Νέα

Θέλει να με γάμησει η κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω θα της ελεγα ελα να με πηδηξεις να σου γλυφω την πλατη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

beetlejuice

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
SPEED. Κατατοπιστικότατο το link σου. Παραθέτω την πιο ισοροπημένη άποψη απο το thread εκείνο.

Παράθεση από: mounitsa στις 15/06/08, 23:11

Ευτυχως οχι δεν εχω πεσει Smiley γενικα δεν εχω πεσει σε αντρα που να μην συμβαδιζουν τα γουστα μας....

εριναλ επειδη ειμαι ειδικος.......καθαρα ψυχιατρικα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ περαν του ιεραποστολικου με σκοπο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη γονιμοποιηση θεωρειται παραφιλια....μεσα σε αυτα ειναι ΚΑΙ η προτιμηση καποιων ανδρων να τους βαζουν δακτυλο......

εγω δεν καταλαβαινω βεβαια απο ποτε η κοινωνια απεφανθει οτι ο κωλος ειναι μια τρυπα που μπορουν να διαθετουν αποκλειστικα οι γυναικες......και ποιος το αποφασισε αυτο.......και ποιος ειναι αυτος που το θεωρει νορμαλ? και τελος παντων τι ειναι νορμαλ και γιατι ειναι νορμαλ κατι στο σεξ οταν και οι δυο γουσταρουν την ηδονη και την ευχαριστηση? το να βαλω μια ταμπελα στον αλλον ειναι ο,τι πιο ευκολο...το σεξ ειναι ενα πολυ πιο πολυπλοκο πραγμα για καποια μεριδα ανθρωπων ομως περαν του πισοκωλλητου, ιεραποστολικου και ανακουρκουδου ή καβαλα στον πολυελαιο.....

η ομοφυλοφυλια οπως λεει και η λεξη σημαινει να εχεις ελξη για το ιδιο φυλο.....το να σου αρεσει να τον τρως στην τελικη δε σημαινει οτι εισαι γκει....δηαλδη μια γυναικα που της αρεσει να βαζει δαχτυλο στο φιλο της ειναι λεσβια? ή μηπως θα πρεπε να το κοιταξει εστω? εφοσον οι δυο τους την βρισκουν για ποιο λογο πρεπει να τους μπει η ταμπελα? αλλοι γουσταρουν να τους φτυνου αλλου να τους κατουρανε και αλλοι να τους πατανε....

μαγκια τους και τους βγαζω το καπελλο οταν βρισκουν τα κοτσια να παραδεχονται αυτα που γουσταρουν και να τα επιδιωκουν....

ο πολιτισμος μας εχει φαει.....

υποψην οτι εμενα προσωπικα δε μου αρεσει καθολου να ειμαι dom παρα μονο σε εξαιρεσεις....οποτε δεν εχω κανενα απολυτως κερδος απο αυτα που λεω....κοινως δε γουσταρω να πηδαω αγορακια....

Με λίγα λόγια, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. κάτι τέτοιο δεν λέμε? Αλλο να γουστάρεις αντρες όταν είσαι άντρας, και άλλο να σου αρέσει το δάκτυλο απο πίσω. Που πολύ πιθανό να είναι απολαυστικό μια και πράγματι πίεση στον προστάτη κάνει extra boost στην εκσπερμάτωση :P. Απλώς είναι ενα taboo της εποχής μας, καποιοι έχουν το θάρρος/θράσσος να το ξεπεράσουν, κάποιοι οχι.

Εγώ πχ γούσταρα κάποια εποχή να κάνω sex με την τότε σχέση μου, κρυμμένος πίσω απο βράχους σε παραλίες με κόσμο :P. Με εξίταρε η πιθανότητα οτι μπορεί να μας πιάσουν τσακωτούς. Ηταν σαν να έκανα αταξία στο σχολείο χεχε.

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Εγώ πχ γούσταρα κάποια εποχή να κάνω sex με την τότε σχέση μου, κρυμμένος πίσω απο βράχους σε παραλίες με κόσμο :P. Με εξίταρε η πιθανότητα οτι μπορεί να μας πιάσουν τσακωτούς. Ηταν σαν να έκανα αταξία στο σχολείο χεχε.
Σε εξιταρε απλα η γουσταρες να σε κανουν τσακωτο??  :grin:

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδιά δεν υπάρχει καμία ηδονή !! ο άντρας ΠΡΕΠΕΙ να τον χώνει και η γυναίκα να τον πέρνει . αν ήταν φυσικό θα ήταν όλοι ερμαφρόδιτοι για να τον πέρνουν και να τον δίνουν κιόλας . και μόνο που χρειάζετε δονητής δείχνει ότι είναι κάτι αφύσικο .  εκτός αν όταν είσασταν μικροί σας άρεζαν τα υπόθετα , τότε πάω πάσο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom