Επισκέπτης
Παιδιά,ήρεμα με τον φφφανάτικ......άσχετα με τις απόψεις του -γιατί στο κάτω κάτω,όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται-,είναι ευγενέστατος και δεν προσβάλει....
θα μας κανει το big apple των βαλκανιων ρε χαζοΟι θεσαλλονικεις το ειδατε αυτο που εβαλε ο εβραιο-προδοτης νεοωθομανιστης μπουταρης στην πολη σας!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Ελληνας φταιει στο οτι εγινε απο ΕΛΛΗΝΑΣ εξεβραισμενο προβατο με εβραικη θρησκεια
+Παιδιά,ήρεμα με τον φφφανάτικ......άσχετα με τις απόψεις του -γιατί στο κάτω κάτω,όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται-,είναι ευγενέστατος και δεν προσβάλει....
Τώρα εδώ ειδικά, έχει άδικο ο τύπος;;;;;; ;) ;) ;) ;)
Για να ειμαι πιο λεπτομερης Σινο-εβραικη ητοι κινεζοεβραικη κρυπτοσιωνιστικη σεληνιακη θρησκεια.
Ενα πολυ απλο παραδειγμα για να μην καθομαι να αναλυω με τις ωρες.......
Τι εχει πανω της η επισκοπικη ραβδος???????
Δεν ξερετε ε............
Σας το λεω εγω λοιπον........
Εχει δυο ΔΡΑΚΟΥΣ!
ρε τρίφιφε,
ωραία αυτά που μας λες ...
τι σχέση έχουν οι εβραίοι με τους κινέζους όμως;
Bασικα ειναι φιδια, και επειδη ολα τα αμφια και τα εμβληματα του ορθοδοξου δογματος ειναι συμβολικα, η ραβδος συμβολιζει τους λογους του Χριστου "γινεσθε ουν φρονιμοι ως οι οφεις και ακεραιοι ως αι περιστεραι"Τι εχει πανω της η επισκοπικη ραβδος???????
Δεν ξερετε ε............
Σας το λεω εγω λοιπον........
Εχει δυο ΔΡΑΚΟΥΣ!
Bασικα ειναι φιδια, και επειδη ολα τα αμφια και τα εμβληματα του ορθοδοξου δογματος ειναι συμβολικα, η ραβδος συμβολιζει τους λογους του Χριστου "γινεσθε ουν φρονιμοι ως οι οφεις και ακεραιοι ως αι περιστεραι"
Ειπα δεν θα κατσω να αναλυω με τις ωρες......
Και ασε τα γελακια......
Προσεξε καλυτερα τα κεφαλια τους,δρακοι ειναι.
Διαβασε την αληθεια εδω:
Ε καλα τωρα, βλεπεις αυτο που θες να δεις...
Το blog που παραθετεις κατ'εξακολουθηση, χρησιμοποιει 3 επιθετα ανα ουσιαστικο και δεν μπορω να το παρακολουθησω.
Ειναι φιδια στανταρ και ΙΜΟ ο συμβολισμος προερχεται απο την αρχαια λατρεια του οφεως. Ο Ασκληπιος εμαθε το μυστικο της αναστασης των νεκρων απο ενα φιδι...Μηπως μπορεις να συνθεσης το παζλ?
Ε καλα τωρα, βλεπεις αυτο που θες να δεις...
Το blog που παραθετεις κατ'εξακολουθηση, χρησιμοποιει 3 επιθετα ανα ουσιαστικο και δεν μπορω να το παρακολουθησω.
Ειναι φιδια στανταρ και ΙΜΟ ο συμβολισμος προερχεται απο την αρχαια λατρεια του οφεως. Ο Ασκληπιος εμαθε το μυστικο της αναστασης των νεκρων απο ενα φιδι...Μηπως μπορεις να συνθεσης το παζλ?
Κανε ζουμ στη φωτο (αν και δε χρειαζεται και κοιτα) κεφαλι δρακου εχουν.
Φαινεται ξεκαθαρα,κοιτα ποσο χοντρο ειναι το επανω και το κατω μερος των σαγονων και το τελειωμα της μυτης.
ιατρικά αυτό εξηγείται με πτώσεις από ύψος ανω του ενός μέτρου σε βρεφική ηλικία.
kara - gouni = ?Και παλι κοιμασαι.
Λιακοπουλοι-κεραμιδαδες-φουρακηδες κλπ κλπ ειναι πρακτορισκοι εβραιων και σκοπο να καταστρεψουν και τα υπολοιπα εγκεφαλικα κυτταρα των Ελληνων που εμειναν υγιη!
Αυτοι προπαγανδιζουν επικινδυνα ψευδη και αλλα πολλα με σκοπο την καταστροφη των Ελληνων.
Ο φουρακης λιγο πριν πεθανει,σε κριση αληθειας ομολογησε και μονος του δημοσια οτι και αυτος αλλα και ολοι αυτοι ειναι πρακτορισκοι και κοινοι απατεωνες.
Kara-zafferi = τουρκαλβανος προβοκατορας
Ολοι αυτοι βεβαια δεν λενε καμια αληθεια οπως ειπα αλλα μονο επικινδυνα ψευδη και επικινδυνες προπαγανδες.
Έχει αξιόλογη βιομηχανική παραγωγή η Αγγλία δηλαδή;Τα περισσότερα τα εισάγει.Μόνο υπηρεσίες πουλάει,και έχει μαζέψει πολλές ναυτιλιακές.Κάτι βιομηχανίες που είχε,παραπαίουν.Γι'αυτό τρέχει ο Κάμερον να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.Η Αγγλία θα δεχτεί την επίθεση των αγορών μετά την Ιταλία,και θα κλάψουν μανούλες και ορφανά.Και η Ιταλία έχει αξιόλογη βιομηχανία,και έχει και αυτή προβλήματα...
Προσπαθώ να θυμηθώ τι έχω στο σπίτι μου που να κατασκευάζεται ή να προέρχεται από την Αγγλία και δεν μπορώ...