδιού με τον τρόπο σκέψης σου όπου κατά την γνώμη μου είναι θεάρεστη πράξη.
Πες μου εσυ τι να τον κάνεις το βιολογικό πατέρα άμα είναι σαν τον τύπο που άνοιξε το θρετ;;;  :2funny:
Γιατι δηλαδη;;τι εχει ο τυπος που ανοιξε το θρεντ?

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Μια απορία.Δεν σε "ενοχλεί"το γεγονός ότι αν γίνεις δωτης μπορεί να υπάρξει ένα παιδί που θα είναι αίμα σου και θα αγνοείς πως είναι ακόμα και την ύπαρξη του? Ειλικρινά εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα να ζήσω με αυτη τη σκέψη.. :hi:
Δεν νομιζω πως θα αγνοουσα την υπαρξη του..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδή το θεωρούμε ηθικό να μεγαλώνει ένα παιδί μακριά από τον βιολογικό του πατέρα, επειδή κάποια ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν δικό τους παιδί ή επειδή κάποια γεροντοκόρη δεν κάθησε σε κανέναν. Οκ να την χαίρεστε την ηθική σας χριστιανοί νεοέλληνες. Για μένα το παιδί δεν είναι δικαίωμα του κάθε ατεκνου. Αντίθετα ο βιολογικός γονιός πρεπει να είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού.
Μου αρεσει που το παιζεις προοδευτικος, αλλά εν προκειμενω εκφραζεις την πιο σκουριασμενη αντιληψη που την συναντας μονο σε αρτηριοσκληρωτικους χριστιανους υπερμαχους της πιο ακατεργαστης "ηθικης". Και το χρεωνεις κιολας στην "χριστιανικη ηθικη" εντελως ανακόλουθα. Παραλογιζεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν νομιζω πως θα αγνοουσα την υπαρξη του..
Οχι, δεν τα ξερεις καλα. Σιγουρα θα αγνοουσες την υπαρξη του. Ο νομος δεν θελει να μπορεις ανα πασα στιγμη να αναστατωνεις την ζωη του παιδιου.
Αυτη ειναι και η εννοια της τραπεζας σπερματος. Να μην εχουμε εναν βιολογικο πατερα να πεταγεται στη ζωη του παιδιου ανα πασα στιγμη σαν την σφηνοπουτσα.

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Και κατι αλλο που καποιοι δεν εχουν καταλαβει..το οτι εχω στιγμα δεν εχω σκοπο να το κρυψω..απλα θα ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος γτ το θελω πολυ.. Επισης λογω στιγματος δεν εχω δωσει ποτε αιμα για συνανθρωπο μου..και εχω και πολυ χαμηλο αιματοκριτη..που σημαινει οτι κουραζομαι,ζαλιζομαι ευκολα,ειδικα το καλοκαιρι με την ζεστη..καποιοι εχετε πολλα θεματα να λυσετε..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και κατι αλλο που καποιοι δεν εχουν καταλαβει..το οτι εχω στιγμα δεν εχω σκοπο να το κρυψω..απλα θα ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος γτ το θελω πολυ.. Επισης λογω στιγματος δεν εχω δωσει ποτε αιμα για συνανθρωπο μου..και εχω και πολυ χαμηλο αιματοκριτη..που σημαινει οτι κουραζομαι,ζαλιζομαι ευκολα,ειδικα το καλοκαιρι με την ζεστη..καποιοι εχετε πολλα θεματα να λυσετε..
Η αληθεια ειναι οτι μαλλον σε αδικησαν οι φιλοι με την κριτικη τους. Πιθανον πραγματι η επιθυμια σου να εκπορευεται απο τον λεγομενο εγωισμο της αναπαραγωγης αλλά μηπως και οσοι κανουν παιδια εντος γαμου κανονικα, απο τον ιδιο εγωισμο δεν διακατεχονται? Απλως εσυ νιωθεις οτι σε καλυπτει να ξερεις οτι εχεις ενα παιδι (αρα οτι εξασφαλισες την αθανασια σου) κι ας μην το γνωρισεις ή ας μην το μεγαλωσεις. Ακουγεται καπως αλλά νταξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom