gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το τελος γραφτηκε εναν χρονο πριν.....Ό,τι και να λές, γράφοντας κάτι τέτοιο εξομοιώνεσαι με περιττώματα τύπου Ντούντ.-
Τέλος από εμένα.
το τελος γραφτηκε εναν χρονο πριν.....Ό,τι και να λές, γράφοντας κάτι τέτοιο εξομοιώνεσαι με περιττώματα τύπου Ντούντ.-
Τέλος από εμένα.
Η παναγίτσα δεν πειραζει ε?
Θες κατι δεινοσαυρε????????????????
Σου την έφαγε την Πεντάγιω Τράμυυυυ..και εισαστε και στο ίδιο χώρα νομίζω
ποιον διασημο πας για ψωνια αυτον τον καιρο για να κονομας κανα ψιλο για κανενα καλο παντελονακι και πουκαμισακι μπατσακι των 800 ευρω;Για να δουμε
Βραχος χωρις κωλοτουμπες οπως πάντα...εγγυημενεΕνταξει. Ενημερωσε με για την ημερα αφιξης.
μπατσακι γουσταρω να σε βλεπω να γλειφεις την κωλαρα του λακι και να το παιζεις σκληρο αντρακι στην πενταγιωτισσα που δεν ξερει τι ξεφτιλισμενο αντρικο πορνιδιο εισαι εδω και χρονια
και ξαναλεω,οχι σκουπιδια τυπου λοπεθ.....αυτος δεν εχει γιατι ειναι μπασταρδοπαιδι οποτε δεν μετραειΥπάρχουν πολλοί μη χριστιανοί. Πλήν όμως οι περισσότεροι έχουν οικογένεια.
Σου την έφαγε την Πεντάγιω Τράμυυυυ..και εισαστε και στο ίδιο χώρα νομίζω
ραντεβου στα γουναραδικα τυπεgl ... γίνεσαι αβανταδόρος της πενταγιό ... έλεος.
Ειπα και εγω. Μπαζο και να μην το δοκιμασες, κατι πρεπει να παιζει. Να υπαρχει ενας λογος ρε παιδι μου.μπαααα.. σε κάθε χώρα προτιμώ τα τοπικά προιόντα... ;)
Δεν την εφαγα ακομη. Στο ψησιμο ειναι. Δυσκολη περιπτωση.Σου την έφαγε την Πεντάγιω Τράμυυυυ..και εισαστε και στο ίδιο χώρα νομίζω
κ μονο π ειπες οτι ειναι μπατσακι τον λυπηθηκα τον κακομοιρη...
Την συγχωρεσα τύπε.Βραχος χωρις κωλοτουμπες οπως πάντα...εγγυημενε
μπαααα.. σε κάθε χώρα προτιμώ τα τοπικά προιόντα... ;)
Βόδι ... αν δε βάλεις μεγάλη ανάλυση θα σε καραμουζιάζω μέχρι αύριο ....
και έχω δουλειά πρωί ... βόδι ...
Τυπε, ξερεις τι σημαινει η εκφραση "ραντεβου στα γουναραδικα";ραντεβου στα γουναραδικα τυπε
Την συγχωρεσα τύπε.