Επισκέπτης
Ο Τζόρτζογλου νομίζω το είχε πει.
Νομίζω και οι δύο
Ο Τζόρτζογλου νομίζω το είχε πει.
Νομίζω και οι δύο
και τι το συζητας.
εχεις ....τελειως?
παρτην,βγες εξω,πιες ενα μπουκαλι και βαλτην κατω μετα ολη νυχτα και κανε της το κουλουρι XXL ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕς ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ
Οχι ρε συ,ερχεται ενας φιλος μου και μου λεει ρε συ θελει να με γαμησει η γκομενα μου, αμα το λεγε η δικια μου σε φιλο μου θα χε φαει σουτειπε οτι θελη να σε γαμιση η γκομενα σου σε εναν φιλο σου.
μην ειπε οτι θελη να σε γαμιση με τον φιλο σου παρεα.
τι μαλακιες ακουω.
βαλτην κατω και καντην να πει τον δεσποτη , παναγιωτη και αμα δεν μπορεις στειλε μηνυμα να μαζευτουμαι καμια 10ρια αντρες να της δειξουμαι ποιος ειναι ο προορισμος της.
αλλιως αμα κατσης η επομενη σταση ειναι στην λεοφορο αθηνων με τα τραβελια και αυτη νταβατσης σου Μ Α Λ Α Κ Α
δήλαδη απο τον κώλο δεν την πηδάς την κοπέλα σουΚαι 2ον ο κώλος μας είναι μόνο δικός μας και τον χρησιμοποιούμε για να βγάζουμε, όχι για να βάζουμε οκ?
αμα δεν ήμασταν οτι να ναι, δε θα ήμασταν σε αυτο το site
Τώρα με έπιασε περιέργεια.
Ο Γκλέτσος που λέει περί αληθινών αντρών και το οτι πρέπει να τον φας και να μην σου αρέσει για να είσαι αληθινός άντρας....εκατσε και τον έφαγε και δεν του αρεσε? Εννοώ , είτε του άρεσε είτε όχι, εκατσε και τον εφαγε ε? lol
Και 2ον ο κώλος μας είναι μόνο δικός μας και τον χρησιμοποιούμε για να βγάζουμε, όχι για να βάζουμε οκ?
Ναι, είναι αλήθεια οτι αν βρουν το σημείο του προστάτη και το πιέσουν, ο άντρας εκσπερματώνει πολύ πιο έντονα ή πιο πολύ (κατι τέτοιο) αλλα ρε παιδιά ..έλεος δηλαδη, πόσο θα απέχεις απο έναν ομοφυλόφιλο αν το κάνεις αυτό?
Ασε που τώρα που το σκέφτομαι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, μήπως θα αρχίσεις και να περπατάς περίεργα και να κουνάς τα χέρια σου όταν μιλάς, με το στυλ το gay-στικο? λέμε τώρα για να κάνουμε συζήτηση
Και δεύτερη σκέψη πάνω σε αυτό. Και άν σου αρέσει πιο πολύ μετα απο λίγο καιρο το δακτυλο/δονητησ/abdul dick από το να κάνεις sex με την φιλη/γκομενα/γυναικα σου... τι γίνεται?
Και για τον φίλο που έκανε την ερώτηση, μήπως η "αίτηση" της γκόμενας του φίλου σου, είναι για να τεστάρει "πόσο" άντρας είναι ο φίλος σου?
πες του να δοκιμασει και μετα κοιταξε τον αν περπαταει λιγο κουνιστος μπορει να ζητησει να κοιμηθητε και στο ιδιο κρεβατιΔεν μιλάω προσώπικα για μένα αλλα μου το πέ ενα φιλαράκι τις προάλες, εσείς πως θα το βλέπατε??
εεετσιΧαλαρωστε λιγο παιδια, γιατι στο τελος θα φοβαστε να βγαλετε καμμια χοντρη κουραδα. Οπως ειπε και ο Πανουσης, τι ειναι το γαμησι απο τον κωλο? σα να χεζεις αναποδα.
Δεν μιλάω προσώπικα για μένα αλλα μου το πέ ενα φιλαράκι τις προάλες, εσείς πως θα το βλέπατε??